Šta je novo?

Izbori 2024

1000014119.jpg

Za vas što volite televiziju, sa običnom antenom može da se hvata preko 15ak besplatnih kanala, a gomila njih može da se plati da se gleda kao premijum. Sa običnom antenom !! Raspitajte se možda može nešto što vas zanima a da ne plaćate skupe kablovske pakete.

Sam se hvališ kako radiš dva posla, niko te nista nije ni pitao niti trazio da objasnjavas. Nebitan si.
Nisam se nikome ništa hvalio. Ti brkas pojmove.

Nebitan sam? Ha, ha, ha...Pazi da me ne raspaces.

Koliko sam nebitan, vidim po tome što sam sa jednom izjavom koja se tebi i ostalima ne sviđa iz vama razumljivih razloga, nemam protiv toga nista, naterao da istresate lične frustracije. Nisam to hteo, ali tako je ispalo.

Poslednja izmena:
Nisam se nikome ništa hvalio. Ti brkas pojmove.

Nebitan sam? Ha, ha, ha...Pazi da me ne raspaces.

Koliko sam nebitan, vidim po tome što sam sa jednom izjavom koja se tebi i ostalima ne sviđa iz vama razumljivih razloga, nemam protiv toga nista, naterao da istresate lične frustracije. Nisam to hteo, ali tako je ispalo.
Nije jedna izjava već uvreda. Nazivas ljude paćenicima. I opet objasnjavas, a niko ti to nije trazio. Pa ces opet da kazes, necu ja nikome da objasnjavam. Ne treba da objasnjavas, svima je jasno.

Nije jedna izjava već uvreda. Nazivas ljude paćenicima. I opet objasnjavas, a niko ti to nije trazio. Pa ces opet da kazes, necu ja nikome da objasnjavam. Ne treba da objasnjavas, svima je jasno.
Pa šta hoćeš na pokušaj uvrede? Da ti kupim cvece? Ne možeš ti mene, ni bilo ko sličan tebi da uvredi, taman posla. Zanimljiv si, čak si uspeo i da me nasmeješ.

Od 90-te godine, pa na ovamo, mnogo predsesnika i drugih se promenilo. A sistem je i dalje isti kao tada. Kao što nije valjalo tada - ne valja ni sada. Oticice Vučić i doćiće neki drugi, sjaši Kurta da uzjaše Murta i biće kao što je bilo. Ako će sistem da se promeni - daj da glasamo. Isti sistem - drugi predsednik, nije promena. Što se tiče ruke, vrati je odakle si je izvukao.

Od 90-te godine, pa na ovamo, mnogo predsesnika i drugih se promenilo. A sistem je i dalje isti kao tada. Kao što nije valjalo tada - ne valja ni sada. Oticice Vučić i doćiće neki drugi, sjaši Kurta da uzjaše Murta i biće kao što je bilo. Ako će sistem da se promeni - daj da glasamo. Isti sistem - drugi predsednik, nije promena. Što se tiče ruke, vrati je odakle si je izvukao.
Predsednik je tu da deli plakete, ne postoji nikakva povezanost izmedju promene sistema i promene predsednika.

Studenti trenutno pesace po zaledjenom putu.

Blokade i protesti su krivi sto je put takav?

Sad da neko zuri tim putem jureci na drugi posao, tacno bi izginuo tamo.

Kako protesti odmiču sve više ljudi u okruženju za koje sam mislio da su neka patriotska/desno politička opcija, pokazuju da su ništa više nego klasično SNS biračko telo. Orgazmično divljenje obaveznom vojnom roku i Đilas lopov, uz naivno čuđenje studentskom buntu je postalo šablon za takve osobe.

Polako se razaznaju i na forumu.

Kako protesti odmiču sve više ljudi u okruženju za koje sam mislio da su neka patriotska/desno politička opcija, pokazuju da su ništa više nego klasično SNS biračko telo. Orgazmično divljenje obaveznom vojnom roku i Đilas lopov, uz naivno čuđenje studentskom buntu je postalo šablon za takve osobe.

Polako se razaznaju i na forumu.
To sam ja oduvek govorio...

Bender Rodriguez,​

Neka se menja svaki dan, što se mene tiče. Ako živim u uređenom sistemu, gde kao radan čovek, koji placa svoje obaveze prema državi, mogu normalno da živim, tj. da radim da bi živeo, a ne obrnuto, baš me briga ko je predsednik, to ne moram ni da znam.

Beki,​

Nije bitno gde juris, prvi, drugi,..peti posao ili nešto osmo. Poenta je da ćeš da usporiš tog ko juri, ali ne zato što te briga za njegov život, nego jer hoćeš svoj cilj da ispuniš...A to što on juri i gde juri, nije tvoj problem. Ti, time što protestuješ na taj način, onome od koga očekuješ da uspuni tvoje zahteve, ništa nisi uradio i baš ga briga za tvoj protest i što se ti smrzavaš. I dok njega direktno ili indirektno ne ugrozis, on sa tobom za sto da razgovara, neće da sedne. Po tebi izgleda postoji povezanost između promene i sistema, jer po tvom pisanju i tebi sličnih, samo da Vučić ode, a onda će i zimi da sveta cveće, a ptice selice na Jug neće da lete. Ja želim studentima da ostvare svoj primarni cilj, ali nisam optimista da će ga na ovaj način ostvariti.

Jel moguće da je institucija koja nije nadležna sam sebi napisao i poslao čestitku za Dan Državnosti i potpisao Trampa bez blama?

Vrh