Добијамо много питања о томе шта се десило са савезом ДЈБ и Народне, па ћемо дати кратак одговор. ДЈБ и Народна странка су крајем јануара потписале меморандум о заједничком изласку на београдске изборе. Два и по месеца смо заједно покушавали да проширимо коалицију и са Дверима и НДСС-ом и направимо јаку колону десног центра. Двери су биле заинтересоване али су стално одлагали одлуку. Последњи покушај је био у ову суботу, али су Двери остале неодлучне. НДСС није био спреман ни на састанак.
Пре три седмице, НС је хтела да уведу Вељу Илића у коалицију за Београд. ДЈБ не види ниједно рационално објашњење за то и за ДЈБ то није прихватљиво. Водити кампању за ПРОМЕНУ и увођење реда у Београду са Вељом Илиће није кредибилно.
НС је на крај одлучила да напусти договорену коалицију са ДЈБ и направи коалицију су Вељом Илићем. Интересантно је да нас локални одбори НС истовремено зову на заједнички излазак на општинске изборе без Веље Илића. Жао нам је што се поновила прича са децембарских избора и што смо поново, након договорене коалиције за Београд, у последњем моменту добили услов који за ДЈБ није прихватљив.
Власт јако лоше стоји у Београду, посебно у централним београдским општинама. Београђани желе ПРОМЕНУ. ДЈБ је политичка опција трећег блока која доноси ПРОМЕНУ. Глас за ДЈБ је глас за ПРОМЕНУ, глас за увођење реда у Београду. ДЈБ има и знање и политичку вољу да донесе ПРОМЕНУ. А снага за ту ПРОМЕНУ зависи од бирача. Без те снаге не можемо ништа.
Шифра коферче. Као што су годину дана однели коферче и у Авганистан да оформе северну алијансу.Kako je Djindja uspeo 2000.da ishendluje 17 stranaka i da svi sefici progutaju svoj ogroman ego...
Написали ти горе људи. Преведено у доларима, то је 76 милиона зелених новчаница. Урачунајмо инфлацију и тадашњи однос цена у Србији то ти дође као пола милијарде $ данас.Kako je Djindja uspeo 2000.da ishendluje 17 stranaka i da svi sefici progutaju svoj ogroman ego...
Нова Србија још постоји?Sugestija: Vidite Veljine ljude u Beogradu, a pogotovu na Zvezdari
Možda misli na Velju NevoljuНова Србија још постоји?
Moze li se znati koja je tvoja politicka opcija ?Блесави сте ви што и после 25 година гледате ову удбашицу која, што из користи што из нехата и глупости ради за режим. Она и наратив који је гурала током 12 изгубљених година у том незваничном гласилу грађанске Србије је најзаслужнија за долазак жвалавог на власт.
ПС: И даље ми ниси одговорио шта сад мислиш о Милошу Сорбони.
Ništa, onda nađite jaču opoziciju sa jakim liderima koji imaju "pravu" snagu. Koalicije i služe da se pređe cenzus. I SNS ima koaliciju bezbroj partija ali ih niko ne naziva tako.
Ziv je, ne diraj mi komsijuFali Dusan Mihajlovic da sidje s planine izgleda. I Milan St. Protic ako je jos medju zivima
Potpuni debakl opozicije.
Ja sam se razočarao još u veče 17. decembra i odlucio da odlazim odavde, tako da sad me ovo uopšte ne iznenađuje. Najviše sam bio razočaran što je opozicija ako se sećate imala 56 mandata dovoljno za pobedu, ali su se MI glas iz naroda ispostavili kao prevaranti koji su tu da odrade posao za vlast i neverovatno mi je da su oni preživeli te izbore 17. decembra nakon svog onog cirkusa i da će sad ostvariti još veći rezultat. Sve to znači da bi Spn zajedno sa DSS-om morala da ima bar 6 mandata više, nego na ovim izborima, što mislim da nije moguće.Zbog toga sam se razočarao, jel vidim neki se pitaju.
Da mogu, iselio se bih se iz zemlje... a sns će sam od sebe da se uruši kad tad... zajahaće sami sebe... a borba ovog tipa koju sad vodimo postaje uzaludna...