Šta je novo?

Izbori 2024

ne oseca se ljuljanje. nijedan akademik. novinar (Jeste onaj Djogo) ili vrhunski sportista nije im okrenuo ledja.
1696885089188.png

Ето, сад Натисти имају за кога да гласају, за Ану Брнабић и Вучића и Велебита познатог по акцији “седи доле”

IMG_2571.jpeg
IMG_2572.jpeg
IMG_2573.jpeg

Замислите сценарио: Брнаба напушта владу, пљује Вучића, оснива свој про-ЕУ покрет који отворено заступа независност Косова*, пристуање НАТО-у и права ЛГБТ+ популације и на изборима наступа у коалицији са покретом „Увек за Србију” (Михајловић, Шормаз, Пак).

ne oseca se ljuljanje. nijedan akademik. novinar (Jeste onaj Djogo) ili vrhunski sportista nije im okrenuo ledja.
Има много таквих који су већ против њега, а њима није лако да се „прешалтају”, тако да то није забрињавајуће.

Pa na to Ameri i idu, na cepakje SNS jer drugačije ne mogu doći do opozicije, sigurno neće sa raznoraznim nedavačima, nedeljičara i kvazoekološkim Hamasom zvanim "ORSP (имени В.В. Путина)".

Биће нам супер премијерка Зорана-Рио тинто-Михаиловић. Све интероперабилно и сертификовано по стандардима НАТО :)

Protiv Zorane i Ane nikad ništa posebno nisam imao da istaknem. Predano su radile svoj ministarski mandat koliko to nečasno zanimanje može da iznese. Formiranje proameričkog pokreta sa Brnabićkom je za Vučića mnogo veći problem nego KGB eko-aktivizam.

Престаните да трујете тему. Не видим шта је поента, нити да је нешто зенимљиво или духовито...

Mislim da SNS zeli i moze da uzme deo glasova i rejtinga i od rusofilne desnice i od zeleno-levih.
Gospodin HIl je svojim druzenjem sa Anom dao mali znak, mali, ali lako razumljiv gest, svima onima koji u buducnosti zele milost (i novac) Ambasade...

Престаните да трујете тему. Не видим шта је поента, нити да је нешто зенимљиво или духовито...
Није тровање то када видимо да су некоме Ана, Зорана и рио-тинто екипица ОК само зато што су ОК и господину Хилу. То је разоткривање правих намера.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Како је то релевантно на теми о изборима? Једино да плате Ромима, или Власима за једно посланичко место.

Mislim da SNS zeli i moze da uzme deo glasova i rejtinga i od rusofilne desnice i od zeleno-levih.
Gospodin HIl je svojim druzenjem sa Anom dao mali znak, mali, ali lako razumljiv gest, svima onima koji u buducnosti zele milost (i novac) Ambasade...
Naprdnjaci mogu da rade šta hoće sve dok se neko ozbiljno ne pozabavi biračkim spiskom.

Gospodin Hil je dao mali znak Vučiću i Bocanu.

• Sviđa mi se
Па тиче се избора. Некима је за циљ да се склони мафија која јаше свим сегментима друштва, а некима би она била прихватљива ако би на ревер забола НАТО значкицу и добила тапшање по рамену фаворизованих амбасадора.

Samo da podsetim proruse i proamerikance na forumu da i jedni i drugi ne vole vlast, nije lose da se spomene ponekad. Ko zna mozda se jednom i krene ka zejednickom cilju, cim razresimo ko je kriv za Kubansku krizu 1960 i neke....

Некима је изгледа и садашња власт ок ако игра по НАТО нотама. Као што је рекао онај пајац из ПСГ.

• Sviđa mi se
Isto kao kad sam sedeo ove godine s ljudima iz Zvecana, kaze da je Vucic predao sve KM tablice ptarima. Jos ovr godine i svi prelaze na Rks tablice. To su sve nase silne diplomatske "pobede". Cinjenica da je svakim pregovorima nesto ucinjeno na nasu stetu, stalno nesto gubimo na kraci ili duzi rok. Nista nikad ne dobijemo, ili trajno da odje*bemo ptare.
Cinjenica, ptari svaki put nesto dobiju, samo malo duze cekaju.

Vrh