Šta je novo?

Izbori 2024

Има једна ствар, нека ме упућени исправе, али сам чуо да је људима из опозоције по бирачким местима на дан гласања наложено да потпишу записнике без жалби.
SNS uvek insistira na tome kako ne bi opozicija imala osnova da ukazuje na nepravilnosti. To su radili i kada sam 2018. godine bio kontrolor, pa smo se 2 sata svađali da bi uneli nepravilnosti u zapisnik.

Na sajtu rik-a imaš sve zapisnike pa pogledaj koja je situacija.

Nemoguće je pobediti mafiju. Opocija je vodila dobru kampanju, u skladu sa mogućnostima. Džaba ti sve kada 80% Srbije ima Telekom kablovske operatere. Oni plaćaju, rade kod njih, moraju da glasaju za mafiju.
Kome se žaliti? Ovde ovo što mi zovemo državom, vodi mafija na čelu sa vrhovnim mafijašem Vučićem. Policija 0, vojska 0, crkva 0, sudstvo 0... To su vam moje ocene ove mafijaške prćije. Ne da nemam poverenja u institicije, nego one ni ne postoje. AV don neće prepustiti Beograd, više nego jasno. Formiraće vlast i ukrasti par milijardi evra na projektu EXPO-a. Nakon toga više neće postojati izbori. Toliko.

Ako opozicija ne uradi ono što svi očekujemo, više ne izlazim na glasanje. Bojkot političkog života, bojkot sistema!

SPN prosle izbore 700 000, sada da 900 000.

U Beogradu, 300 000, sada isto 300 000 (malo vise ce biti na kraju).

Svaka nama cast.

Bravo za Vladu Obrvadovica!

A i za nas kolektivno!

A oni kradu tako sto dodaju sebi, a ne tako sto oduzimaju opoziciji. Bar je vecim delom to slucaj 😁

A kako ce ga to Zapad oboriti?

Dokle vise traje taj rok, slusamo tu pricu od 2012.
Najlakše je sankcijama i narod će uraditi posao za njih, nema potrebe za bombardovanjem ili pučom.
Možda je rok 2027?
Licno verujem da ce se Rusija raspasti na delove pod upravom razlicitih drzava narednih 30 godina. Kina ce uzeti deo, USA ce uzeti deo.....
Ako nuklearna sila ovo sebi dozvoli bolje da ih nema uopšte. Naravno cilj su resursi kao i Kosovo što otimaju.

SPN prosle izbore 700 000, sada da 900 000.

U Beogradu, 300 000, sada isto 300 000 (malo vise ce biti na kraju).

Svaka nama cast.

Bravo za Vladu Obrvadovica!

A i za nas kolektivno!

A oni kradu tako sto dodaju sebi, a ne tako sto oduzimaju opoziciji. Bar je vecim delom to slucaj 😁
Šta si uzeo jutros?

Pošto su ovi iz SPN pobedili u nekoliko opština, da li neko može da mi objasni kolika je njihova realna moć da promene nešto na bolje u tim opštinama ili su pobedili samo na papiru u smislu da se ipak SNS pita za sve.

Нису победили на општинским изборима за сад. Саме општине у Београду имају мала овлашћења, ту је град као накарадна јединица локалне самоуправе главни за кључна питања.

Najlakše je sankcijama i narod će uraditi posao za njih, nema potrebe za bombardovanjem ili pučom.
Možda je rok 2027?

Ako nuklearna sila ovo sebi dozvoli bolje da ih nema uopšte. Naravno cilj su resursi kao i Kosovo što otimaju.
Nema tu sta Rusija da dozvoli. Izlomice ih, jednog dana
Nego recite mi.....ako se ponove beogradski izbori, sta sprecava sns da opet dovede ljude iz Bosne da glasaju? Drugim nacinima naravno ne toliko providnim kao autobusima. Oni ako treba doci ce i pesaka za pare

Dobro'e, neko je svestan gneva naroda

I da se ne ponove izbori i da SNS formira vecinu svakako je Vucic okrnjen i gledace na njega drugacije. Izrodilo se nesto pozitivno

Poslednja izmena:
Koliko god da si imao neke dobre poente u svojim prethodnim postovima, o korumpiranosti opozicije, nesposobnosti, neorganizovanosti i slično, mislim da si dosta rekao o sebi sa "braća cigani" i "pederske zastave". Nemoj da izađeš ti na ulicu, nemoj nikad nigde više da izađeš. Idi sakrij se u svoju rupu i prestani da truješ ljude. Takvi kao ti su ta regresivna sila zbog koje kroz celu svoju istoiju idemo dva koraka napred, tri nazad. Nisi ni ponudio neko rešenje ili predlog ili bilo šta. Sve si ostavio na čistoj pljuvačini.

Takvima kao ti su svi drugi uvek problem, uvek nađete nekog da pljujete i omalovažavate da biste pobegli od neke objektivne analize sopstvenih greški i da ih nikada ne ispravite. I cigani, i pederi i Rumunke i Srbi iz Repbulike srpske i Beograđani iz kruga dvojke imaju iste probleme, samo neki i pored tih osnovnih imaju i još neke kriterijume po kojima su im ugrožene egzistencije i GOLI ŽIVOTI.

Da ne bih otišao u neko dalje i ogorčenije gubljenje po ovoj temi, ostaviću na ovome, kao generalni savet: ako nemaš čime konstruktivno da doprineseš, odnda brate ćuti. Ćuti , ćutanje je najbolja kapa za sve praze glave, reče Isidora Sekulić.

I Ima li ovde admina koji sankcionišu uvredljive nazive ili i ovde vladaju sistemi vrednosti Jovane Jeremić i Milomira Marića?
Не драми. "Браћа цигани" је апсолутно у афирмативном, позитивном контексту. Никаква иронија и тсл. Не можеш ми изврнути пост на његову потпуну супротност пошто је поента управо у указивању на култур-фашизам спн-а.

А што се тиче "педерских застава" на протесту против београда на води, апсолутно остајем при том изразу јер је адекватан за ту злоупотребу протеста. Та застава на паради поноса може бити геј застава, прајд застава, како год. Надам се да сад капираш разлику.

Тако су и злоупотребили и протесте бициклиста па су и тај друштвени активизам разбили својом агендом.

Možda je rok 2027?
Zapad vec sada ima problem jako narusenih odnosa i reputacije u Srbiji.
Sada treba opet da preuzima ulogu neprijatelja i narusava nam suverenitet zato sto mi nismo u stanju da smenimo Vucica?

Kako misliš da nam narušava suverenitet kad ga i nemamo?
Zapad ne zanima mnogo šta narod misli već da li kolonijalni upravnici rade svoj posao.
Taj problem narušenih odnosa i reputacije su mogli izbeći da nas nisu dirali.

Тако су и злоупотребили и протесте бициклиста па су и тај друштвени активизам разбили својом агендом.

Dok se mrcvarimo s tobom, Papa blagosiljao gej brakove... tj. naložio sveštenicima da tako postupe...

Ne vredi, treba se iseliti odavde i gledati vas kako propadate sa bezbedne udaljenosti.

Mozete vi da pricate sta hocete, ja sam zadovoljan ovim izborima, ovaj forum se nije obrukao, velika vecina je glasala za ispravnu opciju.
Mi smo uradili sto je do nas.
Sad je do opozicije da kanalise nezadovoljstvo i da isplanira naredne poteze, ako ne umeju to je njihova krivica, i nek se oni nerviraju.
Gore od ovoga sto nam je sada nece biti, jer u najgorem slucaju ostaje ista ekipa.
Doduse pojacani Nestorovim vanzemaljcima.

Za slecede izbore, kada god budu i koji god budu, ja se nadam da cemo ponoviti ovu forumsku izlaznost, i da ce ovi apscinenti koji ocekuju da im neka stranka nesto ponudi, shvatiti da nema nikakve razlike izmedju njih i izlapelih penzionera koji za 10000 din glasaju za AV, osim sto bi se oni prodali za daleko vece pare.

Mozete vi da pricate sta hocete, ja sam zadovoljan ovim izborima, ovaj forum se nije obrukao, velika vecina je glasala za ispravnu opciju.
Mi smo uradili sto je do nas.
Sad je do opozicije da kanalise nezadovoljstvo i da isplanira naredne poteze, ako ne umeju to je njihova krivica, i nek se oni nerviraju.
Gore od ovoga sto nam je sada nece biti, jer u najgorem slucaju ostaje ista ekipa.
Doduse pojacani Nestorovim vanzemaljcima.

Za slecede izbore, kada god budu i koji god budu, ja se nadam da cemo ponoviti ovu forumsku izlaznost, i da ce ovi apscinenti koji ocekuju da im neka stranka nesto ponudi, shvatiti da nema nikakve razlike izmedju njih i izlapelih penzionera koji za 10000 din glasaju za AV, osim sto bi se oni prodali za daleko vece pare.
U suštini SPN i njihovi birači su odradili posao, ta lista je dobila tih realnih 24%-25% i to je ok, očekivano.
Problem su ovi na "desnici" , pocepali su se, Nestorović im pokupio dosta birača, gomila njih nije prešla cenzus i njihovi glasovi su se prelili SNS-u po D'ontovom sistemu. Da su i oni išli na jednoj listi kao SPN dobili bi sigurno nekih 15%-20% i situacija u skupštini bi bila daleko drugačija sa te dve velike opozicione liste.

Kao što sam rekao pre par dana, Nestorović najavljuje saradnju sa SNS :)

Kod nas kad god se neka politička opcija pojavi na desnici, glasači moraju da bacaju pasulj da li je u pitanju SNS podmetačina.

ma super je sve.
za svega 4 do 5 godina imamo novu sansu

Kao što sam rekao pre par dana, Nestorović najavljuje saradnju sa SNS

Kod nas kad god se neka politička opcija pojavi na desnici, glasači moraju da bacaju pasulj da li je u pitanju SNS podmetačina.
I levica ce saradjivati, jos kako, kad Hill podvikne.
Podrzace FN psorazum, sankcije Rusiji i kopanje litijuma kad bude trebalo. Zato SPN i postoji.
Levici je bitan samo Beograd, oni i ne zele vlast na nivou republike ni bilo kakvu odgovornost.

Aleksic, Cuta, Lazovic, Marinika... nit su strucni i inteligentni, nit pucaju od energije i korisni su za rad na terenu ili za ulicu.

Dodatno prosiriti ProGlas, dodati jos profesora itd. Oni nek razmisljaju i vode prvo SPN, a kasnije drzavu.

A ovi Aleksici, Lazovici, Cute, Djilasi... kojima je jedini argument to sto se cimaju, a znanje im je nula i nisu strucnjaci ni za sta, nek se lepo sklone.

Jer klinci imaju sto puta vise energije i ideja za to cimanje nego ove 40+ izduvane mustikle.

Ojacati ProGlas, ojacati Studente protiv nasilja i oni nek dalje vode SPN.

Tadic, Jeremic, Obradovic, Zanoktica, Radule, Seselj... su sada proslost.

Sad lepo skloniti Marinike, Djilase, Aleksice, Radovice, Cute... i postaviti ljude koji ce skloniti Vucice, Brnabice, Orlice, Dacice...

I onda mozemo napred.

Kao što sam rekao pre par dana, Nestorović najavljuje saradnju sa SNS :)

Pa za mene je Nestor otvoreno SNS tj. ta strana.

Posto ne poznajem nijednog, zanima me sta njegovi glasaci misle.

Ako su i oni SNS krilo, onda jbg jer i kad oduzmes ukradene glasove, ispada da su SNS, SPS i Nestor uzeli vise u Beogradu od opozicije.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_

Velika analiza: SNS u Novom Sadu izgubio na većini biračkih mesta, opoziciji rezultat daje nadu​

NADA: Novom Sadu se sprema beogradski scenario - masovni upis birača iz Republike Srpske​

Vrh