Šta je novo?

Izbori 2024

ali ima vremena da isprati zvezdu uvek i napise esej
ahhahahaha
Pa jbg, nedge i ventil mora da postoji. I ja sam živ čovek. Da nema utakmica, da se tamo malo opustim bodreći Zvezdu, bilo bi mnogo teže. Idem kad god mogu da se iskombinujem, kad ne mogu, bude mi žao i tako...

Mnogo ti nesto pises ovde u 2 popodne radnim danom za nekog ko toliko nema vremena i ne moze da zaobidje negde neku blokadu i radi dva posla 😁

Kada vidim kako se pecate svi kao som na durdubak, samo zato što na ovu temu drugačije mislim od vas i reagujete kao deca u predškolskom, priznajem, zabavlja me to. Ovoliko vas na mene jednog, a slažem vas kao drva.

Mora malo relaksacije. Koristim svaku priliku, ovo mi je određeni vid razonode. Ne mora da se sedne za računar, svaki put kada hoćeš da pišeš na forumu, ima i telefon. Do duše, sada i jeste prelaz između dva posla.

Inace se polako krece u obracun sa ljudima zaposlenim u javnom sketoru po manjim mestima a koji su primeceni na blokadama i protestima...
Pisala sam o ovome pre par nedelja (ne sećam se tačno kad) u vezi zaposlenih koji su otvarali prozore i mahali studentima u BGu. Update: doneta je odluka da će snositi sankcije (ne znam po kom osnovu ali u autokrat.režimu to više i nije bitno). Inače u pitanju su ljudi stalno zaposleni u državnoj firmi (ne preko njih, već dugo rade u tim firmama), koliko sam čula jedna osoba je redovno išla na proteste (i one ranije, pre studentskih) za drugu osobu ne znam. Info kaže da nisu njihovi članovi.
Stoga @DankoS snažna podrška, nosi kačket i čuvaj se!

P.S. https://forum.beobuild.rs/threads/srbija-crna-strana-medalje.452/post-1395406
#vidovitaDžemilanagoveštavazavas
Znam da je ovo bacanje komada da se masa poigra na par dana, ali ...ček, ček da vidim koga ću idućeg da prozovem, da ne kažem da se javi.
( :razmišlja da li da menja stavku u cv-u iz "inspiracija za javne govore" u "medijum": )

giphy.gif

Verovatno je greskom dosao na Beobuild, ovo je prica koja eventualno moze da prodje kod nekih neinformisanih baba u nekom selu kod Vranja koje su u Beogradu poslednji put bile 1988. godine na mitingu ,,Bratstva i jedinstva".

Protesti i blokade su uzrocnik 0,1 saobracajnih guzvi u Beogradu, za ostalih 99,9 posto se zali vodji, Ganguli i ekipi.

Kao da nismo ziveli u ovom gradu i pre protesta i blokada i ne znamo kako je sve funkcionisalo, odnosno kako nije funckionisalo.

A ti ti protesti i blokade koji su 0,1 posto razloga zasto je BG konstantno u saobracajnom kolapsu su jedini nacin da se nesto promeni i da ti lagano dolazis od tacke A do tacke B i da ne radis dva posla da bi preziveo.

Jesi se u oktobru zalio na guzvu? Tad si lagano krstario gradom, je li?
Imam osećaj da ima 35+ godina i da živi sa roditeljima. Ima mnogo barona ovde, počev od onog Dekija88... 🤡 :cool::cool::)

Definitvno je krenuo u obračun sa ljudima iz javnog sektora koji podrzavaju/ucestvuju u protestima i blokadama,
stizu vesti o otkazima i pretnjama!

To im je dakle taktika za ovladavanje situacijom, na medijima pomoezno hapse neku buraniju za neka beznacajna dela kako bi popravili imidz kod debilanera koji se kolebaju i ucvrstili podrsku maloumnika koji su i dalje na njih, sa druge strane đonom na sve ostale - jednom radikal uvek radikal...

A botovi se aktivirali udarnicki po mrežama,
to se izgleda reflektuje i ovde ali hvala bogu ne u tolikoj meri koliko drugde...

„Ako bude (Andrej Vučić) postavio svoje u energetici to je za nas vrhunac”, pisao je Pandrc.

Prema „skaj” porukama, Pandrc je navijao da Milorad Grčić ostane na čelu „Elektroprivrede” Srbije (EPS).

„Srbijašume (direktor Igor Braunović) je ostao. (Dušan) Bajatović (direktor Srbijagasa) ostao.

Jos Grčić i to je to”, pisao je Pandrc krajem oktobra 2020.

Grčić je, kako je Zbiljić rekao Pandrcu, „nerazdvojan” sa Markom Parezanovićem – istaknutim pripadnikom BIA-a za kojeg je KRIK prošle godine otkrio da je bio u vezi sa Šarićevim klanom.
Izvor: https://www.krik.rs/skaj-poruke-borba-u-novosadskom-sns-u-oko-novca-i-naklonosti-andreja-vucica/

Vrh