Hitachi
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 28.11.2020.
- Pohvaljen
- 1.990
Не, није то моја логика нити сам било шта слично написао. Ти си са друге стране у два наврата недвосмислено прилепио ужасне особине читавом једном народу и то те по дефиницији чини ксенофобом.
Ја сам те прво питао да ли мислиш на власт или на целокупни народ. Након тога си елаборирао и испоставило се да мислиш на цели народ. Ти наравно имаш право на своје мишљење а ја имам право да то мишљење подведем под оно значење које стоји у речнику буквално.
Не, то мене не чини «ксенофобом», детенце. Прво прочитај шта та реч значи, уместо што је константно папагајишеш у два наврата. Ја сам навео чињенице које потврђују шта су нам радили деведесетих година, а то што се теби истина не допада је твој проблем, а не мој. Задржавам право да критикујем овај народ, а то не чини ни мене, ни @Beki, ни @Koniljo, нити било кога овде «ксенофобичним.» Захарова је испљувала наше студенте, што доказује каква је то особа у питању. Руски водитељ на државној телевизији у националном дневнику назвао је Србе олошем и шљамом.
Шта имаш на то да кажеш? То је теби у реду, зар не? То њега не чини «ксенофобичним» јер је он за тебе Брат Рус. Сви су овде изјаснили зашто су Руси лоши, али је то, по твојој логици, «ксенофобично.» Још једном си доказао колико си ускоуман и бахат, јер одбијаш да видиш истину. Користиш ту реч у нади да ћеш учврстити аргументе, али их тиме још више ослабио. Очигледно је да имаш проблема са разумевањем прочитаног, тако да ћу се овде зауставити. Немој се ни трудити да ми одговориш јер идеш на листу игнорисаних.
Поздрав.
Poslednja izmena: