Ја сам тад био средњошколац и као највећи националиста у разреду једини нисам изашао на улицу јер сам увидео како су ми се вршњаци наоштрили на...ни они нису знали шта.
Да, заборавих. Дакле полиција је била под начелном контролом ДСС-а а улица и навијачи под контролом ДС-а,Dragan Jočić.
Oнда Чеда Јовановић лаже, од њега сам чуо за бацач пламена. Могуће да је и лаж.Kako da ne ambasada se sama zapalila u nekom self destructing modu.
Јануара 2008. је Јочић постао инвалид након саобраћајке. ДС је имао секретаре у МУПу и људе под контролом Микија Ракића у полицијској управи града Београда. Заборавља се да је Тадић оформио Савет за националну безбедност како би контролисао и полицију. А нпр. Новак Недић, Вучићев координатор за хулигане и батинаше је оригинално ДС кадар.Да, заборавих. Дакле полиција је била под начелном контролом ДСС-а а улица и навијачи под контролом ДС-а,
Ко би онда био вероватнији организатор нереда? Онај који организује протесте или онај који их је игнорисао и имао очигледан политички интерес да се претворе у фијаско.
Грађански мозак креативни.
Него, то је сада заиста мање битно. Процес сецесије Косова је скоро завршен у координацији Вучић-СПН након чега је потоњи распуштен а ви гласали за остатке.
Mozes da zaboravis na dan protesta i paljenje ambasade, nebitno je to konkretno.Да, заборавих. Дакле полиција је била под начелном контролом ДСС-а а улица и навијачи под контролом ДС-а,
Ко би онда био вероватнији организатор нереда? Онај који организује протесте или онај који их је игнорисао и имао очигледан политички интерес да се претворе у фијаско?
Грађански мозак креативни.
Него, то је сада заиста мање битно. Процес сецесије Косова је скоро завршен у координацији Вучић-СПН након чега је потоњи распуштен а ви гласали за остатке.
Неко позвао на политичку одговорност? Ви признали ништавност сопствених избора? Наравно да не, терате по старом и очекујете шта?
Тад сам био врло добро упознат са навијачким светом изнутра и ствари су наравно функционисале по хијерархији где су ти радикалски младунци хулигани из Батајица, Земун Поља, Бановаца и остале периферије били на самом дну лествице. Команданти улице јесу били а и остали они под контролом ДС-а, мањи део тада још увек и СПС-а.Radikalština te 2008. inače nije imala svoje horde huligana i kriminalaca. Oni su okupljali samo akademike i poštene radne ljude.
Radikalski mozak kreativni.
Zar je bitno? Upadalo se u ambasadu, koriscene su baklje... nisu upadali ljubitelji saha da predaju protestno pismo.Oнда Чеда Јовановић лаже, од њега сам чуо за бацач пламена. Могуће да је и лаж.
Ватру је изазвало америчко насиље и комадање Србије, као и окупација дела њене територије.Zar je bitno? Upadalo se u ambasadu, koriscene su baklje... nisu upadali ljubitelji saha da predaju protestno pismo.
Da li je vatru izazvala baklja ili americki bacac plamena koji je sprecavao te sto su hteli da je pale, u cemu je razlika?
Ne znam da li je žalosnije to sto neko ko ocito odavno vise nema 15god veruje u "automatske bacace plamena" ili što veruje čedi jovanoviću apripri na reč...Oнда Чеда Јовановић лаже, од њега сам чуо за бацач пламена. Могуће да је и лаж.
Na kraju ce i milorad bracanovic da ispadne ds-ovac...Ček da nije Rade Bulatović.
Paljenje nije patriotski cin, paljenje je izdajnicki cin jer se time nista nije dobilo za drzavu, a izgubilo se mnogo.Ватру је изазвало америчко насиље и комадање Србије, као и окупација дела њене територије.
То је оно што је битно, како за прошлост, тако и за будућност. Не могу носиоци овог друштва да буду они који сматрају да је, тако прљави и дивљи ни не заслужујемо.
Нити се може градити у савезништву са онима који ништа друго до неутралисања српског фактора нису ни радили овде у последњих 35 година.
Ја сам тад био средњошколац и као највећи националиста у разреду једини нисам изашао на улицу јер сам увидео како су ми се вршњаци наоштрили на...ни они нису знали шта.
Па није то нека свемирска технологија.Ne znam da li je žalosnije to sto neko ko ocito odavno vise nema 15god veruje u "automatske bacace plamena" ili što veruje čedi jovanoviću apripri na reč...
Nisam ja to ni rekao, jasan je kontekst u kom sam mislio...Па није то нека свемирска технологија.
Samo sto je ovo sve organizovano direktno od prepostenog i nevinog cikice sa mackama.Увек је било бу**** које су чекале прилику да се мајмунишу.
Jašta, DS je kontrolisao sve živo pa i Šešeljevce po Batajnici.Тад сам био врло добро упознат са навијачким светом изнутра и ствари су наравно функционисале по хијерархији где су ти радикалски младунци хулигани из Батајица, Земун Поља, Бановаца и остале периферије били на самом дну лествице. Команданти улице јесу били а и остали они под контролом ДС-а, мањи део тада још увек и СПС-а.