Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 21.456
Procitaj avatarov post iznad, zahvali se sto ti ukazujemo na probleme i resi sta mozes, ako mozes.Nameštaš mi se i ti na volej.
Mnogo jace igrace od tebe sam ja politicki sahranio, rahmetli @vucko ti je ziv primer.
Nisam ni jak igrac, nisam nikakav igrac, a nisam u politici ni na jedan nacin, da bi me politicki sahranio.
Ovo je forum o gradjevinarstvu, mozes nekoga da nadmudris u raspravi, ispadnes duhovitiji... a ne politicki da sahranjujes.
Davno sam rekao Igoru da bi ljudi trebali prvo da imaju odredjen broj postova na gornjim temama, a ne samo da uskacu na temu o izborima. I tu ima i gorih od tebe, da se razumemo, sa svih strana.
A sto se tebe tice, osim sto si samo direktno uskocio na ovu temu, sto nije protiv pravila foruma, iako bi po meni trebalo da bude, ono sto jeste protiv pravila su dupli nalozi
Stvarno bi bilo lepo da mi kao forum imamo nekog ko moze nesto da uradi i da mi ukazemo na problem, ti resis i svi srecni.
A ne da nas sahranjujes i polivas. Ako se radi po zakonu i ne peru pare gradjana, ne znam ko nije srecan kad se sredi fasada, zameni i popravi nesto...
Tako da, ako imas neku funkciju, koristi je da pomognes Srbiji, jer zivela Srbija, a ujedno ces biti i najcenjeniji forumas ovde i nece biti potrebe da neko nekoga sahranjuje.