Šta je novo?

Izbori 2024

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=879157#p879157:3ny1thqn je napisao(la):
MC_ » 10 Сеп 2021 09:41 am[/url]":3ny1thqn]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=879142#p879142:3ny1thqn je napisao(la):
Sweet Dee » Pet Sep 10, 2021 9:17 am[/url]":3ny1thqn]Znaci ceka nas bojkot ponovo. Sto je veliko olaksanje za mnoge od nas, kojima je bila agonija sama ideja da moramo da biramo omiljenog kandidata medju trenutnim opozicionarima. Ovako samo da se zavalimo i cekamo da se vlast urusi sama od sebe, prirodnim tokom. Kao crveni 90ih. Svaka druga ocekivanja su cista fikcija, jer niti ima jedan iole talentovan politicar ili javna licnost da motivise i ujedini biracko telo niti stize bilo kakva pomoc spolja. Ostavljeni smo sami sebi.

Bojkot je logicna opcija. Dodjes u restoran i sva ti se jela gade. Ne narucujes nista.

I onda izadjes iz restorana, ne sedis za stolom.

Izbori nisu uopste potrebni ni rezimu ni vecini stanovnika Srbije.
Oni su potrebni EU, da bi aranzmani koje imaju sa rezimom bili legitimni.

Kada bi izasao Vulin danas i objavio da vise nema izbora, ne bi bilo mnogo negodovanja.

Ovo nije Engleska. Vlast nece tolerisati proteste.

Чачанима забранили превоз на еколошки протест

"Иако смо уредно резервисали аутобус 'Аутопревоза' из Чачка, зауставили су нас у Коњевићима кад су, највероватније, представници власти обавештени да идемо на еколошки протест" каже за Нова.рс Љиљана Браловић из Прањана. *

Jedini spas za Srbiju je da se udruze pravi srpski seljaci i hipsteri.

Izgleda da vi slabo poznajete narod. Kandićka i Sonja Biserko se gore kotiraju u Srbiji nego Ante Pavelić. Slažem se sa konstatacijom da Kandićka ima ozbiljne psihičke probleme. Pored toga što su lude, one su strani plaćenici i običan ološ koji svoju mržnju predstavlja kao humanitarni rad. Znam nešto o njima i meni je sve jasno zašto one imaju takve stavove. Sonju mogu da razumem, ali ona Nataša je teški srbomrzac.

Što se tiče tzv. opozicije, sve je to slabo i mlako za Vučića. Ne zaboravite da je ta Marinika promenila milion stranaka, tako da nije ona ništa bolja.

Ne glasam od kada sam se zeznuo i glasao za DJB i to je to. Neka pobedi bilo ko, meni je svejedno.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=879470#p879470:3cpsxegw je napisao(la):
Beki » Sub Sep 11, 2021 6:19 pm[/url]":3cpsxegw]Jedini spas za Srbiju je da se udruze pravi srpski seljaci i hipsteri.

Bukvalno nista zivo ni ne pratim i iskreno, na moju sramotu, nisam ni znao za ekoloske ove pokrete. Ovaj Cuta mi izgleda bas nad....o u pravoj meri i ovi njegovi sto lome cevi su bas po mojoj meri :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TsFH9fzKEHE[/youtube]

Voleo bih da ovi Velja Nevolja i ekipa negde nalete na grupu pravih srpskih seljaka, iz Valjeva na primer :lol:

I saradnjom sa Ne davimo Beograd, koji su ok, ali suvise mekani i jasno je da nikad nece neki seljak iz Sumadije da glasa za njih, skoro pa se ostvaruje moja zelja iz prethodne poruke o ujedinjenju hipstera i seljaka :lol:

Neredi na tribinama Arene i zandarmerija uskace 20 sekundi posle skandiranja ,,Vucicu pederu''.

To je da se nametne ideja da narod treba da poštuje svog Predsednika kao što Predsednik poštuje svoj narod.

Radis u Zandarmeriji ili policiji i posao ti je da branis Vucicevu sexualnost...

Beki":2alhy1zn je napisao(la):
Neredi na tribinama Arene i zandarmerija uskace 20 sekundi posle skandiranja ,,Vucicu p****''.
To je suptilan poziv Vučiću da im treba još para.

Tuca izmedju onih kojima je uplacena poslednja rata i onih kojima nije xD

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=879985#p879985:34yijnj0 je napisao(la):
Koniljo » Uto Sep 14, 2021 12:21 pm[/url]":34yijnj0]Izgleda da vi slabo poznajete narod. Kandićka i Sonja Biserko se gore kotiraju u Srbiji nego Ante Pavelić. Slažem se sa konstatacijom da Kandićka ima ozbiljne psihičke probleme. Pored toga što su lude, one su strani plaćenici i običan ološ koji svoju mržnju predstavlja kao humanitarni rad. Znam nešto o njima i meni je sve jasno zašto one imaju takve stavove. Sonju mogu da razumem, ali ona Nataša je teški srbomrzac.

Što se tiče tzv. opozicije, sve je to slabo i mlako za Vučića. Ne zaboravite da je ta Marinika promenila milion stranaka, tako da nije ona ništa bolja.

Ne glasam od kada sam se zeznuo i glasao za DJB i to je to. Neka pobedi bilo ko, meni je svejedno.

Bravo!!!
Na ovom forumu ordinira mnogo umetnika i vrhunskih intelektualaca, ali oni na zalost zive u oblacima, staklenim sobama i ne poznaju narod.

Sto se tice Natase i Sonje, one jednostavno rade za kintu. Njihovi poslodavci placaju da se g... prosipaju po Srbima.

Нова.рс: У понедељак протест адвоката у Београду и осталим градовима у Србији због става Врховног касационог суда о банкама, најавили и блокаде судова

videcemo. Advokati, uz taksiste jesu jedine profesije koje poseduju esnafsku svest.

Osim policije koja i nije grupa, nego prakticno drzava. Evo bas juce se razmileli nakon nekog svog skupa i sa gomilom automobila, dzipova, kombija svi idu autoputem i drze rotacije. I svi odlaze u razlicitim smerovima i tako putuju pod rotacijama. Reci koja demonstracija moci. Mozda si i najgori prasinar ali si vlast.

Сваки министарчић путује тако, под ротацијом, што је скандал и говори о банана сплит структури државе.

Ljudi, neki od vas znaju odlično šta ja mislim o sadašnjoj garnituri i kako bih je ''rešio''. Ali hajde da budemo realni i objektivni. Jedna od retkih stvari koje smatram velikim potezom ove garniture, i za koju znam da je odgovoran najviše sam Vučić - jeste dovođenje u red vladinih vozila i vozača.

Treba li da se podsećamo kako su izgledale vožnje vladinih vozila pre 2012? Znate li da je bilo i ubijanja pešaka usled tih njihovih divljanja? Znate li da je svaka šuša imala rotaciona svetla, i pravo da ih koristi po volji i da se s njima ponaša kao da je službeno vozilo koje reaguje na hitan poziv?

Ja se sećam svega toga. I mogu da kažem da je to prestalo tačno sa promenom vlasti i direktivnom s vrha da se obustave ta majmunisanja.

I za par godina, od situacija gde je neka nepoznata popina u Audiju mogla pod rotacijom da ignoriše crveno svetlo i izleće iz Krunske u Beogradsku, došli smo do toga da svojevremeno grupa vozila koja prevozi tadašnjeg predsednika, Nikolića, iako pod rotacijama, vozi 40 km/h u Francuskoj ulici i uredno se zaustavlja iza kolone vozila na semaforu na raskrsnici sa Trgom, čeka zeleno i tek onda nastavlja dalje, vozeći u okviru ograničenja koje važi za sve.

Oba ova slučaja navodim jer sam ih lično gledao, svojim očima. Popinu u Audiju negde oko 2009. ili 2010. kako izleće ko bu******** u Beogradsku, i u ovoj drugoj situaciji - Nikolićev Mercedes sa pratnjom u Audiju napred, kako se uredno zaustavljaju na semaforu ispred Pozorišta negde oko 2014. Uz to sam polovinu vremena prvih 20 godina života proveo u Kneza Miloša, gde sam još kao mali obožavao da gledam i ispratim sve što ima upaljenu sirenu, pa makar gledao 1000 puta isto vozilo hitne pomoći. A uz njih sam, naravno, se nagledao i hiljade raznih limuzina i vladinih vozila. Koji su najviše divljali i brzali ulicama ne 90ih, u vreme najvećeg bezakonja, nego baš 2000ih. I zato ceo život primećujem takve stvari i znam koje vozilo kome pripada. Nekima čak znam i registracije. Ali to je iz nekih drugih razloga. 8)

Elem, mogu da kažem da je situacija sad neizmerno bolja nego što je bila u vreme kad su i najmanji isprdci imali rotacije i pravo da ih koriste i kose ljude po gradu ko što su ona dva degenerika pokosili nesrećnu devojku 2003. dok su žurili na ultra-hitan, urgentan, sudbino-odlučujući sastanak u Ministarstvu poljoprivrede od koga je zavisila budućnost planete, pa su se tenkčinom od Pajera zaleteli niz Beogradsku do te mere da nisu mogli da ukoče ni posle 100 metara. I ništa jbg, nema veze, jedna devojka manje više... Nije bitno. Važno je da je državni vrh uvek stizao na vreme na sve te svetski važne sastanke. :kafa:

Ozbiljno sad - takve stvari se ne smeju zaboraviti i izostavljati.

Što ne valja - kritikovati. Što valja - pohvaliti.
A ovo sada je ogromna promena u odnosu na ono što je bilo pre 10 godina (na tom polju) i to treba istaći i imati u vidu uvek.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=881935#p881935:zj0dw7ho je napisao(la):
Bender Rodriguez » Pon Sep 20, 2021 3:27 pm[/url]":zj0dw7ho]Ljudi, neki od vas znaju odlično šta ja mislim o sadašnjoj garnituri i kako bih je ''rešio''. Ali hajde da budemo realni i objektivni. Jedna od retkih stvari koje smatram velikim potezom ove garniture, i za koju znam da je odgovoran najviše sam Vučić - jeste dovođenje u red vladinih vozila i vozača.

Veliki potez. Ubijaju samo na naplatnoj rampi Doljevac.

Ranije su ubijali i po gradu.

434769_34-1.jpg

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=881898#p881898:ijudivl4 je napisao(la):
Пантограф » Pon Sep 20, 2021 3:01 pm[/url]":ijudivl4]Сваки министарчић путује тако, под ротацијом, што је скандал и говори о банана сплит структури државе.
Ovde nije bilo ministarcica, stotinak prasinara poteralo sta su imali, neki nastavljaju ka Zagrebu, neki se iskljucuju ka NS, treci idu ka Obrenovcu, svi pod rotacijama. Ovi brzi mafijaju i sklanjaju sve ispred sebe a sporiji, jbg, ne mogu, trokeljaju u koloni. I gori nebo od rotacija, mislio bi covek da pocinje rat.

Rotacije su ranije bile i slabije. Bila su bukvalno rotaciona svetla na krovu, tek ponekad blinkeri na komandnoj tabli i treptači (ali slabi) na haubama.
Sada su u celom svetu dostupni jaki visoko kvalitetni treptači i za krovove, koji se vide mnogo jače i mnogo dalje nego oni pre 10 godina.

Što je zapravo i dobro, jer to znači da sutra kada vozilo Hitne pomoći dođe prvo na mesto udesa na nekom mračnom putu u selu, pa još ako je magla, videće se mnogo dalje i mnogo bolje nego da ima stare treptače i rotaciona svetla.

Samo sam zahvalan našima što ne uzimaju najjače sirene (audio uređaje). Jer svih puta kad sam bio u Americi, imao sam priliku da stojim pored njihovih vozila sa uključenim aparatima. To probija bubne opne. A i vizuelno svetla su im prejaka, jači nego u Evropi. Nepotrebno prejaka.

Ja sam u proteklih godinu dana primetio baš osetan porast broja vozila sa blinkerima u saobraćaju. Ponekad mi bude i smešno jer vidim npr VW polo ili Fiat 500L koji se u popodnevnom špicu probijaju preko Gazele (sami, bez pratnje, sa civilnim tablicama), i ostaje mi samo da se pitam ko li je toliko bitan da ima blinker ali opet nebitan da nema premium vozilo tipa ministarski audi ili škodu superb

Полиција има доста аутомобила на цивилне таблице са билинкерима.

Vrh