Time što si prvo naveo Putina je jasno kakve političke afinitete imaš. Što se tiče Nemačke imamo redovne kontakte sa vlašću tamo, a pogotovu od kada su naši partneri iz zelenih u vladajućoj koaliciji. Lično sam skoro bio na konferenciji evropskih zelenih političara u Beogradu gde sam se družio sa kopredsednikom zelenih kao i poslanicima koji sede u Evropskom parlamentu, Austriji, Nemačkoj, Luksemburgu, Irskoj, Mađarskoj i.t.d. I sa SAD smo ok, slobodno gugluj kako bi se bolje informisao. Na osnovu čega tvrdiš da ne znamo šta je stvaran svet, a kamoli visoka politika?Nemas pojma koliko bi vas Putin, Nemacka i SAD postovali u kominikaciji. Izleteli bi napolje i imali sto panicnih napada. Zivite u mehuru i nemate pojma sta je stvaran svet, a kamoli visoka politika.
Da se razumemo, nisam ni ja bolji, ali ja gledam da se izolujem i zivim svoj zivot, ne bavim se politikom.
A vi ste izigrali poverenje gradjana, unistili energiju sa protesta, bas ovakvim stavovima kao sto ti iznosis u odgovoru meni i direktno doprineli novoj pobedi Vucica i SNS. Niko ziv nece da glasa za ljude koji imaju nacin komunicaranja poput tebe, koji je mozda ispravan za zivot, ali nije za politiku.
Vase angozovanje i zelja stoje, ali ni to ne mogu da postujem jer niste dovoljno pametni da sagledate sire neke stvari i u sustini nacinite vise stete na kraju nego koristi.
Sad vidim tek ovaj post.Space, možeš ti sada da pričaš bajke o Đinđiću koliko hoćeš, ali istorijska činjenica jeste da je njegova vlada započela pljačkašku privatizaciju u masovnom obliku. I meni nikako nije smešno i nebitno, kako ti kažeš, da mu se sada spočitava loša privatizacija neke fabrike.
To nisu bile neke fabrike, nego kompletna industrija ove zemlje. I to nisu neke nevažne trice i kučine, nego bitne stvari- ono što hrani ovu državu. Bez privrede država ne postoji, a ako neko to ne kapira i ako su to za nekoga banalne stvari, ja mu ne mogu pomoći.
Ponavljam, sve što je na privatizaciji rađeno pre 2000. godine je mala maca u odnosu na ono što je usledilo posle 2000. I tu postupci Ante Markovića ili Mirka Marjanovića sa sporadičnim privatizacijama ne mogu da se mere sa pljačkom i pošasti koja je usledila posle 2000.
Time što si prvo naveo Putina je jasno kakve političke afinitete imaš.
Pokrenuli ste proteste, a onda ste stali. Zasto? Da li su ljudi postali nezainteresovani?Kako smo uništili energiju sa protesta, šta smo to loše učinili? .
Tako je, vec imamo jednog takvog.Vec imamo coveka koji ne spava zbog nas