Ja sam mislio narod generalno,
a u beogradu ne bi bilo na odmet da im je malo vise stalo do nekog javnog i urbanistickog reda...
U svakom slucaju, sve to moze biti ok. Neko voli ovaj pristup, neko onaj, pa je bitno samo da postoji izbor. Neki Milic da je bio u BG, resili bi se Gangule.
Pozitivne stvari koje vidim su da su dosla nova lica koja su bila prilicno fer jedna prema drugima, odnosno ne secam se prepucavanja unutar BB-a ili BB protiv K-P.
Takodje, Milic nije odje*******ao Savu pa se ovaj uvredio nego je lepo rekao i obrazlozio, a Savo je sve prihvatio i podrzava ih u Nisu sta god da odluce.
Vucicevo pravljenje babaroge od Djilasa mu se mozda sada i obije o glavu jer je i opozicija napravila babarogu od njega
Licno mi je drago i samo nek se narodu nudi sto veci izbor, kad smo vec takvi kakvi smo i idemo u sitna crevca.
Za mene je Djilas neprihvatljiv, ovi Moramo su isto bili neprihvatljivi sa Biljanama koje pricaju da je Kosovo nezavisno, Srebrenica genocid... mozda ne toliko zbog toga sto se ne slazem sa tim nego sto mrzim da gubim i ne podnosim gubitnike. I onda nisam imao za koga da glasam 2022. godine.
I to je ok, takav sam, ovaj je ovakav, onaj je ovakav, Panti je Savo neprihvatljiv zbog Ekspo-a, ode i glasa za nekog drugo i toeto.
Samo daj da imamo izbor, nove ljude, nove ideje... i bice to ok.
Nis je odlican primer.