Šta je novo?

Izbori 2024

BiH je nefunkcionalna, jer ima dva entiteta plus distrikt Brcko, plus vlada na saveznom nivou, plus kantoni...
Nerealno je nas, rajetinske duse odgajane u orijentalnom duhu tek tako okrenuti prema protestantskom nacinu zivota i zapadu.
Mozemo, ali treba vremena.
Zasto?
Ovde smo st*oka, umisljeni i bahati cim sletimo iz arbajta iz nemacke i svice. A tamo, sve fino i kulturno i vredno. Ni da beknemo. Licemeri smo par ekselans.

Sve moze, samo ja ne znam nacin.
Jedino da nas nemci okupiraju.

Bolje da mi gledamo Bugare, Vlahe... nego Švicarce.

Sećam se kad nam je jedan obećavao i švedski standard, još kako.
Да ли су Бугари и Румуни задржали државни апарат и административно-територијално уређење из доба Варшавског пакта или су направили нове? Нисам истраживао њихову транзицију.

Pametan potez, neće da ide na izbore da osvoji 15%, nego pravi organizaciju koja će moći da osvoji izbore. Puna podrška
Savo M. je za racun hulje zaustavi proteste protiv kopanja litijuma.

Čovek hoće da pravi Švajcarsku od Srbije... Skoro niko od političara ne želi da drzave razvije tako da ostane Srbija,sa svojim prirodnim težnjama,kvalitetima,potrebama i prednostima...

Da, recimo neki MiJodrag iz Wiener Neustadta koji ispred kafane u rAdnim gradu popije tri piva i provrišti "UDRI PUTINE" preplašen da će NATO iz nekog njemu znanog razloga napasti Austriju? 😀

Nemoj tako, uznemirice se Smajo iz Tutina s boravistem u Schwechatu 😅 salu na stranu, u Becu su i Ceceni (Inguseti) asimilovani, ove nase Bosnje su puter da mazes... zavela ih svetla velikoga grada ;)

Čuj da se pripoji Rusiji. Ko još normalan želi bilo koga za okupatora? Trenutno smo okupirani od strane USA, ne smem ni da zamislim šta bi bilo da smo pod Ruskom ili Kineskom okupacijom (mada Kinezi okupiraše istočnu Srbiju malo po malo).
Pored SNS botova moram da stavim na ignore rusofobe.

Znam da mnogo trolujem topic, al sama ideja izbora u SAO RF Šešeljstanu je trolovanje zdravog razuma.
1696881139797.png

Pametan potez, neće da ide na izbore da osvoji 15%, nego pravi organizaciju koja će moći da osvoji izbore. Puna podrška
Кључни термин је организациона структура, штета је што је текст на крају постао једна реклама за Крени-Промени.

Savo je vec jednom izdao sve nas.
Zaustavio je proteste bez da je Rio Tintu zabranjen rad i registracije njihovih firmi obrisane u APR-u.
Rio Tinto neometano radi, zaposljava ljude i otkupljuje zemljiste.

Nas vise ne moze da spase opozicija.
Samo sveobuhvatan bankrot usled svetske nestabilnosti i slom.

Vrh