Da li se Cuta zaista obrukao, ili mozda zna nesto sto mi ne znamo? Svi misle da su to obicni klinci, a svi oni su iz nekih NVO.Niko od ovih iz opozicije nema harizmu da napravi nešto, nema tu ljudi od formata.. Sada je bar to jasno, Ćuta se obrukao prve večeri protesta sa-klinci, aj kući, Aleksić kao uplašena srna na konferenciji u izbornoj večeri. Tako mi je jadno izgledao kada je pričao, pričao, završio i okrenuo se ka Đilasu koji je nešto sugerisao i onda-i kao što kaže gospodin Đilas, smatramo da su i izbori na nivou Republike pokradeni... mukica, a dok mu Đilas nije dao mig, to nije smeo da kaže... kao lutka na koncu..
Što se mene tiče, svi mogu da se sklone, ali naslednika, neku ljudinu koja bi mogla da animira šire mase-ne vidim.
Niko od ovih iz opozicije nema harizmu da napravi nešto, nema tu ljudi od formata.. Sada je bar to jasno, Ćuta se obrukao prve večeri protesta sa-klinci, aj kući, Aleksić kao uplašena srna na konferenciji u izbornoj večeri. Tako mi je jadno izgledao kada je pričao, pričao, završio i okrenuo se ka Đilasu koji je nešto sugerisao i onda-i kao što kaže gospodin Đilas, smatramo da su i izbori na nivou Republike pokradeni... mukica, a dok mu Đilas nije dao mig, to nije smeo da kaže... kao lutka na koncu..
Što se mene tiče, svi mogu da se sklone, ali naslednika, neku ljudinu koja bi mogla da animira šire mase-ne vidim.
D
Da li se Cuta zaista obrukao, ili mozda zna nesto sto mi ne znamo? Svi misle da su to obicni klinci, a svi oni su iz nekih NVO.
Cuta je full time politicar. Kao i svi iz SPN. To im je zanimanje. I to su vodje, znaci da bi trebali da budu najbolji od svih tamo.D
Da li se Cuta zaista obrukao, ili mozda zna nesto sto mi ne znamo? Svi misle da su to obicni klinci, a svi oni su iz nekih NVO.
Ko je?Svakav talog cast izuzecima, pod izuzetkom mislim na obicne ljude se okupio. Talog citaj NVO
A za NVO koliko vidim ima tu svega i svacega. Vidim bio je i Nidza Ristic, oni majmuni sa rezimskih medija misle da su toplu vodu otkrili. Ali Beograd je mali grad, zna se lepo na cijem je platnom spisku doticni.
Knjiski primer kako ogaditi nesto normalnim ljudima.
Treba mobilisati ljude i svaka cast svima koji se cimaju, ali nemoj ove price, mnogo me podseca na Delije Sever i kad sam bio klinac.Najlakše je mlati tastaturu dok neko se smrzava i pokušava nešto da uradi u ovim užasnim uslovima.
Čekate idealnog opozicionara koji se nikada neće pojaviti, a do tada će SNS bratija da nas pljačka i uništava.
I pritom svi znaju da ponavljanja izbora neće biti.Čemu insistiranje na ponovljenim izborima po istom sistemu? Opet će da dovuče prekodrinsku kurtu i murtu potpomognutu sa ovima sa Kosova. I šta onda?
Ne, hocemo da zamenimo jedno zlo sa drugim zlom koje se moze menjati mnogo lakse.Blago tebi, kao sto rekoh, jedno zlo da menjam drugim nemam volje ni zelje.
Najlakše je mlati tastaturu dok neko se smrzava i pokušava nešto da uradi u ovim užasnim uslovima.
Čekate idealnog opozicionara koji se nikada neće pojaviti, a do tada će SNS bratija da nas pljačka i uništava.
Ne, hocemo da zamenimo jedno zlo sa drugim zlom koje se moze menjati mnogo lakse.
Jer ovo trenutno zlo ne preza ni od cega ne bi li ostali na vlasti, to je razlika.
Cekaj, to im nije dovoljan argument ?I kako mislis da privuces ljude koji nisu izasli upravo zbog toga da glasaju?
Cekaj, to im nije dovoljan argument ?
Inace, sta mislis o NDSS ?
А ко каже да неће бити исти као Вучић када дођу на његово место? Зашто би они дозволили да их се тако лако мења ако им је толико стало до власти?Ne, hocemo da zamenimo jedno zlo sa drugim zlom koje se moze menjati mnogo lakse.
Jer ovo trenutno zlo ne preza ni od cega ne bi li ostali na vlasti, to je razlika.
Zato sto su lako smenjeni 2012, videli smo kako su izgledali mediji i izbori pre 2012, a kako sada.А ко каже да неће бити исти као Вучић када дођу на његово место? Зашто би они дозволили да их се тако лако мења ако им је толико стало до власти?
Zar nije pravi razlog za smenu to što Tadić nije hteo da potpiše Briselski sporazum?Zato sto su lako smenjeni 2012, videli smo kako su izgledali mediji i izbori pre 2012, a kako sada.
iz istorije su nas ucili da treba razlikovati uzrok i povod. Sad i da postoji razlog, nacin je mnogo tezi.Zar nije pravi razlog za smenu to što Tadić nije hteo da potpiše Briselski sporazum?
Što se tiče velikih stvari (rudnici, Kosovo, rasprodaja svega ako ostane nešto nakon trenutne vlasti) mislim da će naredna vlast biti još gora na osnovu toga šta sam video u zapadnim zemljama. Tamo je vlast smenjiva a narodu sve gore i gore pa se onda čovek zapita koja je poenta izbora?А ко каже да неће бити исти као Вучић када дођу на његово место?