Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 21.492
Pa evo, ti se ne zaustavljas ni sa napadanjem mene, koji nisam slovo ruzno rekao o Obradovicu, osim kada je prvo predlozen pa imenovan i dok sam verovao da jos moze nesto da se promeni. Nekih mesec dana ni jednu ruznu rec o coveku.Ne znam na kom to forumu, na ovom si mesec dana pisao traktate o Obradovicu i kako je Djilas sve usrao.
Meni su recimo Zavetnici bas onako ocigledna Vuciceva podmetacina pa to nisam nijednom napisao ovde javno do sad. Nisam uopste zeleo da otvaram i taj medjuopozicioni front.
Pisao sam da bi bilo bolje da su napravili ujedinjenu desnu kolonu (sto je i tad bilo ocigledno a sad je jos ociglednije) ali nisam pricao danie sve propalo zbog toga (iako realno jeste).
Za par vas ovde je kriva desnica i apstinenti, Vucicu je kriv zapad i zla opozicija, opoziciji je kriva desnica i vlast, desnici su krivi SPN i SNS i strane ambasade, Nestorovicu su krivi vanzemaljci... niko nikad da preuzme odgovornost.
Ja kad kazem SPN je kriv, mislim, ja, mi, smo krivi.
Tadic je ovde bio narcis koji ce preci kod SNS-a. Svi su redovno bili SNS trojanci, samo SPN ispravan.
Taj Tadic je isao sam jer mu je Djilas rekao da moze sa njima, ali da se ne pojavljuje u medijima. Sto je ispravan stav, ali pazi da ti Djilas to kaze za koga prvo to vazi. Pa ako znas da je narcis i sve, pa nemoj tako djonom. Ili lepo svojim primerom pokazes pa onda zajedno cutite i pustite druge. Djilas jeste bio u pravu sto je rekao Tadicu da pristupi SPN-u, dovuce im svoje glasace, ne ostavi ih ispod cenzusa, ali se onda skloni i ne odvlaci druge glasace. To sto je on njemu rekao stoji, samo sto je stvar sto to isto vazi i za njega. Sta vise, daleko bitnije bi bilo da je on to uradio.
Djilas je usrao onoliko koliko je do njega bilo da usere. Nije toliko bitan da sve usere. Ono sto je mogao, to je usrao.