Šta je novo?

Izbori 2024

je*******ali te amerikanci, ne vadiš iz usta bre. Ko priča o njima? Tvoj život je frustracija amerikom, ti se budiš sa amerikom, ležeš sa amerikom, je l možeš nešto da se razgovara da ti ne ne kreneš sa spikama kako su američki kolonizatori pobili indijance, a i bizone, a i "to je ta njihova demokratija gde ima nafte".

Glup nisam, a bezobrazan nemam problem da budem. Naročito u situacijama gde mi priprosti rusofil objašnjava kako nečije zlo je u redu jer je i nekad ranije Džingis Kan činio zločine. Kako su ok rusi nacisti, jer ima još nacista, a i šta su radile ustaše u Jasenovcu?

Za jednog rusofila čudno da Boga pišeš malim slovom, a Vas velikim, iako se obraćaš množini. A da, priprostog rusofila.
Sada si mi se obratio ovako i nikada vise da ne bi preslo na licno. Bizoni i indijanci me ne zanimaju, zanimaju me oni koji su ubijali moje, i za njih samo sanduk zelim i nista vise.
Tu svoju "spiku" sta god to znacilo mozes nekome drugom da pricas. Ako nista dokazao si da si bezobrazan a verovatno si se i u drugom epitetu prepoznao.

Šta je ovo, majko moja, kako ovo priča, balavi dok priča, ništa ga ne razumem 🤣🤣🤣

Sve i da je najjači lik, sramota ovo slati plus ga niko ništa ne razume

^^To on samo glumi da je vrljav po engleski, da ga ovde ne provale da je njihov agenat

Sada si mi se obratio ovako i nikada vise da ne bi preslo na licno. Bizoni i indijanci me ne zanimaju, zanimaju me oni koji su ubijali moje, i za njih samo sanduk zelim i nista vise.
Tu svoju "spiku" sta god to znacilo mozes nekome drugom da pricas. Ako nista dokazao si da si bezobrazan a verovatno si se i u drugom epitetu prepoznao.
Lelee, nemoj molim te da pređe na lično, kuku šta ću tad. To što si se našao kao uvređena mlada, nema veze sa mnom, nego sa tvojim izjavama.

Eto i sad, šta i kako pišeš oko "njih" navodi na zaključak da ti stvarno šeruješ one slike razorenih libija iraka ili vijetnama i pišeš je l ovo demoNkratija xe xe?
Opet si pokazao da budiš se i ležeš sa mislima o zlim amerikancima, i ne možeš a da ne prevališ preko usta "a šta su oni nama", što potvrđuje sve što sam napisao.

I da, odluči se je l znaš šta znači "spika", prvo kažeš ne znam, posle kažeš da je nekom drugom pričam, kako znaš da ima veze sa pričanjem ako ne znaš šta je to?

kako mu odbacivanje Šormaza tačno podiže rejting?
Odbacivanje Sormaza povecava popularnost kod desnice i rusofila, koji su mozda sledbenici desne opozicije.
Sormaza prebacje u drugu ekipu, koja ce uzeti deo kolaca od prozapadne opozicijie.

dakle win win

On sa ljudima iz SNS moze da radi sta hoce, oni su apsolutno poslusna potrosna roba.
Velika, makijavelisticka, prednost SNS ekipe sto nemaju bas nikakve principe ili moralana ogranicenja.
Imaju te "afinitete", recimo rusofilni ili anglofilni.
Zato im se narod i divi.

Dovoljno je da Sormaz i Zorana nekom skinu 1%, ili cak da se nekome ukrade i da njima.

Na prvi pogled možda da, s tim što SNS ima maksimum koji je mogao izvući iz desnice, i odlaskom Šormaza ili Zorane, on neće dovući nove glasače desnice. Desno orjentisan glasač koji je protiv SNS može da se šeta između desnih opozicionih stranaka, ali teško se šeta između vlasti i opozicije. Generalno glasači desnice su tvrdi u svojim stavovima, a levi se femkaju i menjaju mišljenje.

Verujem da bi Zorana i Basta zajedno skupili svakako preko 1% da ne vraćaju pare iz kampanje, ali do 2% da bi mogli da izvuku. Upitno je da li su to opozicionih 2%, ja bih rekao da su to oni neodlučni, a teško je meriti da l bi neodlučni izašli da glasaju za opoziciju, ili ne bi izašli uopšte.

Koliko god onome ko svakodnevno prati politiku, a takvih je većina sa ove teme, bilo sve jasno o Zorani, objektivno ona je jedna od najpoznatijih političarki u Srbiji, uz Brnabićku, bila je dugo godina na važnim ministarskim pozicijama, često u dnevnicima i gledanim emisijama, nikad nije bila 100% uz SNS, nego najčešće u klinču sa Brnabićkom, Bajatovićem, Đukanovićem, koji su dosta omraženiji od nje. Takođe može da računa na ženske glasove, ona se kao borila za prava žena i to, običnom čoveku će ona biti "ona plava ministarka sa roze šlemom i što je onda izbacila Bajatovića napolje, što je za Evropu".

Pritom za cenzus će trebati nekih 110 000, dok za 1 posto 37 hiljada. Ako znamo da podnošenje kandidature treba 10 hiljada potpisa, 37k glasova nije uopšte misaona imenica. Prelazak cenzusa ne mogu sami svakako.

Па већ нам се зову деца Сергеј (Серјожа је надимак) и Т(е)одор, то су та имена.
Нисмо у тој мери угрожени, осим сами од себе.
Vise smo ugrozeni od zapadnjaka, devojcicama se daju imena Lara i Matea. Nidje veze s pravoslavljem.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Pre bih rekao 90%. Sa tendencijom rasta jer režimski mediji forsiraju rusko stanovište po svim pitanjima. A Šormaz nikakvu funkciju nije imao čak nije ni poslanik
Па оно имају сигурно неких 30% бивших гласача Г17/ДС/ЛДП/УРС/СПО/ЛСВ који нису екстремни Путинофили већ махом елитистички опортунисти. Тенденција раста је природан ток због НАТО антагонизма и наслеђене Титофилије.

Šta je ovo, majko moja, kako ovo priča, balavi dok priča, ništa ga ne razumem 🤣🤣🤣

Sve i da je najjači lik, sramota ovo slati plus ga niko ništa ne razume

Jedva se suzdrzava da ne odbrusi voditeljki kao sto radi u Srbiji, nesto kao: a jel vas to Soros placa, a sto ste vi pljackali Irak itd...
A nema ni dramskih pauza i patetike, to cuva za domace trziste, za strance se malo civilizuje.

Побуна је почела у недељу јутро, викендом, као што се у последњој деценији и дешавају сви медијски атрактивни догађаји. Људи су пошли из срца, у доброј намери, а неко је ту искреност злоупотребио. Од нечије деце, браће и очева злотвор је промишљено направио глинене голубове, јефтино топовско месо. Обукао их је у униформу, дао им у руке оружје и без дана војне припреме послао у нешто! Они су му веровали! Ту није стао! Са њиховим животима отпочео је борбу без икакве тактичке промисли, без јасног плана како ће водити борбу, нити правилног формацијског одговора. Они су му и даље веровали! Превидео, пардон, превидео је дронове, прислушкивање, доушнике за паре, све оно што имамо приликом сваког протеста у Београду против режима. Превидео је снајперску ватру према људима које је повео, а воли да иде у лов! Превидео је рањене којима треба евакуација, трасе повлачења, формацију у којој се пoвлаче, како се штите лица приликом повлачења. Све је превидео, осим да подигне главу у тренутку када му је мобилним телефоном јављено да погледа нагоре, у правцу дрона, како би био евидентиран за медије! Али, треба да зна: превидео је и да га слушају!

Pritom za cenzus će trebati nekih 110 000
На претходним парламентарним изборима, цензус је износио тачно 114.181,5 гласова, тако да је то могуће само уколико се не врати на 5%. У суротном, очекивани цензус ће се кретати око 190.000 гласова у зависности од излазности.

Jedva se suzdrzava da ne odbrusi voditeljki kao sto radi u Srbiji, nesto kao: a jel vas to Soros placa, a sto ste vi pljackali Irak itd...
A nema ni dramskih pauza i patetike, to cuva za domace trziste, za strance se malo civilizuje.
Vidi se koliko je glup u stvari bez namestenih pitanja i odbrusivanja opoziciji. Tj. vise nesposoban. Zato i ne sme da izadje na duel.

Па оно имају сигурно неких 30% бивших гласача Г17/ДС/ЛДП/УРС/СПО/ЛСВ који нису екстремни Путинофили већ махом елитистички опортунисти. Тенденција раста је природан ток због НАТО антагонизма и наслеђене Титофилије.
Ove što si nabrojao je mahom Zorana dovodila u SNS. Može se desiti da su oni u onih 1% koje sam Zorani pripisao. Svakako prosečan SNS glasač je za rusiju, i njih čini dobar deo ukupnih glasača. Jedan deo su oni koji se fasciniraju putevima, i ima dobar deo ženskih birača koje ne tangira mnogo rusija i slično, ali mnogo dobro piju "samo da bude mir" priču.
Čudo joj ne reče da je CIA plaćenik i da radi za ameriku? Da je tajkunska televizija i da šuruje sa belosvetskim ološem.
На претходним парламентарним изборима, цензус је износио тачно 114.181,5 гласова, тако да је то могуће само уколико се не врати на 5%. У суротном, очекивани цензус ће се кретати око 190.000 гласова у зависности од излазности.
Da, ali mislim da je eventualno podizanje cenzusa gotova priča, možda čak i zvanično, da se neće dizati za ove izbore. Na 3% cenzusa sam se referisao svakako.

Pominjao sam o značaju udruživanja i da ima oko 15% opozicionih glasača, ali ne znaju za koga bi glasali. Evo šta o tome kaže Đorđe V. iz nspm-a,

Ove što si nabrojao je mahom Zorana dovodila u SNS. Može se desiti da su oni u onih 1% koje sam Zorani pripisao. Svakako prosečan SNS glasač je za rusiju, i njih čini dobar deo ukupnih glasača. Jedan deo su oni koji se fasciniraju putevima, i ima dobar deo ženskih birača koje ne tangira mnogo rusija i slično, ali mnogo dobro piju "samo da bude mir" priču.

Čudo joj ne reče da je CIA plaćenik i da radi za ameriku? Da je tajkunska televizija i da šuruje sa belosvetskim ološem.

Da, ali mislim da je eventualno podizanje cenzusa gotova priča, možda čak i zvanično, da se neće dizati za ove izbore. Na 3% cenzusa sam se referisao svakako.
Запрепастио би се када би знао колико има модерних, проевропских, антируских гласача СНС, који су ту због разних повластица и привилегиија.

Па има ту људи који не миришу Русију и Путина.

Jasno je to da je 2/3 ljudi u SNSu da bi dobili nešto. Posao za stalno, dozvolu za gradnju, izuzeće iz zakona, tendere. I toga ima među proruskim i antiruskim glasačima SNS. Jedno je putin, a drugo koverta. Svako spram svojoj poziciji, ali kako vreme odmiče vučićevoj vlasti, on je svaki put sve više odlazio sve više ka istoku.

Vise smo ugrozeni od zapadnjaka, devojcicama se daju imena Lara i Matea. Nidje veze s pravoslavljem.
Беммумиша, Матеа је женско од Матије/Матеје/Матеја, а ту му је ваљда један од четворице јеванђелиста.

Такође, Доктор Живаго је књига из православне земље - Росије - па у њој има, беше, "Ларина песма" (заправо је посреди надимак од Ларисе, а тако се, осим многих жена, чак, зове град у - православној - Грчкој).

Vrh