Šta je novo?

Izbori 2024

1000015341.jpg
1000015342.png

Ovamo se mangupiraju a posle dva dana kao svilenko završio u bolnici.

nema ni opozicija legitimitet.
Opozicija ce se na duzi rok transformisati u neku vrstu pokreta i legitimitet ce biti u masovnosti.

To je neizbezno jer ce broj zrtava rezima rasti, pa ce cak i oni koji razmisljaju "nece mene", poceti da razmisljaju u obliku "mozda ce i mene".
Мислиш, опозиција ће имати легитимитет јер ће већина грађана изабрати да им да легитимитет да воде земљу?

Како ћемо да знамо то, хоћемо ли да се водимо генерално вајбом или ћемо некако да оно, пребројимо тај њихов....

...избор?

Мислиш, опозиција ће имати легитимитет јер ће већина грађана изабрати да им да легитимитет да воде земљу?

Како ћемо да знамо то, хоћемо ли да се водимо генерално вајбом или ћемо некако да оно, пребројимо тај њихов....

...избор?
Masovno ce izlaziti na ulicu da podrze opoziciju.
To nece biti sadasnja opozicija.

Убедио си ме, нећу излазити на изборе него ћу седети и чекати неку скроз нову бољу опозицију која ће имати легитимитет да води земљу јер су "људи масовно изашли на улицу" да је подрже. Избори нису легитимни и покрадени су јер неко за кога тврдим да има мање од већине гласова добије власт, зато уместо тога власт треба да добије неко ко не учествује на изборима него окупи 5% гласачког тела на улици

Добра је ова република какав је ово народ

Убедио си ме, нећу излазити на изборе него ћу седети и чекати неку скроз нову бољу опозицију која ће имати легитимитет да води земљу јер су "људи масовно изашли на улицу" да је подрже. Избори нису легитимни и покрадени су јер неко за кога тврдим да има мање од већине гласова добије власт, зато уместо тога власт треба да добије неко ко не учествује на изборима него окупи 5% гласачког тела на улици

Добра је ова република какав је ово народ
Kada se to dogodi, nedvosmisleno ce vam biti jasno koga treba da podrzite.
Legitimitet te nove opozicijie nece biti osvojen glasovima.
Njihova imena niko ne zna. Oni ce se pojaviti iz patnje, bola, ludila.
I nece ih biti strah, kao nas.
Turci su nabijali na kolac, ali se Crni Djordje ipak bio pojavio.

Do tada ce proteci jos mnogo, mnogo vremena, najmanje 10-ak godina.
Do tada ce Srbija pasti jos mnogo nize i bice jos mnogo zrtava zlocinackog rezima i tek ce te zrtve ce probuditi narod.

Vrh