Uh, iskreno,
@Noki da rezimiram...
Parovic? Vec je jahao.
Radulovic? Egomanijak, nije hteo da od pokreta napravi stranku, bojao se ljudi i clanstva, jer ako pokret nije privatizovan i pod njegovom kontrolom (isti kalup liderstva kao kod Boska Obradovica), dakle autokrata, clanovi prepoznali to i pobegli. Brisemo i njega. DJB kao i Dveri zadesila ista sudbina.
Miki Aleksic? Lep, zgodan, los djak u skoli, nije glup, ali poznat je kao Dinkicev jatak (cuveni "Nema kradje bez Mladje", svima nam duzni po 980 evra od akcija il koliko vec) Potencijalno je namazana lopina.
Marinika? Radodajka, svi su je vec probali, promenila nekoliko stranaka i NVO pokreta, kuma svih Srebrenickih majki.
Djilas? O njemu je sve receno, voli da komanduje, nije osoba koja voli drugog da saslusa i prihvati tudje sugestije, to znaci da nekad pojede g***o ako je svestan da nije u pravu (a ovo znam dobro od svojih nekadasnjih poznanika iz DS odbora na Cukarici)
Lazovic? Tanak veoma, bezfakultetlija teski, neodlucan, taktizer.
Ovo sto si pisao za Tadica... proveri sve ponovo na Tviteru sta je covek pisao, intervjue imas. Djilas mu je spustio rampu oko ulaska u SPN, a nije nesto bogzna sta trazio. Djilas ne voli konkurenciju iz DS, ne voli ni Sutanovca.
Jedino mi deluje Dobrica normalan, nigde nije bio u vlasti. Ali to je samo moja pausalna procena jer coveka ne poznajem licno.
A opet, ne bih glasao za Dobricu, jer nisam levicar. Ko je levicar i cvrsto veruje u tu ravnopravnost, antifasizam i besklasnost, ja bih mu sugerisao da glasa za Dobricu.