Šta je novo?

Izbori 2024

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751122#p751122:3ho365ay je napisao(la):
Perkan » 8 minutes ago[/url]":3ho365ay]Opet mediji....
koliko stanovnika imaju zajedno Subotica, Sombor, Zrenjanin, Novi Sad, Sremska Mitrovica, Pančevo, Šabac, Beograd, Kragujevac, Valjevo, Užice, Požega, Kraljevo, Kruševac, Niš, Leskovac, Vranje? Svi su pokriveni kablom i svi imaju pristup N1, Nova i ostalim čudima.

To je pola stanovništva Srbije.... ili preko 3 miliona ljudi...
I mogu da gledaju opozicione medije... i što je Vučić svuda pobedio u tim gradovima onda?

I čemu više ta šuplja priča o nacionalnim frekvencijama kada su največi urbani centri već prešli na kabl i internet?

N1 se emituje samo na SBB-u koliko znam i gledanost mu je nikakva u odnosu na Hepi, Pink i RTS.

Meni je fascinantnije da Zrenjanjin glasa za SNS, a godinama nemaju vodu za piće! :bash:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751118#p751118:lg00kwez je napisao(la):
Agent001 » Sre Jun 24, 2020 8:09 am[/url]":lg00kwez]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751110#p751110:lg00kwez je napisao(la):
chiko » 24 Jun 2020 12:53 pm[/url]":lg00kwez]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751104#p751104:lg00kwez je napisao(la):
astrodule » Sre Jun 24, 2020 1:40 pm[/url]":lg00kwez]Sergej i Srbljanovićka jesu iritantni mnogima, ali veruj mi da i oni imaju svoju publiku.
Pa i Misa Vacic ima svoju publiku, i to iskrenu iz ubedjenja, i Levijatan itd...

Radulović mora da radi malo na medijskom nastupu, ali to se vrlo brzo odradi i ispegla i uz kratak kurs bi bio prihvatljiv većini vizuelno.
Pa sto ne odradi onda to peglanje, vec je u politici godinama, sta ceka ?
Mislim i Misu Vacica mozes da "ispeglas" da bude prihvatljiv za par procenata vise glasaca, ali nije to poenta.

Pa cekaj, rekao si da ako se opozicija udruzi imali bi 30 - 35 posto. Dakle, svaka pojedinacno stranka neo ima 5%,6% posto.. a izgleda da nije tako...

Evo, imao si ovog jovanovica iz dss-a, kulturan covek, plan i program ko voli, relativno novo lice u politici, pa uzeo 2 posto.

Sapic jedva 4% nabacio, bez plana j programa, samo zahvaljujuci nezameranju vlasti.

Zaista mi je tesko da shvatim da neko iskreno misli da je problem samo taj sto opozicija nema plan i program i nije ujedinjena, a sasvim se prenebegava cinjenica da vlast pod kontrolom drzi svih 5 nacionalnih frekvencija.
To sam rekao ja a ne on. A ja nemogu da verujem da je za sve kriva TV. :bash:

http://rs.n1info.com/Vesti/a479074/Vrem ... aniji.html

"Kod merenja gledanosti putem povlačenja podataka sa STB-ova (set top boksova), u slučaju SBB-a pružalac te usluge je TVbeat. Kada govorimo o kanalima dostupnim samo na platformama, statistička greška piplmetar metodoogije izrazito je visoka kao direktna posledica malog uzorka. To je ujedno i razlog zbog kojeg TV operateri koriste sopstvene podatke. U slučaju SBB-a podaci u Srbiji povlače se sa 450.000 STB-ova tj. iz 450.000 domaćinstava i ta brojka raste svakim danom kako koriscnici bilo koje pay TV usluge SBB-a prelaze na digitalnu tehnologiju (D3 ili EON). SBB ima u Srbiji gotovo milion pretplatnika, te podaci iz 450.000 domaćinstava predstavljaju ponašanje milion pretplatnika (domaćinstava) što predstavlja oko 40 odsto svih domaćinstava u Srbiji. Sasvim je logično da se podaci sa STB-ova zbog velikog broja STB-ova sa kojih se prikupljaju daleko tačniji i precizniji od piplmetar metodologije kao pokazatelji ponašanja gledalaca pay TV operatera, u ovom slučaju SBB-a. Ova metodologija, za razliku od piplmetar metodologije, projektuje gledanost domaćinstava, ne pojedinaca i zbog velike veličine uzorka praktično ne sadrži marginu statističke greške", ističe Aleksandra Subotić."

SBB ima MILION pretplatnika (domaćinstava) i pokriva 40% domaćinstava u Srbiji.
Samo SBB pokriva bar 3 miliona gledalaca.
Izvor je N1 - ono što volite, dakle objektivan :)

Tri miliona ljudi u Srbiji može da gleda N1, Nova S itd...
A gde su drugi operateri koji isto emituju ove kanale...

I onda mi neko mlati praznu priču sa medijskim mrakom i vadi se na nacionalne frekvencije.
Neverovatno, kao zona sumraka...

@ GOJE, slažem se sa tobom da nema smisla vrteti se u krug, ali izvini, ti si rekao ovo:

Izbore pokradu na pregršt načina, pre nego što se kutije otvore i prebroje.

Dakle, ti si ovde rekao da se radi o LOPOVIMA koji kradu izbore (nisam ja to izmislio).
I sada, posle ovoga što si rekao (citat), imaš poverenja u ove lopove, pa ćeš im poverovati, da će pošteno i časno da prebroje glasove (!?!?).
Lopovi će pošteno da prebroje glasove (!?!?).

Trebaju ti dokazi o izbornim krađama (?). Eno ti pun Internet dokaza o štelovanjima za vreme izbora i nakon izbora.

I povrh svega, ti bi da nateraš ljude da poklone svoje poverenje prevarantima, hohštaplerima i banditima (!?!?).

Daj, GOJE, opet ti kažem, promeni temu. Sve si (o sebi) rekao ovom gornjom rečenicom koju sam citirao, kao i ovom od juče:
Jednostavno, ne verujem u to da je manipulacija biračkim materijalom zastupljena u nekoj značajnoj meri, ako je uopšte i ima.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751124#p751124:1ux7yavg je napisao(la):
astrodule » Sre Jun 24, 2020 2:30 pm[/url]":1ux7yavg]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751122#p751122:1ux7yavg je napisao(la):
Perkan » 8 minutes ago[/url]":1ux7yavg]Opet mediji....
koliko stanovnika imaju zajedno Subotica, Sombor, Zrenjanin, Novi Sad, Sremska Mitrovica, Pančevo, Šabac, Beograd, Kragujevac, Valjevo, Užice, Požega, Kraljevo, Kruševac, Niš, Leskovac, Vranje? Svi su pokriveni kablom i svi imaju pristup N1, Nova i ostalim čudima.

I mogu da gledaju opozicione medije... i što je Vučić svuda pobedio u tim gradovima onda?

I čemu više ta šuplja priča o nacionalnim frekvencijama kada su največi urbani centri već prešli na kabl i internet?

N1 se emituje samo na SBB-u koliko znam i gledanost mu je nikakva u odnosu na Hepi, Pink i RTS.

Meni je fascinantnije da Zrenjanjin glasa za SNS, a godinama nemaju vodu za piće! :bash:

A ZAŠTO mu je gledanost nikakva?
Jel to Vučić ide po kućama i lupa po šiji sve koji su uključili N1 na kablovskoj?

Aman čoveče...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751133#p751133:2we78iy5 je napisao(la):
Vladivoje » 24 Jun 2020 01:49 pm[/url]":2we78iy5]@ GOJE, slažem se sa tobom da nema smisla vrteti se u krug, ali izvini, ti si rekao ovo:

Izbore pokradu na pregršt načina, pre nego što se kutije otvore i prebroje.

Dakle, ti si ovde rekao da se radi o LOPOVIMA koji kradu izbore (nisam ja to izmislio).
I sada, posle ovoga što si rekao (citat), imaš poverenja u ove lopove, pa ćeš im poverovati, da će pošteno i časno da prebroje glasove (!?!?).
Lopovi će pošteno da prebroje glasove (!?!?).

Trebaju ti dokazi o izbornim krađama (?). Eno ti pun Internet dokaza o štelovanjima za vreme izbora i nakon izbora.

I povrh svega, ti bi da nateraš ljude da poklone svoje poverenje prevarantima, hohštaplerima i banditima (!?!?).

Daj, GOJE, opet ti kažem, promeni temu. Sve si (o sebi) rekao ovom gornjom rečenicom koju sam citirao, kao i ovom od juče:
Jednostavno, ne verujem u to da je manipulacija biračkim materijalom zastupljena u nekoj značajnoj meri, ako je uopšte i ima.
Pa opet isto. Izborni ciklus do trenutka brojanja glasova je stravično kompromitovan, i glasovi su već navučeni, kupljeni, pokradeni, naterani... kako god. U trenuku kad se glasovi prebroje i potpiše zapisnik (od strane svih zainteresovanih učesnika i posmatrača), dalja manipulacija je nepotrebna i besmislena. I dalje čekam neki dokaz ili argument da postoji značajna manipulacija nakon brojanja glasova.

Perkan":31xngau4 je napisao(la):
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751124#p751124:31xngau4 je napisao(la):
astrodule » Sre Jun 24, 2020 2:30 pm[/url]":31xngau4]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751122#p751122:31xngau4 je napisao(la):
Perkan » 8 minutes ago[/url]":31xngau4]Opet mediji....

A ZAŠTO mu je gledanost nikakva?
Jel to Vučić ide po kućama i lupa po šiji sve koji su uključili N1 na kablovskoj?

Aman čoveče...
Zato što je narod glup i veruje da je N1 soroševa televizija koja radi protiv Srbije.

N1 nije TV sa nacionalnom frekvencijom i može da pušta šta hoće i može da bude neobjektivan.

Hepi, Pink i RTS to ne smeju da budu i moraju da puštaju u svoje studije i druge, a ne samo Vučića i njegove podguzne muve.

@astrodule

Dakle dođosmo do toga da nije problem u medijskom mraku, kojeg nema, nego je narod glup? :)

Pa opet isto. Izborni ciklus do trenutka brojanja glasova je stravično kompromitovan, i glasovi su već navučeni, kupljeni, pokradeni, naterani... kako god. U trenuku kad se glasovi prebroje i potpiše zapisnik (od strane svih zainteresovanih učesnika i posmatrača), dalja manipulacija je nepotrebna i besmislena.

@ GOJE, da, opet isto, ali ti, ne ja.

Ja te stalno pitam ovo - kako možeš da pokloniš poverenje organizatorima kompromitovanog izbornog ciklusa (?).

Stalno te pitam i ovo - kako ti je uopšte pala na pamet ideja da ljude teraš u tor i prisiljavaš da učestvuju u kompromitovanom izbornom procesu (?).
Objasni mi to.

I na kraju, Zuma je savršeno dobro objasnio da se ovde radi o NIŠTAVILU od izbora i čitavog izbornog sistema.
Dakle, povrh svega, ti bi da silom navučeš legalitet i legitimitet takvog NIŠTAVILA (!?!?).
Nemam reči...

@Perkan Između ostalog da i to tvrdim već odavno (da je narod većinski glup, neobrazovan, neinformisan, nazovi to kako hoćeš).

I ne znam odakle si izveo zaključak da nije medijski mrak? Bitne si televizije sa nacionalnom frekvencijom i velikom gledanošću, a ne privatna televizija koju svaki funkcioner SNS-a u svakom medijskom nastupu satanizuje.

Dragi Vladivoje - Ne - ja bih da menjam! Otuda i predlozi. Tvoja pozicija je lagodna: "Sve je predstava, ja ne učestvujem...."

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751142#p751142:29ra4v83 je napisao(la):
Cika Pera » Sre Jun 24, 2020 3:23 pm[/url]":29ra4v83]Narod je glup, a oni elita i pametni a i ljuti sto ih glupi neće .

:)
Ja čitam diskusiju i ne verujem :)

Pokažeš čoveku opozicioni izvor koji tvrdi da opozicioni medij ima pristup do 3 miliona građana zemlje i on i dalje priča o medijskom mraku.
Još me pita odakle sam izveo zaključak da nema medijskog mraka :)

A ovo o glupim ljudima ne bih da komentarišem, ipak treba biti pristojan na forumu.

Što bi se zaustavili na 3000000, verovatno 90% ima pristup internetu gde sve piše, ali nekako ne dopire do njih - kako to objašnjavate.

Ako ne shvataš razliku između PINKa, RTSa i Hepija (Informera, Kurira, Alo) sa jedne strane i N1 (Danas) sa druge, postavlja se pitanje zašto uopšte ulazimo u diskusiju.

I da, većina naroda jeste glupa jer prodaje svoj glas za 2000 dinara, guta tabloide i rijalitije, a najviše zato što brani Vučića i pored svih laži koje izgovara.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751143#p751143:3h63zh23 je napisao(la):
GOJE » 24 Jun 2020, 15:23[/url]":3h63zh23]Dragi Vladivoje - Ne - ja bih da menjam!

... tako što ćeš lopovima da pokloniš poverenje i još da nateraš narod da glasa, da prisilnim putem pruži legalitet i legitimitet organizatorima NIŠTAVILA od izbornog procesa (!?!?).

Tako misliš nešto da promeniš (?).
Ne mogu da verujem šta čitam...

@astrodule
klimavi su ti argumenti...

Evo, ja prvi ne shvatam razliku između PINKa i N1 koju pominješ.
Daću ti primer.

Imaš 3 miliona građana ove zemlje koji mogu da gledaju obe televizije.
U nedelju u 21:00 na jednoj ide emisija Utisak nedelje a na drugoj Hit Tvit.

I od ovih 3 miliona, koji mogu da gledaju OBE EMISIJE, velika većina se odluči za HitTvit.

Zašto? :)
Ako imaš neki drugi odgovor osim da su glupi, molim te ponudi ga.
Ako ne, nema veze...

Избори су завршени.

Штеточине и изјадници су на власти.

Време је да се тема стави под кључ, осим ако намеравате да је користите као зону за токсичне садржаје.

Da li bi naveo primer toksicnog sadrzaja i kriterijuma po kojem ga smatras toksicnim?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751173#p751173:18po5s1i je napisao(la):
Хаеул » Sre Jun 24, 2020 4:42 pm[/url]":18po5s1i]Не бих. Пријатно.

Ok :)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751161#p751161:3iruxig0 je napisao(la):
Perkan » 24 Jun 2020 02:53 pm[/url]":3iruxig0]@astrodule

....

I od ovih 3 miliona, koji mogu da gledaju OBE EMISIJE, velika većina se odluči za HitTvit.

Ako ne, nema veze...

ja necu da kazem da su glupi vec da ti ljudi mimo tvita i utiska zele da gledaju zadrugu a ne emisije o investiranju na berzi ili o aferi krusik. zato sto kad zele kulturno da se uzidignu odgledaju na pinku gde gostuju kursazdije a ne zenima ih da na netu vide repertoar pozorista, o zdravlju vise vole da im dr nestorovic prica anegdote a ne da slusaju neki tamo birn koji tvrdi da neko mrlja sa brojem preminulih...

dakle, bez omalovazavanja, ti ljudi samo imaju tu vrsu interesovanja. on sto nije nikako dobro sto ne vide u cemu je tu problem

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751161#p751161:3p2z1ddh je napisao(la):
Perkan » 24 Jun 2020 02:53 pm[/url]":3p2z1ddh]@astrodule

Evo, ja prvi ne shvatam razliku između PINKa i N1 koju pominješ.
Daću ti primer.

Imaš 3 miliona građana ove zemlje koji mogu da gledaju obe televizije.
U nedelju u 21:00 na jednoj ide emisija Utisak nedelje a na drugoj Hit Tvit.

Ako ne, nema veze...

Jel glasas/podrzavas SNS? Ako ih glasas ili podrzavas, bilo iz ubedjenja ili interesa, reci brate posteno, a ne ovde da se pravis lud...

Imas jednu kablovsku televiziju koju moze da gleda 3 miliona ljudi, i imas 5 nacionalnih frekvencija koje moze da gleda cela zemlja. I sa tih 5 nacionalnih frekvencija se non stop cuje hajka na taj n1 kako je soroska i placenicka televizija?

Ako su nacionalne frekvencije toliko nebitne i smesne, odgovori mi na ovih nekoliko pitanja:
  • Zasto je SNS tajkun kupio dve televizije sa nacionalnom frekvencijom
  • Zasto je svaki moguci medij stavljen pod njihovu kontrolu? Studio B privatizovan, kakva se haranga vodila protiv Kurira dok im se nije priklonio (pritom je upravo to poenta - Kurir nije nikakva kvalitetna novina, ali je jedno vreme bio tirazan i pisao je o aferama vlasti - bum eto inspekcije, eto pritisaka protiv kurira, dok im se nisu priklonili - na koji nacin, da li promenom vlasnicke strukture sta li - ne znam)
  • Zasto Vucic na nedeljnom nivou radi turneje po nacionalnim televizijama (jutarnji prve, jutarnji pinka, jutarnji hepija), pa cirilica kod marica, hit tvit
  • Kada si poslednji put cuo kritiku na racun vlasti na bilo kojoj od emisija na televizijama sa nacionalnom frekvencijom? Postoji 10 rezimskih analiticara, koji se samo rotiraju po tim emisijama.
  • Koliko ljudi gleda zadrugu/parove a koliko naucno obrazovni program? Jel to znaci da su parovi i zadruga pametniji i kvalitetniji program

Dakle, imali smo izbore sa ovako nepravednim izbornim uslovima, imali smo opoziciju koja je zbog tako očajnih uslova na kraju kolektivno odustala čak i od elementarnog pokušaja da radi ono zbog čega partije inače i postoje, tj uđe u parlament ili čak uopšte priča o svojim programima, pa je želela samo da izdejstvuje pravo da se za početak uopšte čuje, a na ovim stranicama se umesto o izborima, 99% poruka bavi dokazivanjem sledećih teza:

1. Opozicija ne valja, pa samo ZATO loše stoji
2. Mediji su sasvim dovoljno slobodni jer narod ne prati i one opozicione medije koje može
3. Uopšte, narod je glup, pa i ne zaslužuje drugačiju vlast nego što je ima

Pa da je lično "Medijska Centrala SNS-a Za Kontrolu Interneta" potpisala ove teze ne bi bilo jasnije da njihovi botovi ovde usmeravaju diskusiju. A ima ih najmanje 5 ili 6, a moguće i više ako su suptilniji u svom nastupu. Pa ako tolko ljudi OVDE ne razume da je tako, da se i priča i teze u ovoj temi usmeravaju iz jedne centrale, kako mislite da se bez slobodnih mainstrim medija tome odupru oni koji znaju bitno manje od vas ovde?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751182#p751182:2letf07r je napisao(la):
Zuma » Sre Jun 24, 2020 11:05 am[/url]":2letf07r]Dakle, imali smo izbore sa ovako nepravednim izbornim uslovima, imali smo opoziciju koja je zbog tako očajnih uslova na kraju kolektivno odustala čak i od elementarnog pokušaja da radi ono zbog čega partije inače i postoje, tj uđe u parlament ili čak uopšte priča o svojim programima, pa je želela samo da izdejstvuje pravo da se za početak uopšte čuje, a na ovim stranicama se umesto o izborima, 99% poruka bavi dokazivanjem sledećih teza:

1. Opozicija ne valja, pa samo ZATO loše stoji
2. Mediji su sasvim dovoljno slobodni jer narod ne prati i one opozicione medije koje može
3. Uopšte, narod je glup, pa i ne zaslužuje drugačiju vlast nego što je ima

Pa da je lično "Medijska Centrala SNS-a Za Kontrolu Interneta" potpisala ove teze ne bi bilo jasnije da njihovi botovi ovde usmeravaju diskusiju. A ima ih najmanje 5 ili 6, a moguće i više ako su suptilniji u svom nastupu. Pa ako tolko ljudi OVDE ne razume da je tako, da se i priča i teze u ovoj temi usmeravaju iz jedne centrale, kako mislite da se bez slobodnih mainstrim medija tome odupru oni koji znaju bitno manje od vas ovde?
Cista paranoja .

Vrh