kkorisnikk
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 05.09.2016.
- Pohvaljen
- 2.470
Otkriću ti tajnu, i proteste i peticiju za trolu 28 tada pre dobre 4 godine smo radili uz podršku Ne davimo Beograd, ali je dogovor bio da se oni ne eksponiraju kako ne bi ispalo da je to opoziciona akcija. Najviše smo mi sami građani koji nemamo veze sa politikom i partijama izgurali, ali nismo mogli sami sve delove te ozbiljne 7 mesečene ulične akcije da pokrijemo, recimo oko transparenata i logistike koju nismo imali. Čak smo i koristili jednom megafon od Marksa 21, da onih blesavih marksista, zamisli ti to. Protest je bio autentičan i nije bio politički obojen, ali nismo mogli sve sami da izguramo. Kada gori kuća svaka pomoć je dobrodošla i ne gledaš ko ti dodaje kofu sa vodom da ugasiš vatru.
I Bastać, tadašnji predsednik opštine Stari Grad nam je pomogao jer je podneo zahtev skupštini grada i sekretarijatu za javni prevoz da se trolejbus 28 vrati dok su ostale opštine kroz koje saobraća trasa 28 ćutale jer su SNS (Zvezdara i Palilula). Podvlačim da znam Dobricu Veselinovića preko 10 godina, i to sam ga upoznao baš ovde, putem Beobuilda gde mu je da podsetim nick @BadMan To vam pruža da i sami pogledate na Beobuildu kakve stavove je imao pre desetak godina sve do 2017. kada je prestao biti aktivan na forumu. Složićete se da je zanimljiv i drugačiji uvid u njegove poglede u odnosu na druge političare.
Postoje različiti pogledi kakvu biografiju treba da ima kandidat za gradonačelnika, i razumem da smatrate da ljudi koji su radili u udruženjima građana su neki prodavci magle, ali složićete se da su to relativno novi nekarakteristični poslovi koji nisu ni postojali do pre nekih 30tak godina. Evo, ja sam radio u udruženju potrošača, kao novinar vodio portal o pravima radnika koji je isto udruženje građana, u trećem udruženju građana sam radio na programu javnog zdravstva i radio sa Radetom Panićem i sindikatlom lekara i farmaceuta istraživanje o emigraciji naših zdravstvenih radnika u inostranstvo, čak sam i vozio Wolt neko vreme, a sada radim u stranoj kompaniji gde ne spasavam svet, ali mogu da živim od svog rada. Podvlačim da nisam nikada bio član nijedne političke organizacije do prošle godine kada sam se sa 34 godine učlanio u tadašnji Ne davimo Beograd, a sadašnji Zeleno-levi front.
Podsetiću da Sebastijan Kurc, bivši premijer Austrije je od biografije imao samo nekoliko ispita na pravnom fakultetu što nije sprečilo partiju da ga izabere za kandidata, a posle i građani Austrije za premijera te države.
Vidi se iz prilozenog da za razliku od i dalje tvrdim prodavaca magle Dobrice i onog radnika kulture ti iza sebe imas postene poslove.
Emisija je bila odlicna, kvalitetan format, od pomoci potrosacima, secam se naracije u toj emisiji, kulturno fino i odmereno.
Razlika izmedju tebe i Bad Man-a i onog radnika kulture jeste sto ti verujem mozes da zivis bez politike ali oni ne mogu. Takvi kao sto su oni da bi mogli da obezbede neki pristojni zivotni standard krecu da se bave politikom.
I kada im stajes u odbranu objasnjavajuci da su nekarakteristicni poslovi postojali i pre 30 godina ne pije bas vodu. I tada ali i dok je i sveta i veka je bilo prodavaca magle.