Jos jedan znak da citate Informer.Još jedan znak da je ovo režirani cirkus.
Ne čitam režimske medije.Jos jedan znak da citate Informer.
Kako gde je logika? Pa upravlja i tim rejtingom kroz svoju opoziciju..ne može on toliko nisko da padne koliko oni pod njegovom palicom mogu da se ukanale. I eto opet će dobiti legitimitet i da izvadi tu kartu i kaže evo narod je rekao ko je kriv za ova ubistva. Ima kartu za izlazak iz zatvora monopilističkim rečnikom rečeno.Gde je logika da Oskar raspisuje vanredne izbore u trenutku kada ima najmanji rejting još od 2012. a ima apsolutnu vlast još 3 godine?
Pa sto pises da je rezirani cirkus prenoseci Novosti?Ne čitam režimske medije.
Nisam te razumeo, gde sam ja preneo nešto od Novosti? Ja samo ne verujem da će nam pomoći ovo što opozicija radi. Mnogo puta sam ispao naivan tako da sam počeo preispitivati sve što sam do sada znao o politici i to me odvelo u defetizam do daljnjeg tako da su mi očekivanja od njih ravna nuli. Mnogo mi je zanimljivije da pratim geopolitiku nego domaću politikuPa sto pises da je rezirani cirkus prenoseci Novosti?
Spisak lepih želja do koga se dolazi kako?Чекај, јел могуће да ћете да попушите ОПЕТ причу о изборима и да целокупном режиму дате најлакши могући пут до избегавања одговорности и остајања у тајности свих лоповлука, убистава, корупције итд?
Избори у условима потпуно спољне и унутрашње окуапције ме апсолутно не занимају! Хоћу да одговорни буду а онда и остану у затвору, хоћу да медији одговорају, да се одузму националне фреквенције а власници такође притворе, хоћу цело тужилаштво и уставни суд такође иза решетака, урбанистички завод да одговара због колаборације, Гангулу у лудницу.
И на крају нећу да се евентуално, сигурно никад ухапси грађанин Вучић, него велеиздајник, председник Вучић.
Е тек онда некакви избори имају минималног смисла.
Сигурно не изборима већ борбом. Проблем је системски и после сваких следећих избора било је драстично горе, али баш сваких! Избори су по дефиницији консолидација система. Не знам шта ту има нејасно?Spisak lepih želja do koga se dolazi kako?
Estetiku?Имајмо на уму да опозиција и даље мора да пази на своју естетику. То може да их укопа више него Вучића све трагедије заједно.