Šta je novo?

Izbori 2024

Jedini put kad je opozicija bojkotovala izbore (2020. ako se ne varam) vlast je bila prinuđena da za manje od godinu dana raspiše vanredne izbore, jer ove bojkotovane niko nije priznavao.
Toliko o tome koliko bojkot (naravno, kad bojkotuje cela opozicija sa jasnim razlogom: izborni uslovi) nije uspešna opcija.

Како је то власт била принуђена? Ко ју је "принудио" да опет (по ко зна који пут) распише ванредне изборе? Како се то позитивно одразило на буквално било кога осим Вучића? Ко није признавао изборе и како се то одразило на немогућност СНС-а да ради шта хоће?

Ја се не сећам да се моћ СНС-а смањила након бојкота, као што не видим ни како се то њихова снага у Београду смањила после овог бојкота дела опозиције.

Захваљујући бојкотима смо из фаличне демократије прешли у аутократију а све то да "покажемо" странцима какав је СНС као да они то већ не знају и не искоришћавају

Не причам о бојкоту уопште. Никакви избори у оваквим условима се не смеју дозволити.

Ово су буквално аргументи америчких тинејџ анархиста, не могу да их схватим озбиљно

Држава је потпуно дезинтегрисана. Ово чак више није ни стање узурпираних институција. То имамо још од 2003е године и сад је метастазирало у потпуно развлашћивање народа.

Како ће бојкот избора од стране народа да реинтегрише државу и овласти народ?

Brawl in Serbian parlament, kako prenosi RTE:

Pogledati komentare.

Na stranu sve, postovanje ZLF za ovo
1000011998.jpg

Како ће бојкот избора од стране народа да реинтегрише државу и овласти народ?
Већ сам ти објаснио. Нема бојкота јер нема избора, нема избора јер прави избор не постоји.

Сваки избори од 45е на овамо јесу управо развлашћивали народ и дезинтегрисали државу. Буквално сваки и ти то добро знаш. Па изволи прихвати фактичко стање и престани да подржаваш даље развлашћивање и дезинтеграцију путем истих, за почетак.

Локални избори имају неког смисла и они могу да покрену постепену промену али само у случају да се неким чудом овде појави неко писмен и добронамеран.

Slažem se. Definicija ludila je da ponavljaš istu glupost više puta očekujući drugačiji ishod. Velike političke promene se ne dešavaju na izborima, toliko nas je valjda istorija naučila.

Наведите ми један политички процес у последњих 35 година (лично сматрам последњих 90) после којег наша држава није постала мање држава а друштво није бивало у још тежем политичком положају?

Изгубили смо све слободе и сва права на територији целе Србије и у свим српским земљама у бившој Југославији осим права да побегнемо одавде.

great-success-borat.jpg

Волео бих и ја да је у Србији толико добро да се ствари мењају изборима који би као такви били неко тржиште идеја и алата за даљи прогрес друштва.

Међутим, овде су сви у неверици колика нас је катастрофа задесила са једне стране, а са друге, катастрофу би да зауставе методом кашичица меда и цимета ујутро у млакој води.

Важи брт, срећно с тим.

Poslednja izmena:
Ćao ljudi...

Postoji pravi izbor, a to je bilo ko osim SNS-a, došlo je dotle da moramo da tako biramo...Neki random lik sa ulice, Đilas, ja, bilo ko, samo da nije ovo napredno zlo, samo neko ko nema veze sa ovima, da se razbije ovaj nakenjački lanac i sistem i da sutra, u neka bolja vremena, biramo nekog normalnog, na "demokratski način" što ljudi vole da kažu...

Sada je bukvlano bitno skinuti ove orkove sa vlasti, ništa drugo nije važno. Kada se to desi, možemo dalje da raspravljamo i ke***mo gde ide naša država i društvo, do tada džaba raspravljate. Bukvalno je došlo do toga da je svejedno, samo da ne ginemo i da nas ne ubijaju, i kastriraju, i seku/amputiraju, džaba filozofirate.

Iz ovog razloga ne želim da padam iz prve na Parovićeve i Šarovićeve priče, kako je opozicija sve dogovorila sa vlašću, kako su ista go**a ili šta god, i neka nakur*** da vladaju još, jer ni opozicija nije ništa bolja...Samo što opozicija nije nikog ubila, ovakva kakva je, za sada, a verujem dok dođu do toga da mogu da nas ubijaju bez pardona, da će mnogo pre toga moći da lete sa vlasti, za razliku od ovih napadnjaka, ili kako god da se retardi zovu...

Zato hajde više da se stvarno ujedinimo i skinemo ove majmune sa vlasti jednom za svagda, neka vlada ko hoće, i da u međuvremenu napravimo sistem, mi, narod, gde neće biti moguće da nas neko jaše 12 godina, i više, to je najbitnije...I neka i ovoj sadašnjoj opoziciji to dođe do njihovih malih mozgova, i neka utuve to sebi u glavu, ako hoće iskreno da nešto sutra dobro urade za ovu napaćenu zemlju.

Izvinjavam se na ovom "rant"-u, što bi mladi rekli...

Pozdrav!

Vrh