Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.251
U pravu si, bolje da nisu ništa radili povodom toga što zadrigli masni političmar jaše maloletne ćerke i sestre svojih sugrađana.
Narod dobri i posteni bi se odavno pobunio protiv toga da mu to zaista smeta, vec bi nasao neki nacin.U pravu si, bolje da nisu ništa radili povodom toga što zadrigli masni političmar jaše maloletne ćerke i sestre svojih sugrađana.
Da je onaj manijak ''berberin'' iz Malce kojim slucajem lokalni badza ili tako neka ''vidjena licnost'' a ne obican klosar, i njega bi simpatisali/gotivili.Ima itekako i onih koji se bune, ali da, ako misliš na većinski narod (podvlačim ovo većinski, dakle ne svi) po tim malim zabačenim sredinama... da, njima očigledno ne smeta. Ili bar ne smeta dovoljno.
Igor... tipicno vehabijsko ime, nema sta!Izgleda da nam ostaje da im verujemo na reč. Kao što je bilo i sa pokušajima atentata prvim, drugim, trećim, trinaestim... koliko ih je bilo samo ove godine...
A možda je sve izmišljotina, da kažu Palmi da ne vrda mnogo Pošto je bio protiv ludila tj. woke modernizma i korona ludila koji su pronašli put i do Srbije, kao što vidimo svuda.Narod dobri i posteni bi se odavno pobunio protiv toga da mu to zaista smeta, vec bi nasao neki nacin.
Posto se ne buni, znaci da mu ne smeta, tj. da mu cak i prija.
Nece ga niko ni taknuti dokle god mu Dacic i SNS cuvaju ledja.. Da je stvarno tako kao što su pričali misliš da se tamo ne bi našao neko lud ko bi ga okončao? A veruj mi da ih ima...
Moguće za Jutku, sa njim nisam dovoljno upoznat, a u Jagodini sam bio mnogo puta Pre bih ga poredio što ti kažeš sa Bidžom i sa Veljom Ilićem koji iako ludi u svojim glavama itekako cenjeni u narodu.Znaš li da je u Jagodini najjeftinija voda? Da Palma svake godine organizuje besplatne izlete za decu, more... Da daje neke lepe pare za treće dete... Da ne dozvoljava stranim firmama da guše lokalne biznise (npr ima aqua park, shopping park... a nema mek ) Nije baš sve tako crno i belo niti su tamo krezubi koji mu šalju maloletnice.. već je možda nečim zaslužio da bude tu gde jeste, a narod se plaši da može doći samo gori sa već ionako upitnom ekonomijom grada. Da je stvarno tako kao što su pričali misliš da se tamo ne bi našao neko lud ko bi ga okončao? A veruj mi da ih ima... devojke sa klipa su čini mi se članice lokalnog karate kluba. A Palmin problem je upravo to, ne zna kada da ćuti i lupa gluposti. A nekako se sve to dogodilo kada je pričao protiv korona ludila i modernizma woke kulture, često je i ismejavao AB (ne AV). Ovako je bilo bolje ćuti i skrati jezik, nego da odgovaraš za nešto što jesi ili nisi uradio
Idite u predgradja!Pozdravljam vas kao kandidat za odobornika skupštine grada Beograda ispred koalicije Moramo koju čine Ne davimo Beograd, ekološki ustanak i otvorena građanska platforma Akcija. Protekla 3 dana su bili neverovatno intenzivni jer smo skupljali potpise na više mesta. Ukoliko želite da nam date podršku da izađemo na Beogradske i parlamentarne izbore to možete učiniti na sledećim adresama:
Lokacije za prikupljanje potpisa - Pokret Ne davimo Beograd
nedavimobeograd.rs
Ne znam sta ima vise da se otme od stanovnistva? Da opet oduzme od penzija koje su pale na 40% prosecne plate?Clan Partije mi je opet danas pricao koliko su se napregli, koliko je citav drzavni aparat upregnut da se obezbedi vlast jednog "coveka" nad svima nama. (Neverovatno koliko smo mi organizovani kad se treba ulizati, podrediti vodji, sagnuti pred Palmom....)
Taj Clan nije glup. Plasi ga sto Vodja deli ovolike pare i da ce posle izbora morati toliko da se otme od stanovnistva da bi se vratile pare Kinezima da bi mogli da postanu jako nepopularni.
na slici: Provincija voli svog heroja... za viteza od Bugojna glasace sad zemlja moja.