Šta je novo?

Izbori 2024

Izgleda da je SNS dobro prošao u Beogradu.
Čak se i Vučić hvali upravo.

POKRADENI SMO!

Ako se niko od te trojice je povuce iz politike nakon ovoga, ja stvarno ne znam.
Особе из опозиције које би, на основу ових резултата, морале да се повуку из политике:

- Драган Ђилас
- Мариника Тепић
- Борко Стефановић
- Јанко Веселиновић
- Здравко Понош
- Борис Тадић
- Душко Вујошевић
- Саша Радуловић
- Милица Ђурђевић Стаменковски
- Бошко Обрадовић
- Вук Јеремић
- Санда Рашковић Ивић
- Владимир Гајић

А могао би и Милош Јовановић. Једини је испунио очекивања, али никакав раст и утицај није остварио.

Cekajte, polako da se prebroje glasovi, pa se javite ujutru.

Ja sam npr cuo da se Nis i Sabac lome za opoziciju, i da su Dverjani/Zavetnica ispod crte, ali sve je to otprilike.

Особе из опозиције које би, на основу ових резултата, морале да се повуку из политике:

- Драган Ђилас
- Мариника Тепић
- Борко Стефановић
- Јанко Веселиновић
- Здравко Понош
- Борис Тадић
- Душко Вујошевић
- Саша Радуловић
- Милица Ђурђевић Стаменковски
- Бошко Обрадовић
- Вук Јеремић
- Санда Рашковић Ивић
- Владимир Гајић

А могао би и Милош Јовановић. Једини је испунио очекивања, али никакав раст и утицај није остварио.
SPN je ostvario manje vise ocekivan rezultat, svakako bolji nego prosle godine.

Ko ocekuje da gradjanska opcija sama smeni sns taj nije realan.

Vučić kaže da je SNS pobedio u Beogradu, evo upravo!

BG JE POKRADEN!

Да би вратили морали би нешто много, много горе да вам учине. И није само 91-92а, бановина Хрватска 1939е и београдско србовање априла 1941е је темељ геноцида над Србима Пречанима.

И да, 1991е лидер Срба Крајине, Рашковић је био демократа, академик и можда једини глас разума тог времена. Ниво изнад свих тадашњих политичких карикатура у Србији а политички Београд, односно Слоба га је практичо уклонио, прво политички, потом и дословно физичким насртајем, након чега је човек и умро од срчаног удара.
NIsam znao za fizicki nasrtaj. Gde procitati o tome?

Како ствари стоје СНС и СПС ће у Бг имати 53 мандата, а СПН и НАДА 51, Несторовић 6. Све зависи којих је то 6 људи именом и презименом. На шта смо спали...

Eto @MC_ , računaj da od 2 današnja glasa NS, kao da si 1 dao dramoseru lično, a nije da ti nije rečeno. ;)

Oni su mnogima bili prva opcija, pa i meni, ali smo se svesno okrenuli drugima iz desnog i levog centra, jer se očekivalo da neće preći crtu! Opet je mračni mag sa aktiviranjem džokera sve zjbo, ali mnogo mu je pomogla sujeta lidera. Ne gledam na ovo kao poraz njihove politike i ono za šta se bore, to je legitimno, vidim kao kažnjavanje ega.

Jeremić,Radulović,Retardić kaputt 😂
Barem nešto od ovih izbora dobro
NS je jedina ozbiljna strankla koja je u programu adresirala osnovne probleme stanovnika Srbije.
Medjutim vi vidite samo licnosti - Jeremica.

STanovnistvo Srbije pokazalo se izuzetno nezrelo, svojim masovnim izalaskom na namestene izbore.
Drugo, kad je vec izaslo, da skoro uopste ne glasa za NS.

Како ствари стоје СНС и СПС ће у Бг имати 53 мандата, а СПН и НАДА 51, Несторовић 6. Све зависи којих је то 6 људи именом и презименом. На шта смо спали...

Нема шта да зависи, по свим релевантним питањима СНС / СПС и Несторовић падају у исту корпу тако да је по питању града Београда сасвим свеједно. Осим ако неко стварно не очекује да ће Несторовић и компанија да се бори за владавину закона а против корупције и дивље градње дође му на исто

1702849109969.png

Koji kontrolori, kakvi birački spiskovi? Imamo vlast po meri ovog ludog naroda... I možete ovde da razglabate do decembra da sigurno pada, ja smem da se opkladim da nema ništa od toga. Gledajte taj čemer opozicione scene, pet stranaka jedva prebacuje bedni cenzus od 3%, od toga pola koketira sa Vučićem...

Sve je ovo očekivano. Džabe se ložite ovde mesecima, izgubili ste dodir s realnošću.

Eto @MC_ , računaj da od 2 današnja glasa NS, kao da si 1 dao dramoseru lično, a nije da ti nije rečeno. ;)

Oni su mnogima bili prva opcija, pa i meni, ali smo se svesno okrenuli drugima iz desnog i levog centra, jer se očekivalo da neće preći crtu! Opet je mračni mag sa aktiviranjem džokera sve zjbo, ali mnogo mu je pomogla sujeta lidera. Ne gledam na ovo kao poraz njihove politike i ono za šta se bore, to je legitimno, vidim kao kažnjavanje ega.
Znam. Zato se osecam kao id***.
S druge strane, nisam mogao da verujem da je stanovnistvo do te mere glupo da nece glasati za NS, barem da dodju do 3%.
NS se npr jedini direktno protivi kopanju litijuma.

Vrh