Несторовић открива за Спутњик: Пуч је био смишљен унапред – Додик ми је отворио очи
Послушао сам Милорада Додика који ми је рекао да седам људи не може ништа да води. Зато оснивамо странку „Прави Ми“ чији ћу бити лидер, каже у разговору за Спутњик Бранимир Несторовић, носилац листе "Ми – глас из народа", која је била...sputnikportal.rs
Pogledajte prilog 190352
Капирам да каже да странку не може да води више људи, већ само један, тј он. Али не капирам зашто се онда зове "Прави ми" а не "Прави ја".Послушао сам Милорада Додика који ми је рекао да седам људи не може ништа да води. Зато оснивамо странку „Прави Ми“ чији ћу бити лидер, каже у разговору за Спутњик Бранимир Несторовић, носилац листе "Ми – глас из народа"
Boske je razradio model kupovine glasova da jedan isti birač bude prijavljen na novu adresu neposredno pre zaključenja konačnog biračkog spiska, tako da ostane upisan i na starom biračkom mestu i na novom prema novom prebivalištu, odnosno da može da glasa više puta. Na tim biračkim mestima su članovi biračkog odbora koji proveravaju UV lampom da li ima tragova spreja na prstu glasača bili obavezno iz SNS.
Hahaha
Molim te da nabrojiš imena i po čemu su "jaki".Реално то и треба урадити. Ја бих ту прихватио и ДЈБ, и НС, и СДС и Двери, има ту јаких имена за локал. Можда и јачих од СПН градских првака.
Је ли Добрица постао наордни посланик или је препустио свој мандат? Хоће локал политику али и да буде посланик. Додуше јебига, то му је први прави посаао са четрдесет и кусур година.Професор Ратко Ристић већ виђен као тврдокорни борац за екологију, доказан у борби против МХЕ и Рио тинта.
Доктор Жујовић лекар познат по оштрим критикама власти и система.
Адвокат Владимир Гајић је успешан у свом послу.
Радмила Васић је искусан грађевински инжињер и добро познаје комуналну проблематику.
Сви побројани су јачи играчи од професора Обрадовића и Добрице, озбиљнији и за политику и за вођење града.