Imamo partnere iz mesta i opština van centralnih Beogradskih opština baš zato jer oni koji su odatle sa lokala bolje razumeju potrebe svojih komšija i lakše će biti prepoznati kao branioci lokalnog i javnog interesa. Recimo nema potrebe da ja sa Zvezdare određujem šta je prioritet stanovnicima Batajnice. Ovim putem bi pohvalio Izbor za našu opštinu iz Batajnice koja je dobila veliku podršku u Batajnici i skupila je veliki broj potpisa podrške za izlazak koalicije Moramo na gradske i parlamentarne izbore.
Koalicija Moramo to jest pokret Ne davimo Beograd, Ekološki ustanak i platforma Akcija se zalažu za suštinsku decentralizaciju Beograda i Srbije kao i formiranje novih opština, a pogotovu Batajnice i leve obale Dunava (Dunavski venac). Sada me izvinite, odoh do štaba da završimo pripremu potpisa za predaju kako bi mogli da izađemo na izbore
Koalicija Moramo to jest pokret Ne davimo Beograd, Ekološki ustanak i platforma Akcija se zalažu za suštinsku decentralizaciju Beograda i Srbije kao i formiranje novih opština, a pogotovu Batajnice i leve obale Dunava (Dunavski venac). Sada me izvinite, odoh do štaba da završimo pripremu potpisa za predaju kako bi mogli da izađemo na izbore
Немој толико далеко, изгубиће се.