Šta je novo?

Izbori 2024

Vladeta Janković je kampanju poceo tako sto je organizaovao 'Matine na Dorcol platzu a na Vozdovcu je skup drzao u restoranu Oaza.
Da li mislite da takvom kampanjom moze da pobedi mog druga Gorana Vesica?
Samo ozbiljni odgovori molio bih.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Došljak, nije opozicija slepa, nego radi u Vučićevu korist. Samo tako mogu da objasnim njenu potpunu nesposobnost, kandidovanje neodgovarajućih persona za ključna mesta, bavljenje glupostima u kampanji, lošu komunikaciju sa narodom, itd, itd..
Kao da im je cilj samo da se dokopaju nekog poslaničkog i odborničkog mesta, da kaplje platica i to je to. U suprotnom, ako su mislili da stvarno ruše Vučića, ovakvim pristupom to neće uspeti još 20 godina.

Slusajuci Vladetu Jankovica, stekao sam utisak da mu je ponudjena pogresna funkcija, kao rodjen je za predsednika. Vrhunski intelektualac, elokventan i dovoljno konzervativan i patriotski orijentisan da bi zadovoljio vecina glasaca ali i prosvecen i demokrata koga bi mogla da prihvati i levica. Starost ne bi bila problem jer je funcija predsednika svakako zamisljena kao ceremonijalna i postoje brojni primeri iz sveta gde je obavljaju njegovi vrsnjaci. Ponos nece uspeti da pobedi ni u jednom scenariju, nezavisno od izlaznosti, bas steta za Vladetu.
Мислим да је процена опозиције била да на председичким изборима имају минималне шансе па су се концетрисали на БГ изборе, иначе слажем се да би Владета био бољи као председнички кандидат.

• Sviđa mi se
Vladeta treba da čuva unučiće i igra šah na Kalemegdanu..

Uzgred, ne znam kako se nisu setili da reaktiviraju i kenkavog Samardžića, taj bi tek bio pun pogodak.

Vladeta Janković je kampanju poceo tako sto je organizaovao 'Matine na Dorcol platzu a na Vozdovcu je skup drzao u restoranu Oaza.
Da li mislite da takvom kampanjom moze da pobedi mog druga Gorana Vesica?
Samo ozbiljni odgovori molio bih.
Зар није Гангула избацио Горана из предизборног колосека?

Mnogo su smesni ovi bilbordi ,,Dela govore" u raspadnutom Kragujevcu 🤣 Neki kao autoput na bilbordu, a sve oko bilborda raspad 🤣
Takva ti je cela Srbija. Bilbordi blistaju, a odmah pored krater na putu, smeće na travnjacima, izlizana horizontalna signalizacija... Gledam baš na Novom Beogradu, klupe stare najmanje 20 godina, nepokupljeno lišće od jeseni, putevi ispucali itd...

Vladeta Janković deluje kao pristojan čovek i da je desetak godina mlađi možda bi imao šanse kao kandidat, ali je napravio neviđen autogol sa izjavom da bi spomenik Stefanu Nemanji trebalo izmestiti na Marinkovu Baru.

• Sviđa mi se
To ne mozes da kazes za onih 20% koji ne glasaju.

Takodje, kakva je alternativa koju imaju: nadmeni, urbani i nesposbni koji tu vecinu stalno vredjaju. Sta znaci "zaostala"? Oni vide da je alternativa Vucicevim lopovima jedna druga lopovska ekipa (u mnogim slucajevima zapravo ista). I onda glasaju za Vucica.
Beogradski gradjanisti nikada nisu ucninili bas nista da te poprave situaciu tih "krezubih" kako ih nazivaju. Mislili su da su jako pametni, ti maldi, urbani i uspesni, levi ili desni liberali.
Ispostavilo se da su "krezubi" ispali pametniji. Oni imaju svog Dragog Vodju i on im baca mrvice, on ih ponekad podmicuje od onog sto ukrade.
Uzeo im je buducnost, ali sta ima veze kad su to cinili i njegovi oponenti.

Posto uverenja ne postoje i ne vrde nista, onda glas kosta, . I to je ono sto "urbani, gradjanski svet" ne razume.
Da parafraziram pocetak filma "Za dolar vise"
"Kada ljudski zivot ne vredi nista, onda smrt ima svoju cenu"

Pogledajte politicku glupost Vladete Jankovica koji u zemlji gde se ljudi loze na ruzne spomenike govori kako ce im premestiti spomenik u Marinkovu baru. Slazme se sa njim, ali to se ne govori u zemlji ljubitelja spomenika. Prvo se nekoliko godina stanovnistvo obrazuje, uci. Prvo se zrtvujes kao politicar, ides po selima i gradovima. Ali V. Jankovic je hteo odmah da pokaze koliko je on urban i kulturan jer se tako sticu poeni u krugu dvojke. I time se diskreditovao.
Лупеташ и то жестоко.
Опет помињеш неки круг двојке, леве и десне либерале и свашта још.
Час пљујеш по БГ, час по остатку земље.

А што се тиче споменика, људи крај њега пролазе мртви ладни, као да не постоји.
Дајте ви моралисти прошетајте вашим градом за почетак и поразговарајте са масом.

• Sviđa mi se
Ne treba biti građanista niti previše pametan pa shvatiti koliki je Vučić ološ. Smatram da čovek koji glasa za Vučića, a veruje njegovim lažima, definitivno nije normalan. To je to.
Pa evo, razgovarao sam s takvim ljudima pre neki dan.
Imali su nelegalizovanu gradnju, plase se posledica, cela porodica....

Лупеташ и то жестоко.
Опет помињеш неки круг двојке, леве и десне либерале и свашта још.
Час пљујеш по БГ, час по остатку земље.

А што се тиче споменика, људи крај њега пролазе мртви ладни, као да не постоји.
Дајте ви моралисти прошетајте вашим градом за почетак и поразговарајте са масом.
nedavno sam prvi put video taj spomenik. Odvratan je. Ali ljudi u tramvaju su ushiceni, vecina.
Ko sam ja protiv vecine.

Covek stavio u predizborni spot broj sportskih medalja na prvo mesto uspeha vladavine SNS-a 🤣🤣🤣

Споменик је последњи битан када је у питању руковођење града. Него да усмеримо дискусију овде само на парламентарне и председничке изборе, имамо засебну тему о градским.

Kailan wrote 10.03. :
,, ....Генерално ниједна странка која се жали на прејак режим не планира да институционално ограничи моћ власти када је се дочепа.... ,,

Pa ako zadržavaju imunitet , tako ulaze u povlašcenu ,, elitnu,, grupu.
Zašto bih glasao za ikog koj na izborima dobijen svoj (ne dodirljivi) ,,elitni,, status brani tim prevazidjenim poslaničkim imunitetom umesto da ga
,,brani ,, ličnim uzornim i časnim ponašanjem i još časnijim radom ?

Poslednja izmena:
@vucko Kako ide prikupljanje potpisa za dotičnu?
dd.jpg

Vrh