Vidi se da si se izlečioOtkada zveri vladaju nasim prostorima ja sam u zalosti.
Zato crnjak.
Jedan deo zivota (devedesetih) borio sam se sa depresijom zbog svih tih dogadjaja.
Kako ja to vidim on ima prvenstveno građanski pokret, koji se između ostalog bavi i ekologijom. Mislim da ne želi da uđe u politiku kao u nebrano grožđe, bez ikakve infrastrukture iza sebe. Upravo zato i vrši obuke aktivista, dakle pravi organizaciju na mala vrata. Skoro je negde govorio o tome da je porazno da sve te tolike opozicione stranke zajedno ne mogu da pokriju biračke kutije. A realno trebala bi svaka pojedinačna da može, inače druže gasi stranku, ti si statistička greška.Meni je najvise krivo sto Savo nije napravio ekoloski pokret i izasao na izbore, novo je lice i mislim da bi narod to prepoznao, njegovo zalaganje oko zabrane litijuma na primer.
Ma kakvi, blickrig izbori izbacuju pola ovih iz kombinacije.Оде тема у аут. Хајде да направимо једну историјско-политичку причаоницу, а да се овде држимо избора.
Иначе шта мислите о тези Душана Јањића да ће бити најмање 8 листа на изборима:
- СНС и партнери
- СПС и још неко
- организатори протеста против насиља
- десна парламентарна опозиција
- Ђилас
- евроатлантисти
- десни отпадници (Миша, Шешељев син, Паја Левијатан)
- мањине (могуће и више листа ту)
Шта мислите да ли ће се активирати и:
- Чеда Јовановић
- Чанак и ЛСВ
- Бели - љуби чика
- Радуловић
?
ja sam Srbin, Crnogorac, Hrvat i Albanac iz Albanije i Italijan.Koliko me sjecanje sluzi ti si porijeklom crnogorac s trajnom ili privremenom zabranom ulaska u cg?
Crnogorci su dobar narod, samo sujetan.
Ovo mu je bio jedan od lošijih intervjua, dosta nepovezanosti, nesigurnosti, izgleda da je suviše ostareo, mislim da ću ubuduće da čitam članke koji sumiraju njegova TV gostovanja.Ок, нисам ја Ђиласа одвојио већ Душан Јањић
Sopstveni identitet da samo Srbi. Belorusija i Rusija su odlični primeri kako se identitet može sačuvati. Shvatanja osnovnih životnih i društvenih pitanja delimo sa njima,pogledi na takva pitanja su zdravorazumski. Ni Rusija ni Belorusija ne traže od nas da se odreknemo teritorije, Srba van Srbije i istorije.Sopstveni identitet je da smo Rusi? Belorusi su u završnoj fazi asimilacije, sada prelaze na Srbiju.
Pa ne kaze da se izlecio, samo da se vise ne boriVidi se da si se izlečio
Belorusija je odličan primer kako se suverenitet zemlje preda komandi ruskog zapadnog vojnog okruga.Sopstveni identitet da samo Srbi. Belorusija i Rusija su odlični primeri kako se identitet može sačuvati. Shvatanja osnovnih životnih i društvenih pitanja delimo sa njima,pogledi na takva pitanja su zdravorazumski. Ni Rusija ni Belorusija ne traže od nas da se odreknemo teritorije, Srba van Srbije i istorije.
Dobar primer apsolutnog gubitka suvereniteta je i Nemacka.Belorusija je odličan primer kako se suverenitet zemlje preda komandi ruskog zapadnog vojnog okruga.
Takođe odličan primer zemlje koja nije u poziciji ama baš nikome ništa da zahteva, a ponajmanje da se bavi tuđim teritorijama.
Lihtenštajn ima više suvereniteta od Belorusije. Srbija je u odnosu na BY bukvalno geopolitički tigar.
Iskuliraj malo, popij kafu, makar na ovom forumu ima nas dosta koji odlično znamo šta je i kako je tamo, iz prva ruke. Mi sa tim narodom imamo jako malo zajedničkog, gotovo ništa.
Ovih dana priča dosta negativno o BriseluВиктор Орбан: Идеја о санкцијама Србији смешна, то је немогуће
Viktor Orban, gospodin covek
Upravo to "osim" je bitno.Мале државе никада нису имале пун суверенитет осим између два рата, него вас то нису учили у школи, да бисте били такве задрибанде на рачун чијег незнања ће разни да стичу екстрапрофит.
I ne samo to.Upravo tako. Madjari su dugo bili pod Rusima, ostao je taj uticaj i zavisnost.