MC_
Professional
- Učlanjen(a)
- 14.11.2017.
- Pohvaljen
- 12.081
to je zato sto smo bolji od Svaba (i Hrvata).
CIA je sada srpska majka
to je zato sto smo bolji od Svaba (i Hrvata).
Jel to tvoj zec na profilnoj?Razlika izmedju nas i Albanaca je u stotinama miliona dolara koje su oni potrosili na lobiranje u Vasingtonu. I to se jedino racuna, mi to nismo skapirali za 30 godina, osim nekih smesnih pokusaja koji traju poslednjih godina, kao i Grenela koji se pita za spoljnu politiku u Americi koliko i Djuka Bizon. Prijateljstva ne postoje u politici i odnosima medju drzavama, samo odnosi moci i novca.
Hil-paša srpska majka!CIA je sada srpska majka
Hahah jeste, dwarf rams headJel to tvoj zec na profilnoj?
Albanci su imali dovoljno medjusobnog poverenja i znali da drze rec, tako da kad su davali pare za "njihovu stvar", mogli su biti sigurni da pare idu za "njihovu stvar", a ne za recimo, neciji gliser ili BMW.Razlika izmedju nas i Albanaca je u stotinama miliona dolara koje su oni potrosili na lobiranje u Vasingtonu. I to se jedino racuna, mi to nismo skapirali za 30 godina, osim nekih smesnih pokusaja koji traju poslednjih godina, kao i Grenela koji se pita za spoljnu politiku u Americi koliko i Djuka Bizon. Prijateljstva ne postoje u politici i odnosima medju drzavama, samo odnosi moci i novca.
Da im ne odgovara, ne bi ga priznali.Mistifikujemo ih previše to njihovo navodno jedinstvo i slogu.
Inače su nezreli i ekstremni nacionalisti, mnogo gori i od nas, zapadne diplomate to dobro znaju, a i istočne... postoje teorije da nikome ne odgovara nezavisnost Kosova samo se niko ne slaže oko toga kako efikasno rešiti kosovski čvor.
Priznanjem je završen proces koji se dogodio u vreme apsolutne hegemonije političkog Zapada u međunarodnoj politici, taj proces je počeo sa Rambujeom. Tada su mogli da rade sve što su hteli. Ovo je bio krajnje nesrećan trenutak po nas. Da se danas sve to dešava niko ne bi rešio kosovski problem na taj način. U međuvremenu je došlo do jačanja Rusije, Kine...svakako i Turske, koju smatram jedinom silom kojoj odgovara država Kosovo. Albanci ne žele državu Kosovo, i na popisu 2011. se nikoo nije izjasnio da je po nacionalnosti "Kosovar". Svi oni imaju samo jednu želju a to je ujedinjenje sa Albanijom. Bio sam dole, kosovske zastave stoje samo na institucijama, svuda stoji zastava susedne države, ponegde uz parolu - NJE KOMB - NJE FLAMUR (jedan narod pod jednom zastavom) što je jako indikativno za iredentističke aspiracije. A svi znamo da njihove aspiracije naginju i ka tri zemlje članice NATO. Poredovoga problem za Zapad je nejedinstvo u priznanju, i na kraju, da je priznanje jedino apsolutno rešenje ne bi se sad vodili nikakvi pregovori, bili bismo i mi dovedeni pred svršen čin - priznajte ili 30 divizija će vam ući i prepešačiti vas za par dana (mnogo veći Irak je pružao otpor 17 dana, manje nego mi u Aprilskom ratu), pa opet ništa od toga.Da im ne odgovara, ne bi ga priznali.
I oko tih rudnih bogatstava se stvorila mitologijabnenznam kakva. 23 godine od kako su nas isterali, 15 godina su ‘nezavisni’, gde je to silno iskopavanje rudnih bogatstava?Odgovara im samo zato što ima rudnih bogatstava i što su Albanci spremni da budu pešadija za američke interese. Ko zna šta spremaju ukoliko vlast u Beogradu ne dozvoli strancima da kopaju litijum.
Ja ih licno poznajem.Mistifikujemo ih previše to njihovo navodno jedinstvo i slogu.
Inače su nezreli i ekstremni nacionalisti, mnogo gori i od nas, zapadne diplomate to dobro znaju, a i istočne... postoje teorije da nikome ne odgovara nezavisnost Kosova samo se niko ne slaže oko toga kako efikasno rešiti kosovski čvor.
ipak bi morao malo vise da procitas istoriju, istorija Srbije (ne svih Srba, ali Srbije) je sitorija pljacke i mdjusobne izdajei mi smo bili složni kao mlada nacija
Neke proklamovane zapadne vrednosti su zaista dobre.Putin će pobediti jer Rusi uvek dobijaju duge ratove, zato je Hitler sve što je postigao u operaciji Barbarosa postigao za prvih osam meseci, posle druge neuspele ofanzive na Moskvu mu se najviše isplatilo da pregovara sa Staljinom pa je mnogo bolje prošao nego Napoleon. Sa Rusima ne može na dug rat, u pravu ida su na Zapadu kompletni id***, ali to ne znači da treba da se briksujemo i živimo u iluziji. Mi treba da se okrenemo Zapadu a tu mislim naZapadne Vrednosti, ne na Ursulu, Violu, Blinkena itd...
Field Marshal Montgomery:Putin će pobediti jer Rusi uvek dobijaju duge ratove, zato je Hitler sve što je postigao u operaciji Barbarosa postigao za prvih osam meseci, posle druge neuspele ofanzive na Moskvu mu se najviše isplatilo da pregovara sa Staljinom pa je mnogo bolje prošao nego Napoleon. Sa Rusima ne može na dug rat, u pravu ida su na Zapadu kompletni id***, ali to ne znači da treba da se briksujemo i živimo u iluziji. Mi treba da se okrenemo Zapadu a tu mislim naZapadne Vrednosti, ne na Ursulu, Violu, Blinkena itd...
Putin ce da pobedi i zato sto Zapad ne zeli da Rusija izgubi, ima mnogo analiza o tome, salju Ukrajini dovoljno oruzja tek da izbegne trenutni poraz, a ne da pokusa da ozbiljno unisti ruski vojni potencijal. Sve to jako ruzna igra, ciji kraj ce da bude odvratan.Putin će pobediti jer Rusi uvek dobijaju duge ratove, zato je Hitler sve što je postigao u operaciji Barbarosa postigao za prvih osam meseci, posle druge neuspele ofanzive na Moskvu mu se najviše isplatilo da pregovara sa Staljinom pa je mnogo bolje prošao nego Napoleon. Sa Rusima ne može na dug rat, u pravu ida su na Zapadu kompletni id***, ali to ne znači da treba da se briksujemo i živimo u iluziji. Mi treba da se okrenemo Zapadu a tu mislim naZapadne Vrednosti, ne na Ursulu, Violu, Blinkena itd...