tragac
Expert
kompletna radikalska ideologija još od nikoloa paševa.
Не знам како их (владајућу коалицију прим.аут) више није срамота, њихово изигравање жртве вређа чак и интелигенцију просечног СНС бирача, али њу њихов (не)морал држи у чврстом сну.
Više javno tužilaštvo u Beogradu navelo je za KRIK da ono nije nadležno za ispitivanje odnosa žandarma Nenada Vučkovića Vučka sa kriminalnim grupama, već da to treba da učini Tužilaštvo za organizovani kriminal.Шта се дешава? Не пратим та смећа од медија.
ovo je bio dupli post.Шта се дешава? Не пратим та смећа од медија.
Ti ljudi moraju biti tako drakonski kaznjeni da vise niko ne ponovi tu praksu.mrcvarenje ovih roditelja, kao da nisu sami dovoljno pakla prošli, a
Када говоримо о овом првом (атмосфери линча), онда је то најчешће тражење жртвеног јарца, некога на коме ће се искалити нагомилана фрустрација широких народних маса која се не сме усмерити на моћне представнике власти. По правилу, што је веће лицемерје (унутрашња неспојивост принципа у доношњу одлука) власти, то је и плебс надрнданији. Фрустрација ће се овако или онако негде испразнити, бес је много једноставније и захвалније преусмерити на лакшу мету него систематски решити проблеме који су довели до настанка истог. У крајњој линији, маса је након пражњења мање окренута мењању постојећег поретка и уопштено говорећи предвидљивија. Не чини се од бика во без разлога.Наше правосуђе је као ријелити програм, где се иде на атмосферу линча или на протекцију, све по политичком диктату.
Praksu zapostavljanja dece i obucavanja istih da ubijaju.Koju praksu?
Brate, gde se lepiš za ove bolide iz treće Srbije koji su bili u koaliciji sa SNS-om?
Parovic smatra da treba ici na revansizam, na zaplenu imovine glavnih radikala.
Искрено, мислим да је више до тренутка, околности и чињенице да су се неке коцкице (или боље речено интереси) сложиле тако да та власт буде прихватљива, а мање до његове харизме, способности или чак политичке интелигенције. Ту је и одличан Пи-ар тим у синергији са високом толеранцијом пучанства огуглалог на свепрожимајуће безакоње.
ja stvarno nisam znao za to.Brate, gde se lepiš za ove bolide iz treće Srbije koji su bili u koaliciji sa SNS-om?