Blokić, pozz.
Idi slušaj Crni Cerak da se iskuliraš, ne znam ni kada sam te skinuo sa moje nepogrešive ignore liste.
Niko nije kriv ni za Mladenovac, ni Ribnikar, ni fejl opozicije. Niko ništa nije kriv, sve je ovo normalno.
Idemo 22 posto i rokanje po školama jer je normalno i ima i u USA. Ide gas.
Imaš li svest koliko je ovo loš rezultat, treba da pljušte ostavke i da se preuzima odgovornost na sve strane. SNS ostvario bolji rezultat nego prošli put jbt, posle svega.
I SPN nije neka građanska opcijica kako je ti predstavljaš, pa da je ovo kao vau rezultat.
22 posto, od onih koji su izašli, nije glasalo za neku progresivnu, intelektualnu stranku, SPN je široka koalicija svega i svačega. Znaš li koliko je daleko 50 posto? Sa kim će oni do 50 posto mandata? Sami će?
Kada pomislim da jedno 60 posto od izašlih glasa za SNS, SPS i Nestorovića, pa onda i za Zavetnike i slične, a ti si u 22 posto od izašlih, koji su kao najbolji, muka mi je.
I tu je taj defetizam i odatle i dolazi nezainteresovanost i apstinenti.
Trebaš krv da pisaš da bi se borio za Defketa, Ðilasa i IDJ.
Pogledaj raspoloženje naroda u maju. Sve je bilo zrelo, a onda Đilas preuzima. I imamo ovo što imamo. Ali sve je ok. Niko nije kriv.
Ali najjače kad si pričao ćale ti intelektualac isto kao i ti
Da, treba medalja za slušanje tvojih proliva, za gutanje svega i svačega, za gledanje da se u Utisak nedelje u poslednju emisiju pred izbore zovu Pajtić i Ðilas pa se šeruju Pajtićevi klipovi, jbt Pajtić, ej
Bukvalno medalja treba.