razbibriga
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 11.03.2024.
- Pohvaljen
- 3.983
Rekoh ja, Oskar lično.I imacu koliko hocu, pa da vas je 10 puta više. Možete da mi pljunete pod prozor.
Nisam se nikome ništa hvalio. Ti brkas pojmove.Sam se hvališ kako radiš dva posla, niko te nista nije ni pitao niti trazio da objasnjavas. Nebitan si.
Dobro Oskare, shvatio sam kako se zoves, rekao si jednom, šta ponavljas kao izgreban CD?Rekoh ja, Oskar lično.
Nije jedna izjava već uvreda. Nazivas ljude paćenicima. I opet objasnjavas, a niko ti to nije trazio. Pa ces opet da kazes, necu ja nikome da objasnjavam. Ne treba da objasnjavas, svima je jasno.Nisam se nikome ništa hvalio. Ti brkas pojmove.
Nebitan sam? Ha, ha, ha...Pazi da me ne raspaces.
Koliko sam nebitan, vidim po tome što sam sa jednom izjavom koja se tebi i ostalima ne sviđa iz vama razumljivih razloga, nemam protiv toga nista, naterao da istresate lične frustracije. Nisam to hteo, ali tako je ispalo.
Dobro Oskare, shvatio sam kako se zoves, rekao si jednom, šta ponavljas kao izgreban CD?
Pa šta hoćeš na pokušaj uvrede? Da ti kupim cvece? Ne možeš ti mene, ni bilo ko sličan tebi da uvredi, taman posla. Zanimljiv si, čak si uspeo i da me nasmeješ.Nije jedna izjava već uvreda. Nazivas ljude paćenicima. I opet objasnjavas, a niko ti to nije trazio. Pa ces opet da kazes, necu ja nikome da objasnjavam. Ne treba da objasnjavas, svima je jasno.
Jos jadni nisu dobili direktivu iz Izraela da stvaraju kontraefekat.Pogledajte prilog 229099
Zar posle ove njegove poruke(na koju sam morao da odreagujem) nije bilo jasno da je provokator i parizer informer bot? Teraju me da se logujem na forum jer moram da ih drzim na ignore![]()
Malo je degutantno razvlačiti ovu ženu po internetu, bez obzira što je snsovka...
Pa šta hoćeš na pokušaj uvrede? Da ti kupim cvece? Ne možeš ti mene, ni bilo ko sličan tebi da uvredi, taman posla. Zanimljiv si, čak si uspeo i da me nasmeješ.
Od 90-te godine, pa na ovamo, mnogo predsesnika i drugih se promenilo. A sistem je i dalje isti kao tada. Kao što nije valjalo tada - ne valja ni sada. Oticice Vučić i doćiće neki drugi, sjaši Kurta da uzjaše Murta i biće kao što je bilo. Ako će sistem da se promeni - daj da glasamo. Isti sistem - drugi predsednik, nije promena. Što se tiče ruke, vrati je odakle si je izvukao.
Predsednik je tu da deli plakete, ne postoji nikakva povezanost izmedju promene sistema i promene predsednika.Od 90-te godine, pa na ovamo, mnogo predsesnika i drugih se promenilo. A sistem je i dalje isti kao tada. Kao što nije valjalo tada - ne valja ni sada. Oticice Vučić i doćiće neki drugi, sjaši Kurta da uzjaše Murta i biće kao što je bilo. Ako će sistem da se promeni - daj da glasamo. Isti sistem - drugi predsednik, nije promena. Što se tiče ruke, vrati je odakle si je izvukao.
A nije degutantno da sedi u opstini i ladi jaka a mi joj placamo platu?Malo je degutantno razvlačiti ovu ženu po internetu, bez obzira što je snsovka...
On treba da im je zahvalan što ga usporavaju, inače bi po takvom putu izginuo!Studenti trenutno pesace po zaledjenom putu.
Blokade i protesti su krivi sto je put takav?
Sad da neko zuri tim putem jureci na drugi posao, tacno bi izginuo tamo.
Još fali: Umijte se hladnom vodom....Rekoh ja, Oskar lično.
To sam ja oduvek govorio...Kako protesti odmiču sve više ljudi u okruženju za koje sam mislio da su neka patriotska/desno politička opcija, pokazuju da su ništa više nego klasično SNS biračko telo. Orgazmično divljenje obaveznom vojnom roku i Đilas lopov, uz naivno čuđenje studentskom buntu je postalo šablon za takve osobe.
Polako se razaznaju i na forumu.
Mislim da su studenti izuzetak toj generalizaciji, sve političke opcije ovaj put su stvarno zajedno. I u tome je čarTo sam ja oduvek govorio...