Šta je novo?

Izbori 2024

Pogledati konferenciju ,,studenata" pa ako nekome nesto nije jasno... taj samo moze da se pravi lud.

Nemoj da se zaje*******avamo je*******o te.

Evo sada gledam na Žunićevom kanalu njihovo obraćanje.
Nisu ometali blokade fakulteta, ne vidim čemu takav izliv besa pojedinaca ovde.
Što kriju lica, ako su u protestu? Valjda je cilj protesta da te ljudi vide, a ne da kriješ lice... Meni je biser ona sa Uniona koji uopšte nije u blokadi. Cirkus Kolorado.

Retardic je prvo rekao da su se spontano skupili. Pricali naravno i o roleksima studenata u blokadi, stranim sluzbama koje sve to organizuju, prasicima, brzoj i jacoj Srbiji, velikom predsedniku, ogromnom podizanju skolarina, ali sada bi jos malo vece, ako mozeee... i onda kao kolege nase studenti u blokadi, a pre toga strani placenici. Daj, bre.

Ovo glumatanje i onda onaj okret i ,,mogu li ja da odgovorim?" .

Kazem, nemoj, bre, da se zaje*******avamo ovde.

Video, ali kako znaš da nisu studenti?
Mene zanima, sta je posledica za podvalu i laz?

Imamo navodne "kontrastudente". I jedna od njih, koja sedi guza do guze sa presjednikom na televiziji uzivo, kaze da je student TMF. U istom minutu internet proveri i zakljuci da, zapravo, ne, nije student.
Drugi student, navodno je apolitican i nezadovoljan blokadama . Ali se ponosno slika sa predsednikom i clanovima vlade bar 5 puta u tri nedelje. Dakle, laz da nije apolitican, i laz da nije blizak sa vrhom partije, ni manje ni vise sa predsednikom.

I sta cemo sad? Pa, minimum minimuma, je da se toj fakciji ne veruje vise. Da se sumnja da se bave podvalama.
Dalje, "spontani" kamp ganc nove opreme nastaje na jedinom ociglednom mestu protesta za 10 dana. Da li ima elemenata da se sumnja u iskrenost istog onda?

I konacno i najbitnije. Onako, akademski, u skladu uvazavanja svih misljenja i stanovista, a opet, pazljivo izbalansirano i odmereno.

Koga vi zaje*******avate vise?

Umirem :ROFLMAO:

1741296681828.png

Bio sam danas ispred skupštine grada Beograda.

Bilo je fenomenalno jer je sistem privatne pretorijanske garde Šapića i SNS-a poznate kao T & M solutions je ogoljen i raspada nam se pred očima.
Aktivisti su lancem za bicikl vezali rešetke na drugom izlazu iz skupštine grada. Radnici obezbedjenja su skinuli lanac za bicikl sa kapije i umesto da ga sklone genijalci su ga iskoristili za napad na građane pred stotinama kamera.

Izdrao sam se na SNS odobrnika u skupštini grada Beograda Branka kockicu koji je gledao sa prozora 1. sprata dok smo protestovali ispred.

Blokada ETF studenti objavili ovaj tvit što mislim da je izuzetan napredak.

Kao posledica današnjeg sukoba je odložena javna sednica komisije za Nacionalni Stadion i Expo gde su u zonu plana uzeli i ceo Savski nasip do Blokova u upravi grada Beograda koja je sutra trebala da se održi.

Pumpaj!!!

Šapić danas nije bio u skupštini grada Beograda, ali je bio iza ćoška u Starom Dvoru na svom radnom mestu za šta je dokaz ova današnja objava.

Ваљало би њему организовати Терзићев сценарио.

Koliko god smešno zvučalo, ako ovi mlađani sendvičari ispred predsedništva potraju, eto i njima podrške u vidu matorih sendvičara. Moraju da kopiraju sve. Cirkus se tek otvorio, samo strpljivo.

Нека њих ту, па да им колеге блокери донесу гибанице и печење.

Питање је само да ли ће пензионери који подржавају власт бити у могућности да дођу са периферије у центар без аутобуса у организацији партије.

Kako lagano i smireno baca
Ja bi kao majmun iz sve snage po vratima sto brze i otisao bi brzim korakom :ROFLMAO:

Vrh