Ко смо ми ?Tako da sve u svemu nismo tako loše prošli
Ти не можеш да прођеш лоше јер ниси изабрао страну. Буклв си се одрекао права гласа
Ко смо ми ?Tako da sve u svemu nismo tako loše prošli
Нови Београд, као солидно опозициона општина (грађанства више-средње класе за српске услове) је климав. Искрено, очекивао сам већу разлику у корист опозиције.
SPS glasači otišli SNS-u. Ne verujem u rezultate, ovo su Vučićeve želje. Nema šanse da Nestorović ima skoro 5%.
Misliš dijagnozu?Богами ја сам баш потрефио комплетну прогнозу.
Такође, нико није адресирао проблеме малих предузетника чије су тезге на бувљаку далеко од централног пролаза.Probleme preduzetnika i vlasnika biznisa koji iz Srbije rade sa inostranstvom i takoreći izvoze pamet a uvoze devize. Naše specifične probleme baš niko nije adresirao.
Спс и Заветнике је зезнуо Несторовић. И даље им је збир исти, само фина расподела.
Ima ima, pogotovu u Beogradu i gradovima. Kampanja je odlicno vodjena na You Tube i drugim kanalima (Telegram i sl.), a ponavljam Nestorovic je tu samo jedan od igraca - i to po meni jedan od manje bitnih ali je stavljen jer vecina ljudi i ne zna ko su npr. SInisa Ljepojevic, Aleksandar Pavic itd.SPS glasači otišli SNS-u. Ne verujem u rezultate, ovo su Vučićeve želje. Nema šanse da Nestorović ima skoro 5%.
Ako se niko od te trojice je povuce iz politike nakon ovoga, ja stvarno ne znam.Jeremić,Radulović,Retardić kaputt
Barem nešto od ovih izbora dobro
Nemaju oni obraza za toAko se niko od te trojice je povuce iz politike nakon ovoga, ja stvarno ne znam.