Šta je novo?

Izbori 2024

Možda bi umesto zabrane glasanja za starije, bilo bolje da se reši neki prost zadatak u vezi procenata, tipa ako proizvod poskupi 10%, pa pojeftini 10% da li će biti skuplji, jeftiniji ili će cena ostati ista.

Poenta je da što je čovek gluplji, lakše će progutati laži, i što je najgore, slepo verovati u njih. Takve osobe apsolutno ne treba da odlučuju o budućnosti.

Pošto to ne možemo, onda bi to trebalo odraditi za narodne poslanike, odbornike i sve ostale koji direktno odlučuju o bitnim stvarima. Makar test opšte kulture, a zatim i nešto u vezi matematike (procenti i proporcije i sabiranje razlomaka).

@Goje
"Ideja mi nije bila ni da prekomponujem odnos snaga na izborima (to je samo dodatni bonus :mrgreen: ), ni da gazim po starijim ljudima, već da se glas mladih daleko više čuje i uvaži. Nadam se da sada svi bolje razumeju, šta mi je bio cilj."

To bi imalo smisla da ti mladi zele i vide svoju buducnost ovde. Kada vecina njih razmislja da zapali preko i jednostavno ne zeli da se bavi izborima i motanjem kablova sve je jasno.

@Goje, dakle problem je pasivnost mladih.. Ne možeš kažnjavati stare zbog toga :)

Neki od nas će jednog dana ako bog da biti stari pa eto prilike da menjaju režum... ako je zaista nemoguće da ranije promenimo sem zabranama, koje su kako rekoh, neprihvatljive u civilizovanom društvu :)

Ta pasivnost mladih je zaista veliki problem. Sva psihološka istraživanja tih generacija rođenih 80-ih i kasnije, govore o velikoj egocentričnosti.

Naravno i neki stariji vremenom takvi postaju, ali kod ovih mlađih je to baš izraženo.

Glupo mi postaje da stalno ističem masovnost studentskih protesta 90-ih i sadašnje studente pa čak i proteste "odraslih". Npr. tada smo sami pravili transparente i plakate, a sada dođeš na protest i uzmeš plakat koji te već čeka.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=750991#p750991:1g4baqqj je napisao(la):
Cika Pera » Sre Jun 24, 2020 1:57 am[/url]":1g4baqqj]
Milosevic bi jos vladao da je tako bilo.
Ovo sto sad imamo je bas kao da Milosevic nikada nije skinut sa vlasti. Tesko da bi bio ziv i dalje vladao, ali da nije bilo petog oktobra, on bi dodatno ucvrstio vlast, preuzeo sve medije, unistio i pobio opoziciju i ostavio svojim sinovima Vucicu i Dacicu da nastave dalje. Danas zivimo kao da petog oktobra nikada nije bilo.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751053#p751053:3u5n2apw je napisao(la):
Beki » Sre Jun 24, 2020 9:22 am[/url]":3u5n2apw]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=750991#p750991:3u5n2apw je napisao(la):
Cika Pera » Sre Jun 24, 2020 1:57 am[/url]":3u5n2apw]
Milosevic bi jos vladao da je tako bilo.
Ovo sto sad imamo je bas kao da Milosevic nikada nije skinut sa vlasti. Tesko da bi bio ziv i dalje vladao, ali da nije bilo petog oktobra, on bi dodatno ucvrstio vlast, preuzeo sve medije, unistio i pobio opoziciju i ostavio svojim sinovima Vucicu i Dacicu da nastave dalje. Danas zivimo kao da petog oktobra nikada nije bilo.
Ali mi mako jako mnogo ljudi koji smatraju to pozitivnim. Imamo masu ljudi koja poziva na otvoreno fizičko uništenje svih koji zastupaju "građansku Srbiju" kao izdajnika. To je iskonska Karlobag Karlovac Virovitica ekipa koja bi da tuđom krvlju povrati sve "Srpske zemlje pod okupacijom". I da pokradu još frižidera i veš mašina iz Hrvatskih kuća po Slavoniji i Baniji i da udara reket Albanskoj narko mafiji kao u "stara dobra vremena".

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=750968#p750968:3e03w2o7 je napisao(la):
Cika Pera » Sre Jun 24, 2020 12:38 am[/url]":3e03w2o7]A sto se tice OVAKVIH izbora....da se opozicija uljudila, udruzila i pored svih uslova izasla na izbore sakupila bi verovatno 30~35% . Super teren za borbu i super za pripremu izbora za dve godine. Ali ne...sujete, nekultura,svadja,vredjanje...
Dvojica su bili samo malo uljudniji i kulturniji, ali nisu bili zajedno. Da su bili zajedno imali bi ~7 .( Sapic,Milos J.)
Ovo je najnormalniji i najpametniji komentar na celoj temi od 135 strana!

Takodje bih dodao da su opoziciju najvise unistili i Vucicu doprineli "hot shots" opozicionari, ima ih i na ovom topiku koliko hocete.

Da bi se Vucic pobedio potreban je mozak, pristojnost i normalnost !
A ne sujeta, bezobrazluk i inat.

Takodje bih se slozio da su "krug dvojke hot shots" opozicionari, koji ne razumeju kako razmislja prosecan covek sirom Srbije (i BGD predgradja), Vucecava omiljena opozicija, jer ih mota oko malog prsta kako hoce.
Ako je to jedino sto imamo od alternative SNS-u onda sta da vam kazem, spremite se za "500 godina" pod Turcima, pardon naprednjacima.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751026#p751026:2xc6tudu je napisao(la):
astrodule » Сре Јун 24, 2020 9:38 am[/url]":2xc6tudu]Možda bi umesto zabrane glasanja za starije, bilo bolje da se reši neki prost zadatak u vezi procenata, tipa ako proizvod poskupi 10%, pa pojeftini 10% da li će biti skuplji, jeftiniji ili će cena ostati ista.

Poenta je da što je čovek gluplji, lakše će progutati laži, i što je najgore, slepo verovati u njih. Takve osobe apsolutno ne treba da odlučuju o budućnosti.

Pošto to ne možemo, onda bi to trebalo odraditi za narodne poslanike, odbornike i sve ostale koji direktno odlučuju o bitnim stvarima. Makar test opšte kulture, a zatim i nešto u vezi matematike (procenti i proporcije i sabiranje razlomaka).
Астродуле, искрено, шта мислиш колики би део популације решио овај твој "прост" тест који наводиш у првом пасосу?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751009#p751009:kxe7n13u je napisao(la):
astrodule » Sre Jun 24, 2020 8:12 am[/url]":kxe7n13u]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=750968#p750968:kxe7n13u je napisao(la):
Cika Pera » Today, 00:38[/url]":kxe7n13u]A sto se tice OVAKVIH izbora....da se opozicija uljudila, udruzila i pored svih uslova izasla na izbore sakupila bi verovatno 30~35% . Super teren za borbu i super za pripremu izbora za dve godine. Ali ne...sujete, nekultura,svadja,vredjanje...
Dvojica su bili samo malo uljudniji i kulturniji, ali nisu bili zajedno. Da su bili zajedno imali bi ~7 .( Sapic,Milos J.)

Da je opozicija imala pristup državnim medijima isto koliko i Vučić možda bi imali tih 35%.

Koga smo iz opozicije mogli da vidimo na TV poslednjih godina? Da gostuju u emisijama, a ne samo da ih pljuju?

Sam izborni proces ima neke nedostatke, ali to je na nivou statističke greške i ne utiče mnogo na rezultate izbora.
Evo ja sam gledao opozicione medije (N1, Nova S), i vecina opozicionara je delovala kao id*oti, cak mislim da je Vucic bio u pravu kad je rekao sto ih vise pustamo sve im je manja popularnost.

Ne drugari, Vučić je tipičan primer prosečnog Srbina. Voli Rusiju više od sebe, mrzi i nipodaštava skoro sve susede, na argumente odgovara uvredama i nasiljem, razmišlja kratkoročno (daj mi sada 3.000, a za posle ćemo videti), priča stalno o ratovima... To je ono što narod voli da čuje. Većinska Srbija i Srbi su takvi. Džaba nama ovde da diskutujemo o bilo čemu. To što mi ne glasamo za njega, ili smo drugačiji, svrstava nas u manjinu.
Ako ga zdravlje posluži, neće on skoro sa vlasti. Srbija je jedna danas potpuno nestabilna zemlja sa povećanim brojem iseljavanja. Problem je što se njegovi neistomišljenici iseljavaju, a sve je više navijačke mase.
Najviše komentara zavređuje fudbal, jedino stadioni mogu okupiti mlade ljude. Šta vam to govori?
Rijaliti, huligani, "zgradice" po Vračaru, bizMismeni, starlete, to je sadašnjost i budućnost Srbije. Nasilje, primitivizam, goveđe glave, navikavajte se ljudi. Nekima je lepo u takvoj zemlji.
Imate dve opcije: živite u svom mikro svetu, ili se iselite u neku drugu zemlju. Trećeg nema.
p.s. Nisam dugo izdržao da ne ostavim komentar, iako sam obećao suprotno. :) Vidi se da nisam mnogo istrajan.

paradox polje":30dqtotv je napisao(la):
Астродуле, искрено, шта мислиш колики би део популације решио овај твој "прост" тест који наводиш у првом пасосу?
Znam, ali hajde da to barem ograničimo na političare.

Jednostavno, ne možeš da donosiš odluke od kojih zavisi budućnost države ako ne razumeš osnovne stvari.

Ne, već je potreban pristup medijima. Ovi svi iz SNS-a (ili njihovi simpatizeri koji se pojavljuju na TV-u nemaju ništa od toga, a Vučić ima mozak, a sujetu, bezobrazluk i inat ima na pretek.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751074#p751074:1c5m86e0 je napisao(la):
astrodule » Sre Jun 24, 2020 12:04 pm[/url]":1c5m86e0]
Ne, već je potreban pristup medijima. Ovi svi iz SNS-a (ili njihovi simpatizeri koji se pojavljuju na TV-u nemaju ništa od toga, a Vučić ima mozak, a sujetu, bezobrazluk i inat ima na pretek.
Evo npr da das Sergeju da bude na tv-u 24 sata dnevno, sta mislis da li bi presao cenzus ?

Opozicija treba da pocne da nudi resenja i svoj program, da pusti Vucica, jer ocigledno ne mozes sa svinjama da se valjas u blatu, pobedice te sigurno.

Evo i Sapic nije imao medije pa je presao cenzus, sad kad navale ovi "hot shots" da je Vucicev covek, otkud znam mozda i jeste, ali oni sigirno znaju, i svi koji drugacije misle su budale i botovi. Cisti radikali/naprednjaci u ogledalu.

Ili npr zamisli da je Djindjic danas ziv, da imamo nekog politicara takvog kova, a ne ove uglavnom bolide, da li bi vecinski ljudi glasali za njega ili AV ?

Da je izaslo duplo vise glasaca (101%) i da su izasle jos tih 4-5 stranki sto bojkotuju opet bi Vucic/Dacic imali vecinu jer bi se ovi dodatni glasovi jos razdvodnjili na tih 4-5 stranaka i ne samo to vec i u ovih ostalih 50% ima barem 10-15% koji bi glasali za SNS a nisu izasli na izbore.

Evo na primer znam barem 2 porodice gde su stariji ljudi koji bi garant glasali za SNS ali su bili preplaseni da izadju na izbore zbog virusa. Ne izlaze vec danima a jedna od tih starijih osoba visi na tabletu i na racunaru svaki dan. Gleda sve zivo youtube facebook instagram. Televizor ni ne gleda. Obozava Vucica i donira stranci svaki put. Ne samo da donira stranci vec placa drugima da glasaju za Vucica. Nije u stranci i nije clan stranke ali jednostavno to obozavanje lika i dela je do te mere da placa poznanike da glasaju a nema ama bas nista od toga. U principu ne prica i ne druzi se sa ljudima koji ne podrzavaju Vucica ili govore nesto lose za njega. Cisto da se zna rekao sam toj osobi da prestane to da radi jer je krivicno delo i nije demokratski ali odogovor koji sam dobio je "idem i u zatvor ako treba."

Jednostavno ljudi su razliciti. Svako drugacije dozivljava stvari. Trenutno situacija je takva da SNS/SPS ima veliku podrsku i jasno je da je to nekima tesko da prihvate.

Ja sam licno fleksibilan. Ne zivim tamo pa me ne pogadja previse ni ovako ni onako.
Plus svaku vlast od 2000te na ovamo bi mogao da podrzim.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751079#p751079:16evgpf4 je napisao(la):
chiko » 46 minutes ago[/url]":16evgpf4]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751074#p751074:16evgpf4 je napisao(la):
astrodule » Sre Jun 24, 2020 12:04 pm[/url]":16evgpf4]
Evo npr da das Sergeju da bude na tv-u 24 sata dnevno, sta mislis da li bi presao cenzus ?

Opozicija treba da pocne da nudi resenja i svoj program, da pusti Vucica, jer ocigledno ne mozes sa svinjama da se valjas u blatu, pobedice te sigurno.

Evo i Sapic nije imao medije pa je presao cenzus, sad kad navale ovi "hot shots" da je Vucicev covek, otkud znam mozda i jeste, ali oni sigirno znaju, i svi koji drugacije misle su budale i botovi. Cisti radikali/naprednjaci u ogledalu.

Ili npr zamisli da je Djindjic danas ziv, da imamo nekog politicara takvog kova, a ne ove uglavnom bolide, da li bi vecinski ljudi glasali za njega ili AV ?

Sergej nije za politiku (kao npr. ni Biljana Srbljanović)

No, da je imao pristup medijima, siguran sam da bi svojom nepolitičkom pojavom privoleo mnogo više ljudi da glasaju za njega.

Pa i taj Sergej da je izašao na duel Vučiću oduvao bi ga, kao što bi svako s par činjenica oduvao Vučića. No, narod je glup, i više voli laži koje lepo zvuče, nego istinu koja je u našem slučaju veoma gorka.

Pa evo npr. Radulović. On bi pred svakom iole obrazovanom publikom Vučića uništio. UNIŠTIO. Kada je Vučić naleteo na novinara koji će mu u lice reći da laže (osim N1)?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751026#p751026:fn7sai1u je napisao(la):
astrodule » Wed Jun 24, 2020 8:38 am[/url]":fn7sai1u]Možda bi umesto zabrane glasanja za starije, bilo bolje da se reši neki prost zadatak u vezi procenata, tipa ako proizvod poskupi 10%, pa pojeftini 10% da li će biti skuplji, jeftiniji ili će cena ostati ista.
Nije dobar zadatak. Ako ti penziju smanje 20% pa povecaju 20% da li ti je penzija ista, veca ili manja ? :D

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751026#p751026:fn7sai1u je napisao(la):
astrodule » Wed Jun 24, 2020 8:38 am[/url]":fn7sai1u]

dip. ing. Drbnjak bi polozio. Kako bese kod njega: 5 miliona puta 90 je 500 miliona (šef misli da je to 600 miliona) :lool:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751090#p751090:2thxfloo je napisao(la):
astrodule » Sre Jun 24, 2020 12:59 pm[/url]":2thxfloo]
Sergej nije za politiku (kao npr. ni Biljana Srbljanović)

No, da je imao pristup medijima, siguran sam da bi svojom nepolitičkom pojavom privoleo mnogo više ljudi da glasaju za njega.

Pa i taj Sergej da je izašao na duel Vučiću oduvao bi ga, kao što bi svako s par činjenica oduvao Vučića. No, narod je glup, i više voli laži koje lepo zvuče, nego istinu koja je u našem slučaju veoma gorka.

Pa evo npr. Radulović. On bi pred svakom iole obrazovanom publikom Vučića uništio. UNIŠTIO. Kada je Vučić naleteo na novinara koji će mu u lice reći da laže (osim N1)?
Pa gde nadje ovo dvoje, tipicni primeri zasto AV uzima 50 % glasova.
Stvarno mrtva trka ko je od njih troje iritantniji i bahatiji.

Sergej i Srbljanovićka jesu iritantni mnogima, ali veruj mi da i oni imaju svoju publiku.

Radulović mora da radi malo na medijskom nastupu, ali to se vrlo brzo odradi i ispegla i uz kratak kurs bi bio prihvatljiv većini vizuelno.

Veći je problem (generalno) što većina ne razume šta priča i objašnjava zašto smo tu gde jesmo. Toj većini je 100e važnije od svega, plus jedna crvena za glas na izborima.

Kako sada jedna crvena??? Pa za BG izbore pre dve godine je bilo 2000 dinara a ako izvedes celu porodicu ko ima 4 glasa redovno su delili 10000 dinara. Pola Zemuna me tada zvalo na pivo i rostilj... Mi bolju vlast nismo zasluzili i tu nema nikakve diskusije. Kakav narod, takva i vlast.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751104#p751104:21v6eimg je napisao(la):
astrodule » Sre Jun 24, 2020 1:40 pm[/url]":21v6eimg]Sergej i Srbljanovićka jesu iritantni mnogima, ali veruj mi da i oni imaju svoju publiku.
Pa i Misa Vacic ima svoju publiku, i to iskrenu iz ubedjenja, i Levijatan itd...

Radulović mora da radi malo na medijskom nastupu, ali to se vrlo brzo odradi i ispegla i uz kratak kurs bi bio prihvatljiv većini vizuelno.
Pa sto ne odradi onda to peglanje, vec je u politici godinama, sta ceka ?
Mislim i Misu Vacica mozes da "ispeglas" da bude prihvatljiv za par procenata vise glasaca, ali nije to poenta.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751073#p751073:30clnlpf je napisao(la):
Koniljo » Sre Jun 24, 2020 12:01 pm[/url]":30clnlpf]Ne drugari, Vučić je tipičan primer prosečnog Srbina. Voli Rusiju više od sebe, mrzi i nipodaštava skoro sve susede, na argumente odgovara uvredama i nasiljem, razmišlja kratkoročno (daj mi sada 3.000, a za posle ćemo videti), priča stalno o ratovima... To je ono što narod voli da čuje. Većinska Srbija i Srbi su takvi. Džaba nama ovde da diskutujemo o bilo čemu. To što mi ne glasamo za njega, ili smo drugačiji, svrstava nas u manjinu.
Ako ga zdravlje posluži, neće on skoro sa vlasti. Srbija je jedna danas potpuno nestabilna zemlja sa povećanim brojem iseljavanja. Problem je što se njegovi neistomišljenici iseljavaju, a sve je više navijačke mase.
Najviše komentara zavređuje fudbal, jedino stadioni mogu okupiti mlade ljude. Šta vam to govori?
Rijaliti, huligani, "zgradice" po Vračaru, bizMismeni, starlete, to je sadašnjost i budućnost Srbije. Nasilje, primitivizam, goveđe glave, navikavajte se ljudi. Nekima je lepo u takvoj zemlji.
Imate dve opcije: živite u svom mikro svetu, ili se iselite u neku drugu zemlju. Trećeg nema.
p.s. Nisam dugo izdržao da ne ostavim komentar, iako sam obećao suprotno. :) Vidi se da nisam mnogo istrajan.

Šta ti je ugao gledanja na stvari.
A neko bi rekao ovako:

Ne drugari, Vučić je tipičan primer prosečnog Srbina. Voli Rusiju više od sebe, nervira ga nipodaštavanje, mržnja i pretnja nasiljem koju dobijamo od skoro svih suseda, na argumente odgovara emotivno ali nasilju prebegava samo ako je ugrožen fizički, razmišlja kratkoročno (daj mi sada 3.000, a za posle ćemo videti) ali o najbitnijim stvarima ipak ne prelazi crvene linije, priča stalno o strahotama ratova... To je ono što narod voli da čuje. Većinska Srbija i Srbi su takvi. Džaba nama ovde da diskutujemo o bilo čemu. To što mi ne glasamo za njega, ili smo drugačiji, svrstava nas u manjinu koja neće da se pomiri da njihova politička opcija jednostavno nema podršku.
Ako ga zdravlje posluži, neće on skoro sa vlasti. Srbija je jedna danas relativno stabilna zemlja sa umerenim brojem iseljavanja i početkom procesa povratka zbog krize na Zapadu. Problem je što neistomišljenici ne mogu da se pomire sa realnošću pa iracionalno prete iseljavanjem a znaju da tamo preko ne bi bili ni 10% onoga što su ovde, posebno pripadnici samoproglašene elite.
Najviše komentara zavređuje sport, jedino proslave pobeda sportista mogu okupiti mlade ljude. Šta vam to govori?
Rijaliti, huligani, "zgradice" po Vračaru, bizMismeni, starlete, to je počelo pre Vučića, čini nam sadašnjost a za budućnost ćemo videti. Nasilje, primitivizam, goveđe glave, opozicija koristi pokušavajući neuspešno da se domogne vlasti, navikavajte se ljudi. Nekima je lepo u takvoj zemlji - možda jeste, možda nije, ali je sigurno interesantno.
Imate jednu opciju: borite se za svoju zemlju, bolje od nje nema nigde.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751110#p751110:2oi9y3be je napisao(la):
chiko » 24 Jun 2020 12:53 pm[/url]":2oi9y3be]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751104#p751104:2oi9y3be je napisao(la):
astrodule » Sre Jun 24, 2020 1:40 pm[/url]":2oi9y3be]Sergej i Srbljanovićka jesu iritantni mnogima, ali veruj mi da i oni imaju svoju publiku.
Pa i Misa Vacic ima svoju publiku, i to iskrenu iz ubedjenja, i Levijatan itd...

Mislim i Misu Vacica mozes da "ispeglas" da bude prihvatljiv za par procenata vise glasaca, ali nije to poenta.

Pa cekaj, rekao si da ako se opozicija udruzi imali bi 30 - 35 posto. Dakle, svaka pojedinacno stranka neo ima 5%,6% posto.. a izgleda da nije tako...

Evo, imao si ovog jovanovica iz dss-a, kulturan covek, plan i program ko voli, relativno novo lice u politici, pa uzeo 2 posto.

Sapic jedva 4% nabacio, bez plana j programa, samo zahvaljujuci nezameranju vlasti.

Zaista mi je tesko da shvatim da neko iskreno misli da je problem samo taj sto opozicija nema plan i program i nije ujedinjena, a sasvim se prenebegava cinjenica da vlast pod kontrolom drzi svih 5 nacionalnih frekvencija.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751110#p751110:2lixvu85 je napisao(la):
chiko » 12 minutes ago[/url]":2lixvu85]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751104#p751104:2lixvu85 je napisao(la):
astrodule » Sre Jun 24, 2020 1:40 pm[/url]":2lixvu85]Sergej i Srbljanovićka jesu iritantni mnogima, ali veruj mi da i oni imaju svoju publiku.

I Vacić i Levijatan da su imali priliku u medijima bi privukli mnoge. Ne sećam se kako se Boško probio, ali takva publika postoji.

Radulović je očigledno sujetan čovek koji ne prihvata savete. Zato on treba da bude čovek iz senke, a ne da se pojavljuje u medijima i rasipa svoju energiju.

Jedno je političar, drugo je stručnjak, treće je portparol, a kod nas svi hoće sve da budu. Takvi, kao Đinđić i donekle Šešelj su retkost u poslednjih 30-ak godina koliko pamtim.

Ne, nek daju Milovanu Brkiću sat vremena dnevno na Rts-u i drugim sistemskim medijima :mrgreen: Debeli melje Vučka, kakve gadosti on za njega priča, kad bi ljudi masovnije čuli, ovaj bi morao sa porodicom seli iz zemlje, nevažno dal je istina ili ne. Opozicija treba traži sat vremena dnevno za brku buldozera:)

Opet mediji....
koliko stanovnika imaju zajedno Subotica, Sombor, Zrenjanin, Novi Sad, Sremska Mitrovica, Pančevo, Šabac, Beograd, Kragujevac, Valjevo, Užice, Požega, Kraljevo, Kruševac, Niš, Leskovac, Vranje? Svi su pokriveni kablom i svi imaju pristup N1, Nova i ostalim čudima.

To je pola stanovništva Srbije.... ili preko 3 miliona ljudi...
I mogu da gledaju opozicione medije... i što je Vučić svuda pobedio u tim gradovima onda?

I čemu više ta šuplja priča o nacionalnim frekvencijama kada su največi urbani centri već prešli na kabl i internet?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751118#p751118:21dytmh6 je napisao(la):
Agent001 » Sre Jun 24, 2020 2:09 pm[/url]":21dytmh6]
Zaista mi je tesko da shvatim da neko iskreno misli da je problem samo taj sto opozicija nema plan i program i nije ujedinjena, a sasvim se prenebegava cinjenica da vlast pod kontrolom drzi svih 5 nacionalnih frekvencija.
SAMO?! nema plan i program, pa to je osnova bavljenja politikom, kao azbuka u skoli, dzaba ti sve ostalo, nek ti daju medije koliko hoces, na kraju ces ispasti demagog, i sta smo onda dobili, sjasi Kurta da uzjase Murta.
Baziranje svoje politike na bavljenju drugima, po svaku cenu, ne vodi nikuda.

A opozicija nije ujedinjena jer nema jak program oko koga bi se svi okupili (ako izuzmemo program "Vucic je sotona, i sve sto radi ne valja"), nego gomila sujetnih politicara (a i ubacenih agenata) koji svaki vuce na svoju stranu.

Vrh