Šta je novo?

Izbori 2024

1696782343894.png

Мени међу свима њима г-ђа Тамара морам признати делује симпатично, па можда Краљевић Вукан на крају испадне бољи од просека.

Da li postoji neki pregled stavova opozicionih partija po pitanju gradskih problema?
Bas konkretnih stvari, kao sto su autobusi, tramvaji, sudbina Depo-a, unistavanja pijaca itd?

Александар Јовановић Ћута: Опозиција не треба да се жали ЕУ на изборне услове у Србији, јер Александар Вучић и даље има подршку Запада

„Нисам сигуран да ће Вучићу увести санкције, јер је он њихов најбољи играч“, казао је Јовановић у емисији „Иза вести“ ТВ Н1.
Казао је како Западу не смета режим у Београду када се пале куће новинара, крше основна људска права, и када се уништава природа.
„Ко је довео Вучића на власт? Ко ћути десет година на брутално кршење свих закона, основних људских права? И сад хоће да казне нас“, казао је Јовановић.
Он је одбацио оцену да је Виола фон Крамон помагала еколошким активистима у борби против отварања рудника литијума у Србији.
Казао је да она јесте једном приликом посетила Горње Недељице, али да као европосланица Зелених, која би требало да се бави екологијом, никада није говорила о штетности пројеката које спроводи Вучићев режим, „него се бави Косовом“.

konacno je shvatio. ono sto mi ovde odavno znamo?

Онај шљам из тзв Српске листе после свега је тек сад измилео са дна септичке јаме да би бранио то Вучићево теле,

а Вучићево смеће од таблоида је брже боље прихватило ову шиптарску будалаштину да би тај гној од породице Вучић испао сад не знам ти каква жртва и још као патриоте неке.

Da li postoji neki pregled stavova opozicionih partija po pitanju gradskih problema?
Bas konkretnih stvari, kao sto su autobusi, tramvaji, sudbina Depo-a, unistavanja pijaca itd?
Њихове ставове можеш видети на друштвеним мрежама и на сајтовима ( саопштења и делови програма везани за те ствари).

Pametan potez, neće da ide na izbore da osvoji 15%, nego pravi organizaciju koja će moći da osvoji izbore. Puna podrška

Лепо му је ово поређење Србије и Швајцарске. Треба у потпуности ископирати њихов систем. Да је Југославија тако изграђена (са кантонима уместо бановина и после република) друга би песма била.

Vrh