Većini građana to smeta, ali alternativna politička ponuda im je veoma slaba: patriotska opozicija ponovo izlazi podeljena u 5 lista, a evrofanatična opozicija nudi potpuno istu politiku kao i SNS, koliko god se međusobno pljuvali na ličnoj osnovi. Kada bi sve evroskeptične stranke bile na jednoj listi, nebi se borile samo za pišljivi cenzus od 3%, nego bi se borile za pobedu. Tada bi za tu listu glasali i svi razočarani birači SNS-a koji su verovali da je ta stranka patriotska.Da, ali to ocigledno smeta malom procentu gradjana.
Većini građana to smeta, ali alternativna politička ponuda im je veoma slaba: patriotska opozicija ponovo izlazi podeljena u 5 lista, a evrofanatična opozicija nudi potpuno istu politiku kao i SNS, koliko god se međusobno pljuvali na ličnoj osnovi. Kada bi sve evroskeptične stranke bile na jednoj listi, nebi se borile samo za pišljivi cenzus od 3%, nego bi se borile za pobedu. Tada bi za tu listu glasali i svi razočarani birači SNS-a koji su verovali da je ta stranka patriotska.
Svi, baš sve opcije što žele da zamene Vučića su bile na vlasti? Svet je crn i beo? ( :Ovi što žele da zamene Vučića su isto tako desetak godina bili, kako neko kaže ,,govna'',i očišćeni su,ili su prešli kod ovih današnjih,da li to znači da trebaju da se vrate u punom obimu?
TOO!!!U principu, oni koji govore kako su svi isti, zapravo rade u korist vladajućeg režima. Što to nisu govorili 2012. godine? Mogli smo i tada da ne menjamo ništa. Smisao promene i jeste u tome da oni na vlasti shvate da su zamenjivi i da treba više raditi u interesu građana, a ne da zamajavaju iovako izgubljen i osiromašen narod. Kada znaš da svakog trenutka možeš izgubiti vlast, onda ipak postoji veća odgovornost. Ovako, niko nas ne kontroliše, narod se ne buni, što ne bismo i dalje krali...??? Ta utopija da je sve namešteno, velika je greška. Onda je pravo pitanje što uopšte živimo ako je sve namešteno, što se borimo u životu... Izađi na izbore i glasaj protiv Vučića. Hajde da vidimo i druge, a ne da gledamo ovog lažova još 5 godina.
Šta nas je to tako skupo koštalo? Oni su kao bili pošteni,nisu krali i nisu pristali da budu marionete Zapada?Skupo nas je kostala ta promena 2012, nadam se samo da smo nesto od toga naucili.
Gde da palim? Ja nikada nisam lobirao za neku političku stranku,za razliku od tebe,skoro svaka poruka na drugim temama ti je politički ostrašćena.Ma ne, nego cu da ostavim ovu partokratiju, jednoumlje, sektasenje i primitivizam da mi vlada do Vuciceve smrti.
Aj pali bre
Skupo nas je kostala lekcija, ako smo je naucili, a plasim se da nismo. Ali o lekcijama cemo kada naprednjaci odu.Šta nas je to tako skupo koštalo? Oni su kao bili pošteni,nisu krali i nisu pristali da budu marionete Zapada?
Nije mi jasno zašto vređaš? Ima ljudi koji zaista glasaju za naprednjake jer misle da je tako najbolje. Onda možemo reći i ovo: Protiv bivše vlasti samo maloumnici i oportunisti mogu da ne budu ostrašćeni i mogu ponovo da ih tolerišu.Protiv ove ovakve vlasti samo maloumnici i oportunisti mogu da ne budu ostrasceni i da je tolerisu.
Pride, svako ko ne glasa protiv SNSa glasa za njega. To ne kazem ja, to kaze i zakon po kome se racunaju glasovi i bira vlast.