Da da Obradovic uzasan kandidat sa 35% a tvoj Ristic 2.8%. Bas nas je jedina lista koja je zapravo pored SNS porasla u odnosu na proslu godinu sahranila.
To tvoj Ristić su priče za osnovnu školu. Tvoi Listic.
Želeo sam boljeg kandidata od strane SPN-a jer sam verovao da Beograd zaslužuje bolje i da tako imamo veće šanse za pobedu, što se i ispostavilo kao apsolutna istina.
Malo sam ventilirao svoja razmišljanja na forumu, čemu forumi i služe, jelte, malo sam zanesenjački mislio da to možda neko negde i čuje. Naravno, forum nije jedino mesto.
To je sve bilo mnogo pre izbora. Iz iskustva znam da one čvrsto opredeljene ne možeš da menjaš, a da na ove koji ne znaju gde bi, kojih je mnogo zahvaljujući opoziciji, možeš da utičeš neposredno pred izbore.
Veruj mi, mnogi su juče ili danas odlučili tek i zato mislim da je finiš kampanje najbitniji. Da imam stranku, upao bih na prepad pred izbore i na neku euforiju i energiju kupio glasove.
To šta je neko pisao ovde pre mesec dana je nebitno.
Kada sam video da je kasno, stao sam uz tim, iako se nisam slagao za taktikom trenera i rekao, ajde da razbijemo protivnika.
Tako da, Ristić nije moj, niti sam glasao za njega, čak sam ga posle i kritikovao ovde.
Sa druge strane, potpuno je glupo porediti Ristića ispred Dveri/Zavetnika i Obradovića ispred SPN-a. Nisu oni samostalno izašli na izbore kao nezavisni kandidati pa kao Obradović ošurio Ristića. Ristić je napadač Čukaričkog, a Obradović Reala i normalno da je Obradović na utakmici između dva tima postigao više golova.
Ali, po mom mišljenju, sa tim timom bi neki napadač dao više golova.