@GOJE
Ekipa koja je odlucila da ne bojkotuje drzi sve u svojim rukama.
Ako neko napokon ode i napise dobar program, izabere se dobar kandidat i ako se bude vodila dobra kampanja, ta grupica razocaranih ce prestati da bude razocarana.
Pa nece, pobogu, zbog Djilasa procenat SPN glasaca toliko pasti, bas suprotno, moze samo da poraste.
Bio sam pre neko vece sa devojkom iz RIK-a na picu, potvrdila mi je ono sto svi i znamo, izbori se ne kradu na dan izbora, sve ide preko aplikacije, svi zapisnici su uredno potpisani od opozicije... Mozda po nekim selima ima onih klasicnih kradja, ali sustinski u Beogradu se ne desavaju vece nepravilnosti na dan izbora. Ako je na neko biracko mesto izaslo 100 ljudi, 40 je glasalo za SNS, 35 za SPN i 5 za NADA-u i to jeste tako, niko tu nikome nista ne oduzima ili ne dodaje.
Problem su ucenjeni ljudi i ljudi dovuceni sa strane. Tako namestaju izbore.
Medjutim, kod mene nikada nije postojao strah da i pored toga Beograd ima kapacitet da ih pocisti ako opozicija skloni Murte koje su tu da namerno izgube, ako imaju dobrog kandidata, program i kampanju. I nastave sa dobrom kontrolom na sam dan izbora i pritiscima oko poboljsanja izbornih uslova do samih izbora.
Sudija je potplacen, navuci ce penal ili dva za njih, ali nikada, nikada, nisam imao sumnju da ako mi odigramo kako treba, mozemo svejedno da ih pobedimo.