Искрено, ни прво ни последње цепање партија код нас. Све редом су се цепале, осим СПС. Буквално све.
Sto ne znaci da nisu saradnici DB-a i dalje. Sluzba je iznad svega, samo pogledaj Pavicevu biografiju. I Pavic i Ljepojevic neraskidivo vezani za Usa i UK a iz dna duse preziru Zapad, nesto tu ne stima...што се тиче Несторовића време ће показати, док Павић и Љепојевић сигурно нису Вучићеви људи.
Sto ne znaci da nisu saradnici DB-a i dalje. Sluzba je iznad svega, samo pogledaj Pavicevu biografiju. I Pavic i Ljepojevic neraskidivo vezani za Usa i UK a iz dna duse preziru Zapad, nesto tu ne stima...
Не бојкот него достојанство. Бојкот би био опет неки чин политичког деловања, самим тим и признања наметнутог система.Dakle bojkot. Svaka čast.
Kao na Kosovu, kad nisi u skupstini onda si na ulici. Politicka borba bude samo i iskljucivo na ulici. A niko ne voli kad su ulice pune, vec prazne, samo skupstine da su pune i sve ovce u njoj na brojuI šta sa tim ako nema legitimitet?
Je l' nam to nešto znači u nekom svetu mašte?
Nisam nikada bio za bojkot, ali zar zaista misliš da je opozicija svojim delovanjem posle i pre izbora zaslužila da se glasa za njih ponovo? Mislim na celu i bilo koju opoziciju.Dakle bojkot. Svaka čast.
Brzo?Politicki gledano skupstina nema legitimitet, samo legalitet. Videlo se 2020. kako je to izgledalo bojkotom. Brzo su bili novi izbori zbog pritiska spolja.. da ne ispada kao jednopartijski sistem u Sev.Koreji.
Јок него треба ови да остану вечно да владају...Nisam nikada bio za bojkot, ali zar zaista misliš da je opozicija svojim delovanjem posle i pre izbora zaslužila da se glasa za njih ponovo? Mislim na celu i bilo koju opoziciju.
Apsolutno. Prilično sam zadovoljan opozicijom još od prethodnih izbora.Nisam nikada bio za bojkot, ali zar zaista misliš da je opozicija svojim delovanjem posle i pre izbora zaslužila da se glasa za njih ponovo? Mislim na celu i bilo koju opoziciju.
Alternativa je?Nisam nikada bio za bojkot, ali zar zaista misliš da je opozicija svojim delovanjem posle i pre izbora zaslužila da se glasa za njih ponovo? Mislim na celu i bilo koju opoziciju.
Sad postoje "MI" i "Pravi MI"
Ovi drugi su valjda "Lažni MI". Mada to zavisi od toga koga pitate.
Znači više ne znamo ni ko smo? Upomoć
Nestorović doneo konačnu odluku: "Pravi Mi"
Kako je naveo u saopštenju, on osniva pokret po imenu "Pravi Mi".www.b92.net
Прави ми? Шта бре да ти правим.