Zion Williamson
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 14.05.2019.
- Pohvaljen
- 3.399
Eto napravili vatromet a pre neki dan Sapic prica kako nece biti vatrometa za Novu Godinu jer se on brine za zdravlje zivotinja. Licemerje
Razlika u ceni se smanjuje jer drugi počinju da rade jeftinije, a mi skuplje. Kukanje kako jednoj grani (koja inače raste)treba smanjiti dažbine dok drugima koji se jedva bore za opstanak da ostanu iste je sebično. U prevodu "mislim samo na svoje dupe" je ono što nas sprečava da napredujemo.Gubimo komparativnu prednost jer se razlika u ceni naših usluga smanjuje a pošto mi lovu donosimo u zemlju red bi bio da nas država oslobodi nekih dažbina, da nam otvori mogućnost da ljude zapošljavamo sa umanjenim doprinosima, da lobira da dobijemo pristup Stripe-u, itd, itd.
Da da Obradovic uzasan kandidat sa 35% a tvoj Ristic 2.8%. Bas nas je jedina lista koja je zapravo pored SNS porasla u odnosu na proslu godinu sahranila.Trebalo je rusiti Djilasa i V. Obradovica dok je bilo vreme.
Ma 140%Заправо, многе њима блиске организације су им у аанкетама давале и 41%...
Значи могуће понављање.Каже малопре Несторовић да неће у коалицију ни са СНС-ом, ни са СПН
ko je Diksi?Sad će Diksi postati gospođa ministarka
Ja verujem da hoće, daće mu ponudu koju ne može da odbijePa vece je pitanje dal ce Nestorovic sa njima nego SPS.
Докторка наука Дијана Хркаловић, радила у МУПу током министровања Стефановић Небојше.ko je Diksi?
Jaoj samo da bude istina da ce sad stvarno da proda to Kosovo konacno da imam razloga i ovaj rezultat da slavim.Избори су врло успешни. Око 70% бирача гласало је на овом референдуму о Косову за и формалну дезинтеграцију Србије, пошто је правно већ де факто непостојећа.
Ma 140%
Ево копијума: - ЦРТА им је у октобру давала 41%.Ma 140%
Dijana Hrkalović, nova ministarka MUP ili direktorka BIA, zavisi gde je postaviko je Diksi?
И онда да се досели још 200000 људи са Космета у Београд.Jaoj samo da bude istina da ce sad stvarno da proda to Kosovo konacno da imam razloga i ovaj rezultat da slavim.
ah, ta divna zena.Докторка наука Дијана Хркаловић, радила у МУПу током министровања Стефановић Небојше.
Kako to mislis da ne postoji? Deo ekipe prelazi u SNS?Ево копијума: - ЦРТА им је у октобру давала 41%.
Иначе, свакако од вечерас СПН практично не постоји.
Neka, ovde ce biti produktivniji i zapravo zaradjivati plate.И онда да се досели још 200000 људи са Космета у Београд.
LolИначе, свакако од вечерас СПН практично не постоји.
Kao sto vidis. Narod ga je shvatio vrlo ozbiljno.Nestorovicu su verovatno pomogli da prikupi potpise za listu, sada ce da uzvrati uslugu. Ali da dobije 5% u Beogradu, vise nego u ostatku Srbije, neverovatno. Nisam se vakcinisao jer sam bio u grupi sa 0% sanse za ozbilje posledice ali kakve gluposti je taj covek pricao na youtube .... i da ga neko ozbiljno shvati ....