Јесте, ово је тачно, а њихов народ који је кобајаги уз нас у то верује.
Да је народ био добар, не би трпели Јељцина и Горбачова више од 35 година. Заборављаш шта је Русија радила Чехословачкој. Прочитај чланак о Прашком пролећу и схвати зашто народи бившег Совјетског Савеза мрзе Русе. 1990. године, када је кренуо распад СФРЈ-а, никада нисмо добили подршку од тог народа. Моји родитељи који су старији од мене не памте да су икад прочитали у новинама, чули на радију или телевизији да нас је Руски народ подржао кад нам је било најгоре. Да резимирамо:
- Јељцин нам је окренуо леђа.
- Одликовао је Туђмана.
- Слао је финансијску и војну помоћ усташама да нас убијају.
- Ујединио је Немачку, која нам је нанела огромно зло у оба светска рата.
- Активно је учествовао у уништавању заједничке државе на штету свих народа, а највише Срба.
- Примио је новац од Шиптара да реновира Кремљ. 350 милиона марака је добио за то! То су крваве паре!
- Нису нам помогли када нам је било преко потребно.
- Нису нам помогли у ослобођењу Косова и спашавању светиња и манастира које су Шиптари спалили.
Где је био тај народ да нас подржи? Где? Да су били сложни, угледали би се на Румуне и насилно свргли тог тиранина с власти, а они су га трпели и ћутали. Да су били уз нас, не би трпели таквог човека. Криви су и грешни подједнако као и њихова власт. Жао ми је, али ни ти ниси у праву. Нису они чисти, нити невини. Ја њих не мрзим, већ сам разочаран у њих.