Šta je novo?

Izbori 2024

Jasno je to da je 2/3 ljudi u SNSu da bi dobili nešto. Posao za stalno, dozvolu za gradnju, izuzeće iz zakona, tendere. I toga ima među proruskim i antiruskim glasačima SNS. Jedno je putin, a drugo koverta. Svako spram svojoj poziciji, ali kako vreme odmiče vučićevoj vlasti, on je svaki put sve više odlazio sve više ka istoku.
tako je. Koverta je koverta. I tu se negde zavrsava srpski horizont dogadjaja.

Mozda ne znate, ali postoje ljudi koji bukvalno nista ne rade jer imje tatu u SNS-u, a oni primaju platu u nekom JP i nika dnisu bili na poslu.
Oni se zezaju, putuju, zabavljau o nesem trosku.
Zasto bi oni zeleli da to nestane?

Znam i sirotinju koja se plasi da ce im srusiti nelegalnu poljsku kuhinju u dvoristu.
Svako nesto zeli i nesto hoce ili nesto nece, a SNS je veliak porodica gde se sve to ostvaruje.

Vidi se koliko je glup u stvari bez namestenih pitanja i odbrusivanja opoziciji. Tj. vise nesposoban. Zato i ne sme da izadje na duel.
Iskreno, on je i ovde uspeo da izbegne odgovor na vecinu pitanja, i da prica ono sto je on hteo da prica. Meni ovaj intervju pokazuje da se ni pravi novinar ne bi tako lako izborio sa njim, a kamoli neki od nasih nesrecnih opozicionara u duelu.

Ti si inače video kako oni to sve rade... Zašto silovanje,klanje i krađu povezuješ sa tim Srbima? Oni nisu nikoga ni silovali,ni zaklali,nisu nikome ništa ukrali.
Ne znam odakle ti to da sam bilo šta od toga pripisao ljudima koji su vezani za čitavu stvar oko Banjske. Niti pripisao, niti mislim to. Mislim da nisam ništa ni slično napisao, a to što pričaš sam pisao u kontekstu Vagnera, ne naših ljudi.

Sa izuzetkom radojičića, jasno je da se ne može porediti on i neki triatlonac kojeg je ostavio na cedilu.

Запрепастио би се када би знао колико има модерних, проевропских, антируских гласача СНС, који су ту због разних повластица и привилегиија.
Искрено, мислим да у гласачком телу СПС-а има више таквих, старосна структура иде томе у прилог.

Неки знају да СНС носи јаче функције и утицаје, посебно по локалима. СпС лоби је јак само у БГ.

Iskreno, on je i ovde uspeo da izbegne odgovor na vecinu pitanja, i da prica ono sto je on hteo da prica. Meni ovaj intervju pokazuje da se ni pravi novinar ne bi tako lako izborio sa njim, a kamoli neki od nasih nesrecnih opozicionara u duelu.
Izbegao je, ali ne i uspesno.

Ko ovo moze da pusi, izgleda kao najobicniji smrdljivi politicar sa klasicnim odgovorima bednog politicara koji menja teze i izbegava odgovore.

Tj. puse njegovi bednici od glasaca, ali u iole neizvesnijoj izbornoj trci, gde ima jos neodlucnih i gde bi debata mozda bila i kljucna, lako bi bio pregazen. Od Cute na primer.

Ajde pitaj nekog neutralnog stranog prijatelja, ako imas, sta misli o ovom intervjuu.

Ova Amanpur je u novinarstvu ono sto je on u politici, ista moralna velicina. Samo treba da se pogleda kako je izvestavala o ratovima 90-ih.

СпС лоби је јак само у БГ.
Иронично, тамо где имају осетно мање бирача него у остатку Србије.
Неки знају да СНС носи јаче функције и утицаје, посебно по локалима.
Тачно, али СПС нема тако јаку широку медијску пропаганду као СНС која би привукла „обичне” људе.

Углавном: СНС има више људи који су ту због бенефиција гледано у апсолутним бројевима, али у случају СПС-а они (и њихове породице) чине већи удео у бирачком телу.

Ne znam odakle ti to da sam bilo šta od toga pripisao ljudima koji su vezani za čitavu stvar oko Banjske. Niti pripisao, niti mislim to. Mislim da nisam ništa ni slično napisao, a to što pričaš sam pisao u kontekstu Vagnera, ne naših ljudi.

Sa izuzetkom radojičića, jasno je da se ne može porediti on i neki triatlonac kojeg je ostavio na cedilu.
Kakve veze onda ima ,,klanje,silovanje i krađa'' i slična dela koja navodno vrše članovi Vagnera sa komentarom u kome se piše o stranoj službi koja navodno obučava Srbe na Kosovu?

Takve što neko izjavi da bi bili mnogo obučeniji da ih je rus obučavao.
Videli smo koliko su sposobni ti koje rus obučava, i u ratnim dejstvima, i "van radnog vremena".

Pardon, "navodnim ratnim dejstvima", "navodne nacističke plaćeničke vojske", "navodne specijalne operacije", "navodne denacifikacije", "navodnih ratnih zločina".
Sve je navodno, samo je "Putin ljubi srbe" istina.

Izbegao je, ali ne i uspesno.

Ko ovo moze da pusi, izgleda kao najobicniji smrdljivi politicar sa klasicnim odgovorima bednog politicara koji menja teze i izbegava odgovore.

Tj. puse njegovi bednici od glasaca, ali u iole neizvesnijoj izbornoj trci, gde ima jos neodlucnih i gde bi debata mozda bila i kljucna, lako bi bio pregazen. Od Cute na primer.

Ajde pitaj nekog neutralnog stranog prijatelja, ako imas, sta misli o ovom intervjuu.
Pricao sam sa strancima sa kojima radim i da, klasicni politicar koji menja teze i izbegava odgovore ali to je i ono sto se trazi a on je dobar u tome.
Gledas iz svoje pozicije koja je pozicija nekoga ko ne moze ocima da ga vidi, ali za neutralnog posmatraca, on radi tacno ono sto treba da radi.
I iskreno, mislim da bi obrisao pod Cutom, kod zaista neutralnih ljudi, ako takvih uopste imamo.

ljudima se jednostavno smučio vučić stalnim pojavljivanjima i nesmotrenim potezima sad potiže kontraefekat, gubi podršku i u manjim i u većim sredinama, do sad ga je držao visok prag tolerancije biračkog tela, ovaj put će biti mnogo manje probirljivi.

Vučiću ostaje birački spisak kao najjače oružje. Pravoslavni bosanci, srbomanski crnogorci zajedno sa biračkim bazama Orlovača, Lešće, Zbeg itd će mu biti glavni adut.

ljudima se jednostavno smučio vučić stalnim pojavljivanjima i nesmotrenim potezima sad potiže kontraefekat, gubi podršku i u manjim i u većim sredinama, do sad ga je držao visok prag tolerancije biračkog tela, ovaj put će biti mnogo manje probirljivi.

Vučiću ostaje birački spisak kao najjače oružje. Pravoslavni bosanci, srbomanski crnogorci zajedno sa biračkim bazama Orlovača, Lešće, Zbeg itd će mu biti glavni adut.
Džaba, ovakvi će opet glasati za njega (vidi dole).

Batajnica, Busije, Ugrinovci, Banovci, Stara Pazova, Nova Pazova, Inđija - Baja Mali Knindža, putovnica, Momčilo Đujić, Šešelj srpski heroj, dobre šeme sa SNS-om, divlja gradnja (Joja i Branja Investt). srpski četnici Knin - leteće lobanje...

Sremčica, Železnik, Kaluđerica - Ceca srpska majka, Zvezda je život, Aca Vučić - jedan je od nas, zaposlio celu familiju preko stranke, nek se ništa ne menja, Grand, Zadruga - Elita...

Batajnica-Korenica, Ugrinovci-Plaski, Busije-Vrginmost iliti Gvozd, Indjija-Topusko, Dobanovci-Petrinja, Slankamen-Gornje Ceranje kod Benkovca... Koniljo fali ti jos samo Rajko Lalic i naravno Novak Buha, Cumetov brat :)

p.s. Zvezda je zivot, sve droge su sitnica!

Pricao sam sa strancima sa kojima radim i da, klasicni politicar koji menja teze i izbegava odgovore ali to je i ono sto se trazi a on je dobar u tome.
Gledas iz svoje pozicije koja je pozicija nekoga ko ne moze ocima da ga vidi, ali za neutralnog posmatraca, on radi tacno ono sto treba da radi.
I iskreno, mislim da bi obrisao pod Cutom, kod zaista neutralnih ljudi, ako takvih uopste imamo.
Cudno je da bezi od svake debate kad je toliko elokventan i mudar kako se tebi cini.

ljudi sa putovnicama su građani EU i njih je sve manje u području Šešelj-Vojvodine (najostočniji deo Srema od Altine do Rume). SAO Šešelj-Vojvodina se ubrzano prazni, zapravo na mesto krajišnika dolaze upravo urbani bBeograđani kojima se smučila gustina Dorćola i Vračara i zadivljeni su prostranstvom austrougarski uređenih naselja poput Pazove i Inđije, gde se u zadnje vreme locira sve više dobro plaćenih poslova za koje jedan prosečan Zemo nema kvalifikacije da radi...

Poslednja izmena:
Džaba, ovakvi će opet glasati za njega (vidi dole).

Batajnica, Busije, Ugrinovci, Banovci, Stara Pazova, Nova Pazova, Inđija - Baja Mali Knindža, putovnica, Momčilo Đujić, Šešelj srpski heroj, dobre šeme sa SNS-om, divlja gradnja (Joja i Branja Investt). srpski četnici Knin - leteće lobanje...

Sremčica, Železnik, Kaluđerica - Ceca srpska majka, Zvezda je život, Aca Vučić - jedan je od nas, zaposlio celu familiju preko stranke, nek se ništa ne menja, Grand, Zadruga - Elita...
Ja sam stekao drugaciji utisak, popeo se ljudima na onu stvar, i ljudi koji nikada nisu glasali, niti ih zanima politika, ili su glasali za SNS jer su "svi isti" sad su protiv njega.
Samo je pitanje koliko je takvih, ali eto ja sretoh par u zadnjih par meseci, i to upravo iz tog miljea periferije i izbeglistva.

Takve što neko izjavi da bi bili mnogo obučeniji da ih je rus obučavao.
Videli smo koliko su sposobni ti koje rus obučava, i u ratnim dejstvima, i "van radnog vremena".

Pardon, "navodnim ratnim dejstvima", "navodne nacističke plaćeničke vojske", "navodne specijalne operacije", "navodne denacifikacije", "navodnih ratnih zločina".
Sve je navodno, samo je "Putin ljubi srbe" istina.
Rusofobija sve jača na ovom forumu.

ljudi sa putovnicama su građani EU i njih je sve manje u području Šešelj-Vojvodine (najostočniji deo Srema od Altine do Rume). SAO Šešelj-Vojvodina se ubrzano prazni, zapravo na mesto krajišnika dolaze upravo urbani bBeograđani kojima se smučila gustina Dorćola i Vračara i zadivljeni su prostranstvom austrougarski uređenih naselja poput Pazove i Inđije, gde se u zadnje vreme locira sve više dobro plaćenih poslova gde jedan prosečan Zemo nema kvalifikacije da radi...
Koliko autošovinizma i divljenja austrougarskoj u jednom postu... neverovatno.

ljudi sa putovnicama su građani EU i njih je sve manje u području Šešelj-Vojvodine (najostočniji deo Srema od Altine do Rume). SAO Šešelj-Vojvodina se ubrzano prazni, zapravo na mesto krajišnika dolaze upravo urbani bBeograđani kojima se smučila gustina Dorćola i Vračara i zadivljeni su prostranstvom austrougarski uređenih naselja poput Pazove i Inđije,

Говор мржње?⬇️
gde se u zadnje vreme locira sve više dobro plaćenih poslova gde jedan prosečan Zemo nema kvalifikacije da radi...

šta je govor mržnje, i oni koji imaju kvalifikacije da tamo rade mogu da sednu na avion i peru posuđe za veće pare nego što bi kao diplomirani inženjer mašinstva zaradio u nekoj toj novoj fabrici, što bi se mučio ovde kad može u EU da vozi dostavu, pere posuđe ili radi u trgovini za više para. On ima putovnicu, ali neki školovani u BG nema, on će doći u Pazovu da radi, i naseliće se tu, možda mu upravo neki dvojni državljanin proda kuću...

Vrh