molder
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 30.11.2007.
- Pohvaljen
- 2.858
Sada si mi se obratio ovako i nikada vise da ne bi preslo na licno. Bizoni i indijanci me ne zanimaju, zanimaju me oni koji su ubijali moje, i za njih samo sanduk zelim i nista vise.je*******ali te amerikanci, ne vadiš iz usta bre. Ko priča o njima? Tvoj život je frustracija amerikom, ti se budiš sa amerikom, ležeš sa amerikom, je l možeš nešto da se razgovara da ti ne ne kreneš sa spikama kako su američki kolonizatori pobili indijance, a i bizone, a i "to je ta njihova demokratija gde ima nafte".
Glup nisam, a bezobrazan nemam problem da budem. Naročito u situacijama gde mi priprosti rusofil objašnjava kako nečije zlo je u redu jer je i nekad ranije Džingis Kan činio zločine. Kako su ok rusi nacisti, jer ima još nacista, a i šta su radile ustaše u Jasenovcu?
Za jednog rusofila čudno da Boga pišeš malim slovom, a Vas velikim, iako se obraćaš množini. A da, priprostog rusofila.
Tu svoju "spiku" sta god to znacilo mozes nekome drugom da pricas. Ako nista dokazao si da si bezobrazan a verovatno si se i u drugom epitetu prepoznao.