Toliko si blizu da skapiras zasto je ovo tako kako jeste.Ja nemam vremena da protestujem zbog toga što moram da radim dva posla, jer od jednog ne mogu ni na ivici normalnog da živim.
Razmisli jos malo pa mozda i skapiras.
Toliko si blizu da skapiras zasto je ovo tako kako jeste.Ja nemam vremena da protestujem zbog toga što moram da radim dva posla, jer od jednog ne mogu ni na ivici normalnog da živim.
Ја рецимо палим ТВ једном месечно у просеку, тј толико ретко да сваки пут кад упалим, треба му пар мин да се сетује. А фора је што је само оптички нет био 2700, а у пакету са ТВ неких 3000 и онда као ај глупо је само нет, иако нам не треба. Овако бих га упалио 4x месечно.
Ma opusteno.Hajde neka se javi još neki pametan dušebrižnik - filozof...Ja sam mislio da će da vas bude više. Malo sam se razočarao.
Konacno neko realan!!Glavni cilj studenata je da se povećaju njihovi benefiti i to je u redu. Koliko ja shvatam po svemu što su mi priložili i neki od vas, a i drugi. Bore se ljudi za poboljšanja u onome što je njima važno, u čemu ih potpuno podržavam. Samo mi se ne sviđa to što je stavljeno u prvi plan da im je najvažnije da se kazne odgovorni za tragediju u NS i ostalo slično, a kao ovo prvo je uz put, a u stvari, to je glavno za šta se bore. Ne kažem da im do ostalog nije stalo, ali redosled nije takav kako je opisano. Nisam političar, ali životno iskustvo imam.Poštujem svakoga u smislu da se bori da mu bude bolje, ali ovo kako se oni bore, nije način. Kada se strajkuje u firmi, zarad povecanja plata, to se radi tako da onaj ko treba da donese tu odluku bude pod pritiskom i to jedino može da bude delotvorno. A studenti ovim što rade nikoga od onih koji treba da ispune njihove zahteve ne stavljau pod pritisak.
Mene je briga što kasnim nedge zbog njihovih protesta, a to što nikog drugog nije briga, to je već njegova stvar. A oni meni slične i mene ugrožavaju time. Jer možda radim dva posla, jurim sa jednog na drugi, gubim zaradu i snosim sankcije, ako kasnim i egzistencija moje porodice se ugrožava. Ja nemam vremena da protestujem zbog toga što moram da radim dva posla, jer od jednog ne mogu ni na ivici normalnog da živim. Imam mnogo poslovnih i van poslovnih obaveza na dnevnom nivou, koje moram da završim, a vreme mi je najbitniji resurs i ono koje provedem u putovanju od tačke A do tačke B, vaćno mi je da što više skratim, da bi isto upotrebio za nešto korisnije. Nisam jedini naravno, to je problem velikog broja ljudi u ovoj zemlji.
Ovde se uopšte ne radi o politici, u koju sam rekao da se ne razumem najbolje i da me ne zanima, u suštini.
Ma opusteno.
Kada ti se dete razboli a drzavni dom zdravlja ne funkcionise jer nisi clan partije ili su doticni zaposleni po partijskoj knjizici a ne spremi, pa moras da cekas 3h jer nemas zakazano ti lepo uzmi radi i treci posao za privatno zdravstveno.
Isto kad i tvoja deca budu morala da rade 2 posla da prezivljavaju jedva i pitaju te sta bi sa protestima 2025 ti im kazi ma to se oni borili za neka tamo prava i uredjenu drzavu, boze sacuvaj, ja sam zurio doduse nisam se mnogo zamlacivao time.
Kako niko ne staje? Pre bukvalno koju nedelju smo imali generalni strajk?Ja sam opisao kako se štrajkuje i protestuje. Nas koji moramo da radimo dva posla u Srbiji je mnogo i kada bi stali svi, zajedno sa onima koji su bitni za ovu državu i bez kojih ne bi funkcionisala: poljoprivrednici, profesionalni vozači, pekari, policija, vojska, radnici u fabrikama koji proizvode stvari neophodne za život,...Ne moramo da blokiramo puteve, dovoljno je da stanemo, država ne bi mogla da funkcioniše. Poenta je što niko ne staje...A ja sam ili bilo drugi sam ili par ljudi, ne može ništa da uradi, nego se snalazi kako ko zna, može i ume. I opet ću da kažem, kada bi svi stali, jedini razlog zbog koga bi stali je zajednicki interes i ništa drugo, nemoj da smo deca i da pričamo bajke.
Ovo možeš da uradiš u Yettel-u i Yunet-u (naravno ako imaš optiku)Inače i ja da mogu, uzimao bih od provajdera samo internet ili samo internet i neki goli paket sa fazon 20 kanala. Ali jelte ne daju to.
Ok da znamo da Nike vodi obojenu revoluciju u Srbiji.Recimo, ove "setnje" po drzavi. Na stranu sto blokiraju puteve i OD NASIH PARA koriste usluge saobracajne policije i goriva za te igrarije. Ali jel mislite da je slucajno sto je u prvom planu devojka u helankama, i preko celih helanki Nike znak? Cak i kod nas, za to je u nekoj seriji, ili filmu, potrebno napisati da je u pitanju marketing. Ali ne, oni uzimaju pare od kompanija i besramno se koriste situacijom i tragedijom za samopromociju I ZARADU!!
Zato ja nosim air max, slučajnost?Ok da znamo da Nike vodi obojenu revoluciju u Srbiji.
Kad stanu svi drugi, staću i ja.Onda stani pa neces morati da radis dva posla i divljas po gradu od tacke a do tacke b da bi jedva preziveo.
Kako niko ne staje? Pre bukvalno koju nedelju smo imali generalni strajk?
Advokati ne rade isto vec neko vreme, GSP sindikati najavili strajk od sledece nedelje ako se ne ispune uslovi?
Poljoprivrednici bukvalno traktorima dosli za BG i NS iz svojih sela.
To sto Pera koji drzi pekaru nece da je zatvori je Perina stvar, ali mislim da smo imali brda solidarnosti u proteklih par meseci, reci da niko ne staje je ipak suludo.
Ја никога из генерације (миленијалци) не знам да гледа ТВ, осим можда Нетфликс или неки спортски канал. Када оду на онај свет све генерације пре миленијалаца ја стварно не знам шта ће бити са класичним ТВ каналима. То ће све морати да се погаси. Мене и даље фасцинира да на киосцима могу се још наћи штампане новине.
То исто представља проблем аутократама који одржавају власт сејањем пропаганде и спина путем штампаних новина и тв канала. Иду генерације које читају садржај са платформи попут редита, твитера, инстаграма итд.
То по мени и јесте значајан фактор зашто тек сада после 5 Октобра 2000 ми имамо нову тако омасовљену студентску револуцију.
Ова оптужница за 900к евра није права оптужница него услуга оптуженима и аболиција за оних 600+ милиона евра штете.Ovi su pohapsili izgleda pola Lazarevca.
![]()
Ovo su svi uhapšeni u velikoj akciji policije: Pored Grčića i Papića na spisku direktori fudbalskog kluba i poznatih firmi
Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu pripadnici Uprave kriminalističke policije uhapsili su bivšeg vršioca dužnosti direktora JP Elektroprivrede Srbije (EPS) a.d. M.G. i još 14 lica zbog postojanja osnova sumnje da su u periodu od 2018. do 2021...nova.rs
Da se ne pomera, ne bi ti sad ovde pisao, jasno je da sada pucaju iz svih preostalih oruzja kojih jos nemaju puno.Kad stanu svi drugi, staću i ja.
Koliko već traju ove demonstracije? I rezultat je i dalje krompir. Da valja, nešto bi se do sada pomerilo.
Verovatno je greskom dosao na Beobuild, ovo je prica koja eventualno moze da prodje kod nekih neinformisanih baba u nekom selu kod Vranja koje su u Beogradu poslednji put bile 1988. godine na mitingu ,,Bratstva i jedinstva".
Protesti i blokade su uzrocnik 0,1 saobracajnih guzvi u Beogradu, za ostalih 99,9 posto se zali vodji, Ganguli i ekipi.
Kao da nismo ziveli u ovom gradu i pre protesta i blokada i ne znamo kako je sve funkcionisalo, odnosno kako nije funckionisalo.
A ti ti protesti i blokade koji su 0,1 posto razloga zasto je BG konstantno u saobracajnom kolapsu su jedini nacin da se nesto promeni i da ti lagano dolazis od tacke A do tacke B i da ne radis dva posla da bi preziveo.
Jesi se u oktobru zalio na guzvu? Tad si lagano krstario gradom, je li?
Ne bi tako rekao, ali voleo bi da si u pravu.Da se ne pomera, ne bi ti sad ovde pisao, jasno je da sada pucaju iz svih preostalih oruzja kojih jos nemaju puno.
Toliko si blizu da skapiras zasto je ovo tako kako jeste.
Razmisli jos malo pa mozda i skapiras.
Da nije deki sa drugog profila. On se uvek javlja u zategnutim situacijama između dva sastanka sa Bil Gejtsom i Elonom Maskom.Mnogo ti nesto pises ovde u 2 popodne radnim danom za nekog ko toliko nema vremena i ne moze da zaobidje negde neku blokadu i radi dva posla![]()