Šta je novo?

Izbori 2024

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=878767#p878767:t22ip9lo je napisao(la):
Drakche » Čet Sep 09, 2021 6:28 am[/url]":t22ip9lo]Evo nekih opozicionih imena koje bih prizeljkivao u buducoj vladi Srbije.
To ne znaci da sam njihiv totalni fan.., vec da, otprilike, bolje trenutno nemamo.

Marinika Tepic, Nebojsa Zelenovic, Aleksandar Olenik, Balsa Bozovic, Aleksandra Jerkov, Dobrica Veselinovic, Ksenija Radovanovic, Naim Leo Besiri, Milan Antonijevic.

Zao mi je sto ne mogu da se setim jos zena, opozicijom (ne samo), nazalost, dominiraju muskarci.
Evo da ti pomognem, Nataša Kandić i Sonja Biserko.

Za Olenika je dovoljno da pogledaš šta piše na Tviteru. Toliko nesimpatičan lik da deluje kao da se trudi da nikako ne dosegne 0.3%
I on i još neki imaju takve stavove koje otvoreno iznose da nevezano za Vučića ne bi imali šansu da privuku glasače

Andrea Jovanovic vs Ksenija, pa da narod i bira nesto cestito. Za gore navedene od kojih se polovina nalazi na SNS platnom spisku dzaba trositi mastilo, a NDBG samo nek napreduje sa Zelenovicima, Kosticima...

Te likove niko ne zna van Beograda.
Vuciceva propagandna masina ce se podtruditi da tako i ostane.
Mariniku u narodu mrze "jer se kupa gola", sto mozd anije tacno, ali Informer je pisao o tome,a Informer su janbolje novine jer su najeftinije.
Mudar je nas narod.

Mozemo mi da se sprdamo sa nasim fasistima, ali sto se tice propagande,oni znaju posao.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=878767#p878767:2glwha3x je napisao(la):
Drakche » Чет Сеп 09, 2021 5:28 am[/url]":2glwha3x]Evo nekih opozicionih imena koje bih prizeljkivao u buducoj vladi Srbije.
To ne znaci da sam njihiv totalni fan.., vec da, otprilike, bolje trenutno nemamo.

Marinika Tepic, Nebojsa Zelenovic, Aleksandar Olenik, Balsa Bozovic, Aleksandra Jerkov, Dobrica Veselinovic, Ksenija Radovanovic, Naim Leo Besiri, Milan Antonijevic.

Zao mi je sto ne mogu da se setim jos zena, opozicijom (ne samo), nazalost, dominiraju muskarci.

Прецењујете Зеленовића, он је један просечан локални политичар који се пробио у први план само захваљујући пропаганди ДС избеглица које су ухлебљене у Шапцу након што је он остао ретка локална самоуправа без СНС власти. У суштини је и у Шапцу био други ешалон политичара који је испливао на функцију градоначелника у поплави, када је смењен његов претходник, Миша Милошевић, а обојица су само марионете Душана Петровића.

Александру Јерков баш памтим као лошу особу, буквално Шешељ аутономашко-либералног табора, јака на језику а у пракси неспособна. Притом је прошла неке ЦИА обуке.

Све скупа, оваква дружина је више одбојна просечном гласачу у Србији. Потребна нам је нова опозиција без ДОС педигреа.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=878780#p878780:3n0e1p9n je napisao(la):
Posejdon » Čet Sep 09, 2021 9:06 am[/url]":3n0e1p9n]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=878767#p878767:3n0e1p9n je napisao(la):
Drakche » Čet Sep 09, 2021 6:28 am[/url]":3n0e1p9n]Evo nekih opozicionih imena koje bih prizeljkivao u buducoj vladi Srbije.

Evo da ti pomognem, Nataša Kandić i Sonja Biserko.

Tu je već njihov pulen Beširi.

Vucic priznao nelegalnog visokog predstavnika Smita u Bosni. Vučić je postaljen za predsednika da uništi Srbe: "Vučić rekao Šmitu: "Budite nepristrasni i izbalansirani"" https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1919922
Jedino o cemu Srbi mogu razgovarati je ukidanje lazne granice izmedju BH i Srbije i ponistenje pokradenog Referenduma za nezavisnost iz 91e, kada stotine hiljada Bosanaca samo u Srbiji nije imalo pravo glasa i kada je odluka o otcepljenju doneta nelegitimno i nasilno protiv odluke Srba konstitutivnog naroda.

То би било поновно отварање пандорине кутије. Треба се манути политичких финеса, и фокусирати на саобраћајном, економском и културном повезивањем са Републиком Српском и што да не и целом БиХ, пошто има Срба и ван РС.

Kandic i Biserko se ne kandiduju, ali kada bi, verovatno bi glasao za tu stranu.
Jerkov, da, ona je bila u DS-u, znaci na vlasti, ali ima profil moderne politicarke, nekako mi je reprezentativna i stoji joj uloga profi poslanice, samo toliko.
Zelenovic, meni je on jedan od simpaticnijih likova na sceni, a poceo je vise da mi se dopada tek NAKON sto je izgubio na izborima u Sapcu.
Olenika sam izabrao za listu BAS zbog njegovog pisanja na tviteru. Tepic mi deluje kao nepopustljiva politicarka, a to Srbiji treba, samo mi se njeno drustvo ne dopada.
Hteo sam da stavim i Pavla Grbovica, ali mi je ipak nekako nesimpatican. Lutovac se, nazalost, iskompromitovao oko skandala sa DS.

Ovo nisu nikakvi TOP politicari, ali trenutno ne vidim ista bolje na sceni, a da se za njih zna.
Za Vuka Jeremica, Milosa Jovanovica i Boska Obradovica ne bih NIKAD glasao. Ne samo zato sto su desnica, vec mi smrde na staru dobru udbu, a toga zelimo zauvek da se otarasimo.

E у форсирању тих авети попут Кандићке и Бисерко губи опозиција од Вучића.
Јерков није ни близу модерне политичарке, најобичнији салноски галамџија и прелетач без јасног политичког става.
Зеленовић да није имао пропаганду свих ДС ухлеба који су се сјатили у Шабац, потонуо би као и остали свргнути ДС градоначелници.
Сви скупа су лошег педигреа. Морамо да се отарасимо неуспешних ДОСоваца ако желимо даље. Са њима ћемо се само вртети у круг. Таква опозиција је најбоље гориво за Вучићеву власт. Њега не држе ни успеси ни програм, већ пропаганда и застрашивањем са претходним режимом, што је у суштини усавршена тактика коју је користио ДС за опстанак на власти.

Ja se jos potrudio da izabarem ljude koji nisu bili na vlasti, a imaju iskustvo, ali hajde reci ti, koga bi ti izdvojio iz ponude i zasto nikoga?

Па није да Јерковка, Тепићка, Зеленовић, Балша и Антонијевић нису били на власти. Од набројаних ми је једино Мариника прихватљива, мада и она има флеке које јој већинско гласачко тело тешко може сварити. Остали су веома одбојни због своје прошлост а и немају генерално неке резултате иза себе осим Ксеније и Добрице. А они треба да се дистанцирају од пропалих ДОС деривата.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=878874#p878874:173igyv6 je napisao(la):
Earthmoving » Čet Sep 09, 2021 12:04 pm[/url]":173igyv6]Vucic priznao nelegalnog visokog predstavnika Smita u Bosni. Vučić je postaljen za predsednika da uništi Srbe: "Vučić rekao Šmitu: "Budite nepristrasni i izbalansirani"" https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1919922
Jedino o cemu Srbi mogu razgovarati je ukidanje lazne granice izmedju BH i Srbije i ponistenje pokradenog Referenduma za nezavisnost iz 91e, kada stotine hiljada Bosanaca samo u Srbiji nije imalo pravo glasa i kada je odluka o otcepljenju doneta nelegitimno i nasilno protiv odluke Srba konstitutivnog naroda.

Vucic zna sta radi. Pokazuje jednom od kolonizatora (Nemackoj) da ce biti apsolutno poslusani da je spreman da izda interese stanovnistva.
On zna da njegova vlast zavisi samood stranaca i da ce narod u Srbiji uvek masovno glasti za njega, ma kakve zlocine prikrivao ili cinio.
Mozda niste primetili, ali situaciju oko Belivuka ljudi ne smatraju ni nenormalnom i nemoralnom.

Slažem sa sa Došljakom, dobro objašnjava i rezonuje. To je otprilike i moj neki stav, samo uz određene varijacije.

Jerkov mi ima potencijala mada istovremeno mi se čini da je rigidna i nefleksibilna u svojim stavovima. I u nastupu.
O Zelenoviću ne znam ništa. Verovatno zato što je mnogo bitan. To ostavljam ovim dežurnim čoporima napadača i zastupnika teorije da opozicija ne treba da postoji i da svako ko se usudi da ima drugačije mišljenje od vlasti treba da bude, ako ne zatvoren, onda ismevan i maltretiran.

O Mariniki sam čuo dosta hvale. Uostalom, vidim i sam šta radi i zastupa. Samo bih voleo da malo poradi na nastupu. Ne zbog mene, meni to nije bitno, za razliku od mnogih srbendi, ne glasam za nekog zbog izgleda ili što je iz mog ''zavičaja''. Nego ili zbog stvari koje zastupa, ili, u gorem slučaju, kada mislim da može da pređe cenzus i da smanji monopol jedne partije nad vlašću. Ali mislim da bi joj donelo više podrške kada ne bi delovala kao toliki namćor u nastupima. SNS je sam po sebi jedna septička jama namćorčina i svadljivih kompleksaša. I mislim da se, u politici, protiv namćorluka treba boriti ne namćorlukom nego baš naprotiv jednim pozitivnim i lepršavim stavom. U smislu ''ma možete vi da histerišete do neba, mene to ne pogađa''. Ali uz smešak, i elan. Ne ovako drveno kako Marinika radi. Pa i jedan Draško je pobedio i probio se tako što je uz smešak išao na namćorčine. Ne tako što je i sam postao namćor i govedo ko Dodik.

Ove ostale takođe slabo znam, opet, verovatno jer su bitni bog zna koliko. Mada dobro, ovo ne znači da ih u startu otpisujem, nego samo da mislim da ih SNS pikira jer nemaju na kog više osim Đilasa. Ispuvali su se oko Đelića, Vlahovića, Šutanovca i ostalih pa im uz Đilasa trebaju nove žrtve i mete. A Dinkića ne smeju da pominju jer ih je držao za jaja pošto je imao prljavog veša o svakom pa im bio i u vladi.

Kandićka i Biserko ne nikako, nigde, nikad i ni pod kojim okolnostima. Te dve osobe imaju psihičke probleme. Pogotovu ova prva.

У суштини, више од пола СНС су бивши УРС, тј. бивши Г17+ :D Слабо ту има бивших радикала да су се нешто високо пробили на функције. Маја Гојковић, Јоргованка Табаковић, Неша, Селаковић, Мировић, Јоксимовићка и то је отприлике то, наспрам бројних Динкићевих кадрова.

SNS je iako dobrano sačinjen od DOS kadrova shvatio da je suština marketinga da narod ne voli ni da se spomene skraćenica DOS i to pravilno usmeravaju u svoju korist. Opozicija to ne razume i zato je tu gde jeste

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=878876#p878876:2iek97e9 je napisao(la):
Дошљак » Čet Sep 09, 2021 1:08 pm[/url]":2iek97e9]То би било поновно отварање пандорине кутије. Треба се манути политичких финеса, и фокусирати на саобраћајном, економском и културном повезивањем са Републиком Српском и што да не и целом БиХ, пошто има Срба и ван РС.
Pandorinu kutiju u Bosni su otvorili Muslimani cepanjem zajedništva i prvim ubistvom za početak rata. Referendum 91e je lažiran dakle BH je i dalje u zajednici sa Srbijom. Lažiran jer stotine hiljada Bosanaca koji su u tom trenu bili u Srbiji nisu imali pravo glasa, uključujući moje roditelje. Sem toga odluka je doneta bez pristanka konstitutivnih Srba tako da granice ne postoje, Referendum je nevažeći. To što ga Sloba, Tadić, Vučić...i drugi izdajnici prihvataju mene ne interesuje, ja ću gurati priču o ukidanju granice dok god sam živi.

Drži se ti Dejtona umesto tih (vlažnih) snova...

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Znaci ceka nas bojkot ponovo. Sto je veliko olaksanje za mnoge od nas, kojima je bila agonija sama ideja da moramo da biramo omiljenog kandidata medju trenutnim opozicionarima. Ovako samo da se zavalimo i cekamo da se vlast urusi sama od sebe, prirodnim tokom. Kao crveni 90ih. Svaka druga ocekivanja su cista fikcija, jer niti ima jedan iole talentovan politicar ili javna licnost da motivise i ujedini biracko telo niti stize bilo kakva pomoc spolja. Ostavljeni smo sami sebi.

Да, "црвени" се урушили сами од себе - бомбардовао их НАТО...

Trenutna medijska blokada onemogucava da se pojave nove licnosti na pol. sceni.
Medjutim, i bez toga SNS ne bi vladao ni dan da velika vecina gradjana Srbije ne obozava Vucica do idolopoklonstva.

Izjava Jorgovanke T. da se pita da li smo Ga dostojni nije ni glpa ni slucajna.
Gubitak vlasti SNS je zastrasujuca opcija za vecinsku, orijentalnu Srbiju.
Umesto morala mi imamo poslusnost i snishodljivost kao vrlinu.
Takvim ljudima je tesko da odjednom postanu slobodni i/ili odgovorni.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=879142#p879142:1jvj8j6e je napisao(la):
Sweet Dee » Pet Sep 10, 2021 9:17 am[/url]":1jvj8j6e]Znaci ceka nas bojkot ponovo. Sto je veliko olaksanje za mnoge od nas, kojima je bila agonija sama ideja da moramo da biramo omiljenog kandidata medju trenutnim opozicionarima. Ovako samo da se zavalimo i cekamo da se vlast urusi sama od sebe, prirodnim tokom. Kao crveni 90ih. Svaka druga ocekivanja su cista fikcija, jer niti ima jedan iole talentovan politicar ili javna licnost da motivise i ujedini biracko telo niti stize bilo kakva pomoc spolja. Ostavljeni smo sami sebi.

Bojkot je logicna opcija. Dodjes u restoran i sva ti se jela gade. Ne narucujes nista.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=879151#p879151:2dqw95es je napisao(la):
Пантограф » Pet Sep 10, 2021 10:36 am[/url]":2dqw95es]Да, "црвени" се урушили сами од себе - бомбардовао их НАТО...
Pre toga su bili studentski protesti, protesti zbog kradje lokalnih izbora, izgubili su sve najvece gradove u Srbiji, da jesu se sami urusili bombardovanje je bilo bez efekta za vlast koja je cekala prve izbore da ih narod skine, jer su ih svi prezirali osim penzionera. Sada je znacajno drugacije, em je daleko vise penzionera i imaju vecu partijsku mrezu. Malo cemo se nacekati ali nema drugog nacina svakako. Kada neko u Lajkovcu i Prokuplju shvati koliko milijardi su kostali putevi, i koliko milijardi drzava daje stranim fabrikama ili kada ne bude mogao da zavrsi administrativni posao zbog nesposobne ili korumpirane birokratije tada ce da dobije ideju da nije sve kako kazu na tv-u. Do tada imamo forume da pricamo.

Vrh