Особе из опозиције које би, на основу ових резултата, морале да се повуку из политике:Ako se niko od te trojice je povuce iz politike nakon ovoga, ja stvarno ne znam.
SPN je ostvario manje vise ocekivan rezultat, svakako bolji nego prosle godine.Особе из опозиције које би, на основу ових резултата, морале да се повуку из политике:
- Драган Ђилас
- Мариника Тепић
- Борко Стефановић
- Јанко Веселиновић
- Здравко Понош
- Борис Тадић
- Душко Вујошевић
- Саша Радуловић
- Милица Ђурђевић Стаменковски
- Бошко Обрадовић
- Вук Јеремић
- Санда Рашковић Ивић
- Владимир Гајић
А могао би и Милош Јовановић. Једини је испунио очекивања, али никакав раст и утицај није остварио.
NIsam znao za fizicki nasrtaj. Gde procitati o tome?Да би вратили морали би нешто много, много горе да вам учине. И није само 91-92а, бановина Хрватска 1939е и београдско србовање априла 1941е је темељ геноцида над Србима Пречанима.
И да, 1991е лидер Срба Крајине, Рашковић је био демократа, академик и можда једини глас разума тог времена. Ниво изнад свих тадашњих политичких карикатура у Србији а политички Београд, односно Слоба га је практичо уклонио, прво политички, потом и дословно физичким насртајем, након чега је човек и умро од срчаног удара.
NA zalost. Ali N1 se pobrinuo za to.Jeremić, Tadić i Radulović očekivano bačeni glasovi.
Opozicija nije sposobna da prebroji glasove? Sve sami urbani tipovi koji ne znaju da izbace rezultate. Totalni krah ove splačine od zemlje.
Nema ju sns+sps vecinu u bg, od Nestorovica sve zavisi kako stvari stoje.Sps odlučuje u BG izgleda
NS je jedina ozbiljna strankla koja je u programu adresirala osnovne probleme stanovnika Srbije.Jeremić,Radulović,Retardić kaputt
Barem nešto od ovih izbora dobro
Imaju sa Nestorovićem pod uslovom da SPS bude uz SNS opetNema ju sns+sps vecinu u bg, od Nestorovica sve zavisi kako stvari stoje.
Tako je. Oni su nas sahranili.Trebalo je rusiti Djilasa i V. Obradovica dok je bilo vreme.
Како ствари стоје СНС и СПС ће у Бг имати 53 мандата, а СПН и НАДА 51, Несторовић 6. Све зависи којих је то 6 људи именом и презименом. На шта смо спали...
НСПМ: Србија, август 2023.
20,6 посто испитаника у потпуности верује ономе што говори председник Александар Вучић у својим обраћањима јавности. 19,4 одсто каже да “више верује него не верује”. 31,1 одсто каже да “не верује уопште”, а 19 проценатаwww.nspm.rs
Koji kontrolori, kakvi birački spiskovi? Imamo vlast po meri ovog ludog naroda... I možete ovde da razglabate do decembra da sigurno pada, ja smem da se opkladim da nema ništa od toga. Gledajte taj čemer opozicione scene, pet stranaka jedva prebacuje bedni cenzus od 3%, od toga pola koketira sa Vučićem...
Znam. Zato se osecam kao id***.Eto @MC_ , računaj da od 2 današnja glasa NS, kao da si 1 dao dramoseru lično, a nije da ti nije rečeno.
Oni su mnogima bili prva opcija, pa i meni, ali smo se svesno okrenuli drugima iz desnog i levog centra, jer se očekivalo da neće preći crtu! Opet je mračni mag sa aktiviranjem džokera sve zjbo, ali mnogo mu je pomogla sujeta lidera. Ne gledam na ovo kao poraz njihove politike i ono za šta se bore, to je legitimno, vidim kao kažnjavanje ega.