Šta je novo?

Izbori 2024

Parlamentarna opozicija napokon radi svoj posao. Placeni su za to. Dosta je obican narod stradao. Oni u prvi red, mi mozemo iza.

Sa kokicama
(salim se)
😂

Daj izbore, sazrelo je da kolektivno ne jedemo govna nego svi izadjemo.

Sada ce Nepomenik da se pojavi.
Ovo je tako ocigledno dogovoreno.
Pruzaju mu priliku da se pojavi kao vrhunski arbitar.
Za razliku od sukoba na ulici, ovo je potpuno besmisleno i na ruku SNS-a. Potpuno po scenariju (oni hoce rat).

Tacno sam znao da uspeh protesta za opoziciju znaci smoa jedno - da je vreme da proda tajj politicki uspeh Nepomeniku.
Pristajanje na izbore znaci priznavanje fasistickih instuitucija.

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić hitno je zakazala konferenciju za medije povodom strašnog nasilja i tuče koji su izazvali poslanici opozicije.​

Poslednja izmena:
Iskreno, zabole me vise sta ce on. Nad kim moze da odnese pobedu? Ti koji ce popusiti njegovu propagandu je puse svejedno odavno iz licnih interesa i nek jedu govna svi do jednog.

Председница Народне скупштине Ана Брнабић изјавила је, поводом данашњих догађања у Скупштини, где је опозиција физичким путем прекинула рад парламента спречавајући расправу, да таквог гажења достојанства парламента није било сем 5. октобра 2000. године.

Iskreno, zabole me vise sta ce on. Nad kim moze da odnese pobedu? Ti koji ce popusiti njegovu propagandu je puse svejedno odavno iz licnih interesa i nek jedu govna svi do jednog.
Upravo su poslednji dogadjaji izazvali eroziju postovanja vojnika mafije spram sefa mafije.
Prvi put se to desilo.

Sada ce to, pristankom opozicije na sve, posebno na izbore koje On raspisuje, biti ponisteno.
Jer ne postoji tamo neka Republika Srbija, postoji samo servis mafije. Izbori su izbori za skupstinu servisa mafije.

Oni znaju da se narod (80% gradjana) patoloski plasi da ce Nepomenik biti smenjen.
Oni je za njih osnovni garant bezakonja i nemorala u kome plivaju i uzivaju.

Kada vidiš šta se desilo proteklih mesec dana na protestima posle nesreće u Novom Sadu svako ko ima poslovnu sposobnost bi zaključio da će doći do koškanja u skupštini.
Ne pravite od bivšeg Šešeljevog zamenika Nostradamausa, ljubi brat.

Evo ja ne bih. Moguće da nemam poslovnu sposobnost.
On ili je Nostardamus ili mu je neko stvarno dojavio plan.

Jel bilo nekad ovakvog koškanja?
Ako je bilo toliko predvidivo mogao si i ti da napišeš ovde šta očekuješ za ovaj ponedeljak.

Za nas bez poslovne sposobnosti ako možeš da napišeš šta će dalje da se desi? Da ne čekam radikalskog Nostardamusa bez veze.

Moramo prvo da vidimo da li su u igri vanredni izbori.
Ako jesu, to je siguran znak dogovora.

Чекај, јел могуће да ћете да попушите ОПЕТ причу о изборима и да целокупном режиму дате најлакши могући пут до избегавања одговорности и остајања у тајности свих лоповлука, убистава, корупције итд?

Избори у условима потпуно спољне и унутрашње окуапције ме апсолутно не занимају! Хоћу да одговорни буду а онда и остану у затвору, хоћу да медији одговорају, да се одузму националне фреквенције а власници такође притворе, хоћу цело тужилаштво и уставни суд такође иза решетака, урбанистички завод да одговара због колаборације, Гангулу у лудницу.

И на крају нећу да се евентуално, сигурно никад ухапси грађанин Вучић, него велеиздајник, председник Вучић.

Е тек онда некакви избори имају минималног смисла.

Upravo su poslednji dogadjaji izazvali eroziju postovanja vojnika mafije spram sefa mafije.
Prvi put se to desilo.

Sada ce to, pristankom opozicije na sve, posebno na izbore koje On raspisuje, biti ponisteno.
Jer ne postoji tamo neka Republika Srbija, postoji samo servis mafije. Izbori su izbori za skupstinu servisa mafije.

Oni znaju da se narod (80% gradjana) patoloski plasi da ce Nepomenik biti smenjen.
Oni je za njih osnovni garant bezakonja i nemorala u kome plivaju i uzivaju.
Pa ti se lepo odseli. Sta drugo da ti kazem?

Ne znam sta radis i na sta se zalis i za sta se boris i sto pises ovde?

Sta si ti, neko ko je protiv 80 posto naroda i njegove volje?

Ako je 80 posto naroda za Vucica, ja stajem u prvi red da ga branim ako neko hoce da ga smeni nelagalnim putem.

Samo sto cvrsto verujem da nije tako. Nase je da pritisnemo za normalne izbore uslove, mada naravno to treba prvo opozicija da radi i evo napokon nesto i rade. Nek se trese sve, ljulja, nek se tuku, guraju, to im je posao...

Pojavile su se i pojavljuje se neke alternative Djilasovoj opoziciji, tako da... trebalo bi da ima sta da se zaokruzi.

Sta bi ti, sa 20 posto da na ulici ides i rusis 80 posto? Ili bi fer izbore, a 80 posto je za Vucica? Pa sta ce ti onda fer izbori?

Prestani da mracis.

Gde je logika da Oskar raspisuje vanredne izbore u trenutku kada ima najmanji rejting još od 2012. a ima apsolutnu vlast još 3 godine?

Чекај, јел могуће да ћете да попушите ОПЕТ причу о изборима и да целокупном режиму дате најлакши могући пут до избегавања одговорности и остајања у тајности свих лоповлука, убистава, корупције итд?

Избори у условима потпуно спољне и унутрашње окуапције ме апсолутно не занимају! Хоћу да одговорни буду а онда и остану у затвору, хоћу да медији одговорају, да се одузму националне фреквенције а власници такође притворе, хоћу цело тужилаштво и уставни суд такође иза решетака, урбанистички завод да одговара због колаборације, Гангулу у лудницу.

И на крају нећу да се евентуално, сигурно никад ухапси грађанин Вучић, него велеиздајник, председник Вучић.

Е тек онда некакви избори имају минималног смисла.
Ko ce to da izvede i kako? Srusio bi vlast na ulici i postavio koga tacno za privremenu vlast koja bi hapsila i oduzimala frekvencije i organizovala slobodne izbore?

Ko bi bila ta privremena vlast, ko bi njima dao pravo da budu privremena vlast i kako bi dosli do te vlasti?

Sta bi ti, sa 20 posto da na ulici ides i rusis 80 posto? Ili bi fer izbore, a 80 posto je za Vucica? Pa sta ce ti onda fer izbori?
Ja nista necu.
Samo analiziram.
Smena SNS-a u pocetnom trenutku moze da se izvede samo protiv volje vecine. To je moj zakljucak. Ne moramo ga prihvatiti.
Jos bolje ako gresim.

Meni je ovo sto se desava samo jako neobicno, fascinantna socioloska situacija.

Gde je logika da Oskar raspisuje vanredne izbore u trenutku kada ima najmanji rejting još od 2012. a ima apsolutnu vlast još 3 godine?
Jedino sto ja vidim kao mogucnost je da je ozbiljno uzdrman i da moze da padne ceo sistem. Da mu je lakse da odrzi izbore i opere poslednje dogadjaje i dobije nov legitimitet cak i po cenu manjeg izbornog uspeha. Takodje, verovatno ima i razradjenu semu da ukrade onoliko glasova koliko mu bude trebalo da ako zagusti, ne izgubi.

@mc

Ti mu dodjes ko neki komunista pre Drugog svetskog rata 😂

Mene uzasava pomisao da kad idem ulicom, svaki peti je njihov, da smatram da su cetiri od pet, otisao bih ili u sumu ili negde van zemlje.

To uverenje da nije tako me i jedino drzi ovde.

Zasto se uvek ovde polazi od toga da je on neki nevidjeni mag i genije? To je covek koji autobusima za dnevnice vuce hiljade ljudi da mu skandiraju zato sto su stotine hiljada skandirale protiv njega nekoliko dana pre.

On izborima konstantno produzuje vlast i plus su mu to potvrde moci i ljubavi prema njemu. Ide kampanja, ljudi mu klicu, ide na to da pobedi, da bude slavlje, da ga grle, da opet ima dokaz da ga narod voli...

Vrh