Šta je novo?

Izbori 2024

Поштована министарка да ли Вас је срамота када говорите о одговорности наставника у тренутку када је једва прошло 24 часа од смрти ученика у Лесковцу, којег је убио други ученик?

Skribodijareja, ne znam što se pozivaju na ubistvo iz Leskovca. Pa da smo normalna zemlja bar bi razredni ovog malog ubice imao neku moralnu odgovornost. Ali ne, ovde nema nikakve odgovornosti, od onog đubretara što prazni kante pa do predsednika.

Поштована министарка да ли Вас је срамота када говорите о одговорности наставника у тренутку када је једва прошло 24 часа од смрти ученика у Лесковцу, којег је убио други ученик?

Skribodijareja, ne znam što se pozivaju na ubistvo iz Leskovca. Pa da smo normalna zemlja bar bi razredni ovog malog ubice imao neku moralnu odgovornost. Ali ne, ovde nema nikakve odgovornosti, od onog đubretara što prazni kante pa do predsednika.

"Криво је друштво и систем вредности"

Gde je presidente da podigne vojsku, doduse prosli put kada je podigao pobili su onu porodicu na putu. Nista muk totalni, digli su ruke cak i kozmeticki od kosova. Skupstina u zubinom potoku, do juce nezamislivo, masu zastavama i u presevu bujanovcu skidaju nase. Gde ja hrabra policija i oni majmuni sa kapuljacama da to sprece? Nema ih trose dnevnice za batinjanje u kasinu i na prah. Da su siptari pametni dok su ovi id*** na vlasti da malo pritisnu severnije ovi pristaju na sve

Зашто Куртијев?
И Куртију сад иде у прилог прича о терористима који их угрожавају. 90% тензија на Космету су индуковане да би се прикривале пљачке и флеке оба режима, и у БГ и у ПР.

Vrh