Šta je novo?

Izbori 2024

@Дошљак

Znas koliko mi se fucka za Engleze, ne trebaju ni da se spominju, da ih vi ne spominjete, kao sto ne bi ni trebali, ne bih ni ja imao sta ni da branim, a ni da pljujem.

Drugi svetski rat u Evropi je prilicno jasan, ne moze biti jasnija situacija - bolesnik, zlikovac i psihopata predvodi bolesni, zlikovacki i psihopatski ne tako mali deo svoje nacije u osvajanje, porobljavanje i masakriranje Evrope i sveta.

Sve i da su Englezi, koji su u stvari ljudi gusteri, postavili Hitlera, sve i da su Hitlerove namere bile samo paravan za ono sto su bili pravi ciljevi Engleza, taj covek je bio zlo, kao i ljudi oko njega, kao i solidan broj tadasnje nemacke nacije. I krivica je iskljucivo, ali iskljucivo njihova.

Osvojili pola Evrope, pobili milione, milioni se verno bore za njih, te 1941. su mislili da je svet njihov, kakvi crni sporazumi. Ako bi se digao na levu nogu, bombardovao bi nas i osvojio iz obesti, sto na kraju u sustini i jeste.

Ок друго је 2. светски рат. Ја причам о уплитању службе њеног краљевског височанства у политици завади па владај у последњих 30 година код нас.

Naleteh na jedan tvit danas, sačuvah ga ali vidim obrisan sad.

Uglavnom autor istog teoretiše da je ovo sa Banjskom dil Vučića i Amera kako bi se oslabio i diskreditovao Radojčić koji je držao sever Kosova i koji je mogao da pravi probleme prilikom predaje severa Kosova.
Ovako sada bez Radojčića i njegovih falangi "golorukog" naroda naoružanog do zuba nema prepreka više da se ceo proces oko Kosova zaokruži bez poteškoća.

Ок друго је 2. светски рат. Ја причам о уплитању службе њеног краљевског височанства у политици завади па владај у последњих 30 година код нас.
A gde i kad sam ih ja branio?

Кад видим колико овде има нолајфера који безуспешно убеђују једни друге у своје (гео)политичке хиперидеализоване ставове, онда ми ови политичари (и страни и домаћи) који бар од тога зараде добру лову (легално и илегално) више ни не делују толико лоше. Ви немате од тога ништа, само безвезе трошите време и живце и нервирате једни друге. Притом 90% (дез)информација које износите овде су тотална будалаштина, невезано са коју страну навијате.

Кад видим колико овде има нолајфера који безуспешно убеђују једни друге у своје (гео)политичке хиперидеализоване ставове, онда ми ови политичари (и страни и домаћи) који бар од тога зараде добру лову (легално и илегално) више ни не делују толико лоше. Ви немате од тога ништа, само безвезе трошите време и живце и нервирате једни друге. Притом 90% (дез)информација које износите овде су тотална будалаштина, невезано са коју страну навијате.
A kako se to zove covek koji provodi vreme objasnjavajuci noulajferima da su noulajferi?

Naleteh na jedan tvit danas, sačuvah ga ali vidim obrisan sad.

Uglavnom autor istog teoretiše da je ovo sa Banjskom dil Vučića i Amera kako bi se oslabio i diskreditovao Radojčić koji je držao sever Kosova i koji je mogao da pravi probleme prilikom predaje severa Kosova.
Ovako sada bez Radojčića i njegovih falangi "golorukog" naroda naoružanog do zuba nema prepreka više da se ceo proces oko Kosova zaokruži bez poteškoća.

Tako je. Radojcic i Veselinovic nisu nikakvi pioni Hulje.
Veselinovic je pre nekoloko godina isamarao Batu Andreja u nekom restoranu u NS.

Spomenik će dobiti i Milošević, u to sam siguran. Mladi ne znaju šta je 5. oktobar, a očigledno ne znaju ni ko je Milošević. Treba im izbrisati kulturu sećanja i nametnuti pogrešne ljude kao heroje.

Ви немате од тога ништа, само безвезе трошите време и живце и нервирате једни друге.
Godinama se pitam da li je bolje izolovati se od svih negativnih vesti i politike ili biti upućen u takve stvari. I dalje nemam odgovor. Više volim čuti istinu nego 'leba da jedem bez obzira koliko je teško.

Zavrsio privatni fakultet Union sa 37. godina.

Od 18. godine se smuca po svim zivim drzavnim preduzecima.

Vodila se istraga protiv njega zbog korupcije, ali su unisteni razgovori izmedju njega i oca Nebojse Stefanovica i istraga je prekinuta.

Optuzivan da je pretio novinarima.

Poslanik SPS-a, clan glavnog i izvrsnog odbora

Da sam cetnik, iskreno bi me bilo sramota.

Program za pobedu opozicije:
- Smanjenje akciza na gorivo tako da ne budu skuplje nego u zemljama u Evropi slične ekonomske snage. Ukidanje preradjivačkog monopola NIS-u i istraga koliko NIS po raznim osnovama guguje Srbiji.
- Rast plata u javnom sektoru za 30%
- Višestruko povećanje rudne rente.
- Moratorijum na sve subvencije osim u poljoprivredi.
- Stavljanje van snage Zakona o izvršenju.
- Uvodjenje KD ubistvo u saobraćaju sa kaznama do 30 godina i doživotnom zabranom upravljanja za najteža dela.
- Oduzimanje imovine stečene korupcijom i kriminalom, nacionalizacija i reprivatizacija SNS "privatnih" monopola.
- Zabrana rada šest dana u nedelji.
- Uvodjenje visokih poreza organizatorima kocke i kladjenja.
- Zabrana prometa ugljem.
- Dodatna akciza na duvan i alkohol koja bi direktno išla RFZO za inovativne terapije i lečenje retkih bolesti, kao i uključenje privatnih klinika u primarni nivo zdravstvene zaštite o trošku Fonda.

Muzej i spomenik su delo udruzenja Nasa Drina, ciji je predsednik poslanik SPS-a, stranke koja je naslednik Saveza komunista Srbije 🤣 🤣 🤣 🤣

IMG_2519.jpeg

Pise ti iznad ko je predsednik Nase Drine.

Inace i samo udruzenje verovatno osnovano od sluzbe da zgadi normalnim ljudima ekoloske pokrete.

Evo ih ekolozi i ekoloskinje ispred spomenika Milosevicu koji su podigli

348940890_799846804674682_1928072933257679491_n.jpg

Vrh