Заправо, многе њима блиске организације су им у аанкетама давале и 41%...SPN je ostvario manje vise ocekivan rezultat, svakako bolji nego prosle godine.
Ko ocekuje da gradjanska opcija sama smeni sns taj nije realan.
Заправо, многе њима блиске организације су им у аанкетама давале и 41%...SPN je ostvario manje vise ocekivan rezultat, svakako bolji nego prosle godine.
Ko ocekuje da gradjanska opcija sama smeni sns taj nije realan.
Tako je.Sve je ovo očekivano. Džabe se ložite ovde mesecima, izgubili ste dodir s realnošću.
Tako je.
Kao sto su se lozili na proteste, tako i sada. Stado. Djilasovo stado.
Prestani čoveče, preteruješ.
Izbori su pokradeni, i glupom je jasno.
Možeš li nam reći koji su to problemi sa kojima se kolege it preduzetnici susreću?@Jelancha nažalost ovo je realnost, prosto to je ono što je izbor tih 50 i nešto % koji su izašli. Sad, šta se krije kod onih 40 i nešto % što nisu izašli, o tome je opozicija morala da misli kada je pravila kampanju
Ja ne znam drugi način za menjanje vlasti koja ima većinu, naročito kada je ta većina upravo dobijena. Na koji način da manjina skine veĉinu, sem novima izborima na kojim eventualno može da osvoji veĉinu.Uostalom, nisu izbori jedini metod kojim se menja vlast...
Ebe mi se za RS i Kosovo. Samo da ih ne proteraju pa ih nasele ovde. Neka ostanu gde su. Toliko.Ne znam što su pojedini ljudi ovde rezignirani, i to rezultatima iz Beograda. Kad su sami rekli da od malena maštaju o Beogradu sa što više ljudi, zgrada i automobila. A upravo je SNS natovario Beograd sa time više nego bilo ko u skorijoj istoriji. Pravi prosperitet tek sledi, ovim tempom bićemo nalik Mumbaju jako brzo. I to u svakom pogledu. Budite srećni, Beograd će bukvalno biti Srbija, ovi će nam dovesti 2/3 Srbije iBosne u grad i svi ćemo biti jedna velika srećna krezuba primitivna plemenska zajednica. Čak sad i imamo brdo Indijaca, Pakija i srodnih plemena po Beogradu, tako da smo već na pola puta ka ostvarenju sna o Beogradu - kosmopolitskoj metropoli.
Elem, "šalu" na stranu, za ostale, normalnije, samo ću da podsetim da ovo zlo od 700.000+ Orkova i debila nije građeno preko noći, pa ne može ni da padne preko noći. A ja drugu zemlju nemam, niti želim, a verujem da je sa mnogima isto. Moglo je i bolje, ali ja sam zadovoljan, jer je neki pomak napravljen, i mi koji smo glasali smo ga omogućili. I bilo je očekivano sve ovo, kad neko ima 700.000 krezubih glupavih Orkova pod svojom kontrolom i uz to i podršku dela smradova sa zapada, uz savetovanje Cionista i uz krađu glasova. Tako da jesu pobedili ali jedva. A što se opozicije tiče, moglo je i bolje ali je opet napravljen neki pomak.
I da, sledeći put kad vam neko bude pomenuo nešto za Republiku Srpsku i Kosovo, ili vam bude prosio nešto za njih, samo se setite ovog dana i šta su nam uradili. Pogotovu vi koji ste iz Beograda, koji ga poznajete i koji mu želite dobro.
Oglašavam se prvenstveno da podsetim ljude da ne klonu duhom. Uostalom, nisu izbori jedini metod kojim se menja vlast... Pogotovu kada vlast krade, laže i tlači.
Gubimo komparativnu prednost jer se razlika u ceni naših usluga smanjuje a pošto mi lovu donosimo u zemlju red bi bio da nas država oslobodi nekih dažbina, da nam otvori mogućnost da ljude zapošljavamo sa umanjenim doprinosima, da lobira da dobijemo pristup Stripe-u, itd, itd.Možeš li nam reći koji su to problemi sa kojima se kolege it preduzetnici susreću?
Desice se ono iz prvog dele tvoje recenice.Ebe mi se za RS i Kosovo. Samo da ih ne proteraju pa ih nasele ovde. Neka ostanu gde su. Toliko.
Искрено, ја сам клонуо и тешко да ће ме сад ико подићи, наредних пар дана. Ево видим ватромет, и пи*дим у себи. СНС има неколико процената више него на прошлим изборима и вероватно ће моћи самостално да формира владу и ја сам добоко разочаран.Ne znam što su pojedini ljudi ovde rezignirani, i to rezultatima iz Beograda. Kad su sami rekli da od malena maštaju o Beogradu sa što više ljudi, zgrada i automobila. A upravo je SNS natovario Beograd sa time više nego bilo ko u skorijoj istoriji. Pravi prosperitet tek sledi, ovim tempom bićemo nalik Mumbaju jako brzo. I to u svakom pogledu. Budite srećni, Beograd će bukvalno biti Srbija, ovi će nam dovesti 2/3 Srbije iBosne u grad i svi ćemo biti jedna velika srećna krezuba primitivna plemenska zajednica. Čak sad i imamo brdo Indijaca, Pakija i srodnih plemena po Beogradu, tako da smo već na pola puta ka ostvarenju sna o Beogradu - kosmopolitskoj metropoli.
Elem, "šalu" na stranu, za ostale, normalnije, samo ću da podsetim da ovo zlo od 700.000+ Orkova i debila nije građeno preko noći, pa ne može ni da padne preko noći. A ja drugu zemlju nemam, niti želim, a verujem da je sa mnogima isto. Moglo je i bolje, ali ja sam zadovoljan, jer je neki pomak napravljen, i mi koji smo glasali smo ga omogućili. I bilo je očekivano sve ovo, kad neko ima 700.000 krezubih glupavih Orkova pod svojom kontrolom i uz to i podršku dela smradova sa zapada, uz savetovanje Cionista i uz krađu glasova. Tako da jesu pobedili ali jedva. A što se opozicije tiče, moglo je i bolje ali je opet napravljen neki pomak.
I da, sledeći put kad vam neko bude pomenuo nešto za Republiku Srpsku i Kosovo, ili vam bude prosio nešto za njih, samo se setite ovog dana i šta su nam uradili. Pogotovu vi koji ste iz Beograda, koji ga poznajete i koji mu želite dobro.
Oglašavam se prvenstveno da podsetim ljude da ne klonu duhom. Uostalom, nisu izbori jedini metod kojim se menja vlast... Pogotovu kada vlast krade, laže i tlači.
Pa vece je pitanje dal ce Nestorovic sa njima nego SPS.Imaju sa Nestorovićem pod uslovom da SPS bude uz SNS opet
Pod uslovom da on zaista kontroliše te svoje odbornike a ne služba...Несторовић и МИ сада имају две опције, да буду нови Шапићевци, или да буду нови СПС из 2008.