Šta je novo?

Izbori 2024

SPN je ostvario manje vise ocekivan rezultat, svakako bolji nego prosle godine.

Ko ocekuje da gradjanska opcija sama smeni sns taj nije realan.
Заправо, многе њима блиске организације су им у аанкетама давале и 41%...

Sve je ovo očekivano. Džabe se ložite ovde mesecima, izgubili ste dodir s realnošću.
Tako je.
Kao sto su se lozili na proteste, tako i sada. Stado. Djilasovo stado.

Sada su dali legitimitet Hulji. To je i bio cilj izbora.

Kad se bolje pogleda, izbori su bili veoma uspesni sa stanovista Ambasade.
Pobedio je njihov igrac, a dobro su prosli i sluge ambasade iz SPN.
Zajedno prihvataju FN plan.
Zajedno marsiraju na Moskvu.

Zar ste mislili da ce ekipa iz SNS da se odrekne svojih plata za 0 ardnih sati, svojih skupih automobila i ljubavnica zato sto ste vi zaoukruzili neseto na nekom papiru?
Ko je jos pobedio fasiste na izborima?

Ja rekoh još u maju da Vučić može mirno da spava narednih 30 godina posle propasti protesta.
Sad sam se nadao makar BG da opozicija uzme ali ništa od toga.
To nam je što nam je.

@Jelancha nažalost ovo je realnost, prosto to je ono što je izbor tih 50 i nešto % koji su izašli. Sad, šta se krije kod onih 40 i nešto % što nisu izašli, o tome je opozicija morala da misli kada je pravila kampanju

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Ne znam što su pojedini ljudi ovde rezignirani, i to rezultatima iz Beograda. Kad su sami rekli da od malena maštaju o Beogradu sa što više ljudi, zgrada i automobila. A upravo je SNS natovario Beograd sa time više nego bilo ko u skorijoj istoriji. Pravi prosperitet tek sledi, ovim tempom bićemo nalik Mumbaju jako brzo. I to u svakom pogledu. Budite srećni, Beograd će bukvalno biti Srbija, ovi će nam dovesti 2/3 Srbije iBosne u grad i svi ćemo biti jedna velika srećna krezuba primitivna plemenska zajednica. Čak sad i imamo brdo Indijaca, Pakija i srodnih plemena po Beogradu, tako da smo već na pola puta ka ostvarenju sna o Beogradu - kosmopolitskoj metropoli.

Elem, "šalu" na stranu, za ostale, normalnije, samo ću da podsetim da ovo zlo od 700.000+ Orkova i debila nije građeno preko noći, pa ne može ni da padne preko noći. A ja drugu zemlju nemam, niti želim, a verujem da je sa mnogima isto. Moglo je i bolje, ali ja sam zadovoljan, jer je neki pomak napravljen, i mi koji smo glasali smo ga omogućili. I bilo je očekivano sve ovo, kad neko ima 700.000 krezubih glupavih Orkova pod svojom kontrolom i uz to i podršku dela smradova sa zapada, uz savetovanje Cionista i uz krađu glasova. Tako da jesu pobedili ali jedva. A što se opozicije tiče, moglo je i bolje ali je opet napravljen neki pomak.

I da, sledeći put kad vam neko bude pomenuo nešto za Republiku Srpsku i Kosovo, ili vam bude prosio nešto za njih, samo se setite ovog dana i šta su nam uradili. Pogotovu vi koji ste iz Beograda, koji ga poznajete i koji mu želite dobro.

Oglašavam se prvenstveno da podsetim ljude da ne klonu duhom. Uostalom, nisu izbori jedini metod kojim se menja vlast... Pogotovu kada vlast krade, laže i tlači.

Prestani čoveče, preteruješ.

Izbori su pokradeni, i glupom je jasno.

Pa naravno. Ali svi smo znali da ce biti pokradeni.
To je kao da primis u kucu 10 lopova, za koje znas da su lopovi i posle kukas kako su te pokrali.
Vec dva meseca se prica ok prijavljivanju lica iz Bih da glasaju ovde.
Vec dva meseca.

Ali entuzijazam gomile, zahvatio je urbane.
Naivno. Gospodo. Naivno.

Savo Manojlović: Nedopustivo je da opozicija opet ne objavljuje izborne rezultate​

Nista nije za cudjenje. 5 godina nasih zivota bice prokockano da bi Dobrica ili Bosko jeli cufte u skupstinskom restoranu.
To je jednostavno bedno.
Mozda vi imate 20 godina pa vas je bas briga za pet godina.
Smejali ste se kada sam pozivao na bojkot namestenih izbora.
Pa izbore je raspisao gospodin Hill. Uvek je opasno ici putem nesuverenosti.

RAdujte se sada sa Orlicem i Bizonom.
Oduvek sam pisao: Beograd je nebitan. Bitan je ostatak Srbije. Ali i Bosna i Kosovo. Sve je bitno. Jer oni dolaze da zive bas ovamo.
Sada cete to da vidite.

I jos nesto. Poakzalo se da smo jednako glup st.oka kao recimo Amerikanci. Stvori se ad hoc partija (Nestorovic), nema nikakav program i ostvari sjajan rezultat.

Poslednja izmena:
Не знам да ли је ово његов налог или се неко зајебава😀

IMG_2905.jpeg

Uostalom, nisu izbori jedini metod kojim se menja vlast...
Ja ne znam drugi način za menjanje vlasti koja ima većinu, naročito kada je ta većina upravo dobijena. Na koji način da manjina skine veĉinu, sem novima izborima na kojim eventualno može da osvoji veĉinu.

Opozicija sada treba da se skoncentriše na Nestorovića, ako uopšte želi da uđe u grad, i to je to

Ne znam što su pojedini ljudi ovde rezignirani, i to rezultatima iz Beograda. Kad su sami rekli da od malena maštaju o Beogradu sa što više ljudi, zgrada i automobila. A upravo je SNS natovario Beograd sa time više nego bilo ko u skorijoj istoriji. Pravi prosperitet tek sledi, ovim tempom bićemo nalik Mumbaju jako brzo. I to u svakom pogledu. Budite srećni, Beograd će bukvalno biti Srbija, ovi će nam dovesti 2/3 Srbije iBosne u grad i svi ćemo biti jedna velika srećna krezuba primitivna plemenska zajednica. Čak sad i imamo brdo Indijaca, Pakija i srodnih plemena po Beogradu, tako da smo već na pola puta ka ostvarenju sna o Beogradu - kosmopolitskoj metropoli.

Elem, "šalu" na stranu, za ostale, normalnije, samo ću da podsetim da ovo zlo od 700.000+ Orkova i debila nije građeno preko noći, pa ne može ni da padne preko noći. A ja drugu zemlju nemam, niti želim, a verujem da je sa mnogima isto. Moglo je i bolje, ali ja sam zadovoljan, jer je neki pomak napravljen, i mi koji smo glasali smo ga omogućili. I bilo je očekivano sve ovo, kad neko ima 700.000 krezubih glupavih Orkova pod svojom kontrolom i uz to i podršku dela smradova sa zapada, uz savetovanje Cionista i uz krađu glasova. Tako da jesu pobedili ali jedva. A što se opozicije tiče, moglo je i bolje ali je opet napravljen neki pomak.

I da, sledeći put kad vam neko bude pomenuo nešto za Republiku Srpsku i Kosovo, ili vam bude prosio nešto za njih, samo se setite ovog dana i šta su nam uradili. Pogotovu vi koji ste iz Beograda, koji ga poznajete i koji mu želite dobro.

Oglašavam se prvenstveno da podsetim ljude da ne klonu duhom. Uostalom, nisu izbori jedini metod kojim se menja vlast... Pogotovu kada vlast krade, laže i tlači.
Ebe mi se za RS i Kosovo. Samo da ih ne proteraju pa ih nasele ovde. Neka ostanu gde su. Toliko.

Možeš li nam reći koji su to problemi sa kojima se kolege it preduzetnici susreću?
Gubimo komparativnu prednost jer se razlika u ceni naših usluga smanjuje a pošto mi lovu donosimo u zemlju red bi bio da nas država oslobodi nekih dažbina, da nam otvori mogućnost da ljude zapošljavamo sa umanjenim doprinosima, da lobira da dobijemo pristup Stripe-u, itd, itd.

Secate li se onog: "Slobodno idite u soping u Milano".
Mislim da to govori o Nestorvicu kao Hulji,
Koliko ih je umrlo zbog njega?

U Srbiji zivi 6 miliona zlatnih ribica.

SPN koja nema moralnih obzira rado bi s njim u koaliciju.
Nista ovde nema nego borbe za mrvice vlasti.
Nista.
Nula zelje da nam svima bude bolje. Kako su samo unistili NS.

Bice ovo ovde u Beogradu zaista jedna srecna krezuba porodica sto kaze @Bender Rodriguez .

Ebe mi se za RS i Kosovo. Samo da ih ne proteraju pa ih nasele ovde. Neka ostanu gde su. Toliko.
Desice se ono iz prvog dele tvoje recenice.
De facto oni su imali puno pravo da ovde glasaju, ionako ce za par godina svi ziveti u Bgd.-u.

A znamo već da su opciju 1 izabrali još pre 3 godine.

Treba napomenuti da je na Beobuild izborima Nestorovic imao 4,3 posto, odnosno 7,3 u Beogradu.

Druga istrazivanja nisu pokazivala da ce uopste preci cenzus, pa bih molio da se uzimamo kao jedan od relevantnih izvora pred sledece izbore.

Искрено, ја сам клонуо и тешко да ће ме сад ико подићи, наредних пар дана. Ево видим ватромет, и пи*дим у себи. СНС има неколико процената више него на прошлим изборима и вероватно ће моћи самостално да формира владу и ја сам добоко разочаран.

Једва чекам да видим како ће покрет против насиља да се бори против ове очекиване изборне крађе.
Насиље јелте не долази у обзир, остаје им да улажу жалбе у оквиру система. И то ће да доведе до ПРОМЕНА?!
Покрет ће да се оголи/обесмисли већ до 22:00.

Ово написах пре 4 сата али реко ајде да вам не рушим снешка а и чак сам и ја сумњао да ће им/вам дати макар град као компензацију за будућу сарадњу на коначном решењу српског питања, овога пута у самој Србији.

Избори су врло успешни. Око 70% бирача гласало је на овом референдуму о Косову за и формалну дезинтеграцију Србије, пошто је правно већ де факто непостојећа.

Честитам свима који су учествовали.

Nestorovicu su verovatno pomogli da prikupi potpise za listu, sada ce da uzvrati uslugu. Ali da dobije 5% u Beogradu, vise nego u ostatku Srbije, neverovatno. Nisam se vakcinisao jer sam bio u grupi sa 0% sanse za ozbilje posledice ali kakve gluposti je taj covek pricao na youtube .... i da ga neko ozbiljno shvati ....

Vrh