Anonymo96
Advanced
- Učlanjen(a)
- 10.06.2021.
- Pohvaljen
- 8.259
Дана 18. маја поднете листе могу да се повуку, али они који их нису поднели не могу да изађу. Ми сад имамо актере који су нам јасно ставили до знања да не желе да учествују на изборима, тако да тај предлог нема ама баш никаквог смисла.Gradski odbor Novog DSS odlučio da li će izaći na izbore u Beogradu
Gradski odbor Nove Demokratske stranke Srbije Beograd doneo je jednoglasnu odluku na jučerašnjem sastanku da ne učestvuje na gradskim i opštinskim izborima u Beogradu 2. juna.nova.rsPOKS: Imamo kompromisni predlog za jedinstvo opozicije po pitanju učešća na izborima
Izvršni odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) upozorava da nejedinstvo opozicije u stavu oko izlaska ili neizlaska na izbore znači poraz obe strane, jer niti se može pobediti u takvim okolnostima, niti bojkot izbora može do kraja uspeti.nova.rs
Pa ucutao se informer prethodnih nekoliko dana, izbaci poneku o Djilasu i bojkotasima i to je toNiko nije demantovao ilin potvrdio?
Vrlo je moguće. Ljudi su izgleda krenuli da uzimaju pravdu u svoje ruke. To nije dobro, ali je očekivano.Niko nije demantovao ilin potvrdio?
Sa takvim diletantima u opoziciji, Vučić i ekipa mogu da vladaju do smrti, čak i bez podrške stranog faktora vlasti.
Mislim da su rekli da nece izaci u bg opstinama
На локалним изборима у мојој општини су ССП и СРЦЕ наступили у тој двочланој коалицији и освојили 6,81% гласова. Када је покренута иницијатива за уједињење опозиције на локалу, ови као нису хтели да их идентификују са кадровима бивше ДС власти која је сјахала 2020.Voleo bih da svi ovi likovi izadju samostalno jednom na izbore.
Koji je faktor faking Ponos i koga briga sta on misli.
Relevantnost nivo Cede Jovanovica.
Nije da nisam rekao šta sledi @vuckoSad ide dobro poznati model Djilasa i Marinike, optuzivanje ostatka opozicije da sarađuju sa vlašću i da nisu prava opozicija, samo jer se ne slažu sa njima i ne žele bojkot.
Koji je faktor Pavle Grbović? Šta predstavljaju Lazović, ona crvenokosa i Dobrica? Ponoš je bio predsednički kandidat i dobio je 700.000 glasova. Razumem da su ga podržale stranke, ali me živo zanima koliko bi kao predsednički kandidati osvojili prethodno nabrojani? Budi realan.Voleo bih da svi ovi likovi izadju samostalno jednom na izbore.
Koji je faktor faking Ponos i koga briga sta on misli.
Relevantnost nivo Cede Jovanovica.
Pa to i jeste moja poenta.Koji je faktor Pavle Grbović? Šta predstavljaju Lazović, ona crvenokosa i Dobrica? Ponoš je bio predsednički kandidat i dobio je 700.000 glasova. Razumem da su ga podržale stranke, ali me živo zanima koliko bi kao predsednički kandidati osvojili prethodno nabrojani? Budi realan.
Bitna je skupštinska šnicla, ovoga puta beogradska.