Jel može opozicija da ode na RTS i kaže šta ima? Jel RTS pokazao šta je borac za srpsku nejač stekao na Kosovu braneći goloruki narod?U Srbiji se može čuti drugo mišljenje.
Jel može opozicija da ode na RTS i kaže šta ima? Jel RTS pokazao šta je borac za srpsku nejač stekao na Kosovu braneći goloruki narod?U Srbiji se može čuti drugo mišljenje.
Kada imaju priliku,ili napuste emisiju ili nešto slično urade. Opozicija ima dve televizije rezervisane samo za njih.Jel može opozicija da ode na RTS i kaže šta ima? Jel RTS pokazao šta je borac za srpsku nejač stekao na Kosovu braneći goloruki narod?
Ok jasno je koga propagiras.U Srbiji se može čuti drugo mišljenje. Opozicija nije ništa manje radikalna u nastojanju da ograniči slobodu govora.
Koga propagiram?Ok jasno je koga propagiras.
Kada uhvatis radikale u kradji i kriminalu, oni kazu "pa i zuti su to radili" i nikom nista.
Bez nacionalne frekvencije pa 50% Srbije i ne zna da postoji opozicijaOpozicija ima dve televizije rezervisane samo za njih.
Upravo. Evo ovde je to i dokazano. Dosadan sam s ovim videom, ali nisam ja kriv što par ljudi stalno vraća temu i pitanja na iste stvari, i što se vrtimo u krug.Bez nacionalne frekvencije pa 50% Srbije i ne zna da postoji opozicija
Ovo je opozicioni pink,ispiru mozak na drugi način.Upravo. Evo ovde je to i dokazano. Dosadan sam s ovim videom, ali nisam ja kriv što par ljudi stalno vraća temu i pitanja na iste stvari, i što se vrtimo u krug.
Više ćeš za svoju zajednicu učiniti ako se ne budeš uzdao u politiku.Ne vredi, nekim ljudima prosto nema pomoći, jer su naučili da vole da žive u mizeriji ili barem totalnom nihilizmu. Srbija je prepuna toga, na stranu politika i društvo, nego gledam to i na poslu i recimo u zgradi, glede stambene zajednice. Sa sve tim stavovima "a koja je poenta..." i "a šta ako ne uspem(o) pa se smorim(o), bolje da ništa ni ne pokušavam(o)..."
Inače, @paradox polje sve si lepo objasnio.
To je zato sto nam je vojska na srecu ili nesrecu skroz propala, pa i da hoce ne moze da zapocne rat.Ако баш морам нешто да издвојим нешто добро о њему, то је да нас још увек није увукао у некакав рат, и да се искрено надам и да неће.
Trademark opozicije su laži,krađa i autošovinizam.Kad kazes radikalima kakvu ste to kaljugu napravili od medija, oni kazu e pa Veliki brat je uveden za vreme zutih, Maric i Vucicevic su deca zutih.
Istina, samo sto je u prvom velikom bratu pobedio klasicni muzicar, nije bilo kurvi, kriminalaca i olosa sa Ibarske.
To nije isti veliki brat / farma kao ovo danas, samo je ime isto, i onda se vrhunski demagozi radikali hvataju za ime.
Maric i Vucicevic jesu radili, ali nisu mogli ovako da se bahate, kao i njihov sef.
Trademark radikala je bahatost i demagogija.
U redu je, svi ti verujemo.Trademark opozicije su laži,krađa i autošovinizam.
Taj "opozicioni pink" je npr danas doveo ljude sa desničarskog spektra u emisiju.Ovo je opozicioni pink,ispiru mozak na drugi način.
Reci ti nama za koga da glasamo, ali da mora da izadjemo ?Nisi mi objasnio koga propagiram.
Koliko je propala najbolje se vidi po ovome kako i zašto ljudi napuštaju vojskuTo je zato sto nam je vojska na srecu ili nesrecu skroz propala, pa i da hoce ne moze da zapocne rat.
A ova slanje vojske prema Kosovu, pa nazad je cirkus.
Što ti uopšte trošiš vreme na takve likove i ubeđuješ se sa njima? Vidiš da je to pritajeni sns-ovac koji po zadatku zagađuje temu svojim smaranjem i relativizacijom. Pokuljali kao po komandi čim je izašla vest o datumu izbora. Ma neka se nose u tri lepe, kod mene idu na ignor, pa neka truju još blesavije od sebe, koji imaju živaca da se sa njima preganjaju.N1: Bukvalno snime u nekoliko manjih gradova ljude kako pričaju i razmišljaju o političkoj sceni, o vlasti i medijima. I to kroz razgovore, dakle ne blic pitanja, nego po 10-15 minuta konverzacije. Dokažu da mnogi ljudi u Srbiji čak ni ne znaju da postoje druge strane priče i druge opcije, ili znaju onako šturo, na nivou jedne Belorusije.
Mihajloboric: To je opozicioni Pink, nebitno šta kažu i snime, ništa od toga nije istina...
Okkkk... Nema tu šta više da se priča, kao što jedan Mihajlo neće da ''gubi vreme'' na odlazak do birališta koje mu je na 10 minuta od gajbe da glasa za koncept smenjivosti vlasti i vraćanja demokratije u Srbiju, tako ni ja neću da gubim vreme ubeđujući takve ljude i objašnjavajući im šta znači živeti i biti deo društva i zajednice.
Ovo je jedna nacija prepuna mrzovolje, nihilizma i najbitnije od svega - samozavaravanja i izgovora. A povrh svega toga je nacija prepuna ljudi obolelih od Štokholmskog sindroma, i drugih koji još uvek nisu prerasli plemenski mentalitet, nego im je i u 21. veku potreban neko da ih vodi, ne samo kroz politiku nego i kroz njihove živote, kao neki šaman i poglavica.
U pravu si potpuno. I do sada sam primećivao određene... afinitete... kod nekih članova ovde, ali nisam bio siguran da li se radi o botovanju ili samo o ravnodušnosti (pošto ima i takvih, iskreno ravnodušnih i mizernih, kao i bojkotaša izbora). Međutim postaje sve jasnije da se radi o Smajlović metodama, a i ona je isto sluga SNSa, samo perfidni.Što ti uopšte trošiš vreme na takve likove i ubeđuješ se sa njima? Vidiš da je to pritajeni sns-ovac koji po zadatku zagađuje temu svojim smaranjem i relativizacijom. Pokuljali kao po komandi čim je izašla vest o datumu izbora. Ma neka se nose u tri lepe, kod mene idu na ignor, pa neka truju još blesavije od sebe, koji imaju živaca da se sa njima preganjaju.
Gde se izgubi gosn Boric sad kad treba da se izjasni.Reci ti nama za koga da glasamo, ali da mora da izadjemo ?
Znaš onu pesmu, od onog Marčela "tražili smo promene, dobili zamene..."? E ova rečenica je siže mog mišljenja apropo toga. Drugim rečima ne smeta njima diktatura, već što oni nisu deo iste. O tome se radi. Zato ne glasam.Samo se zapitaš šta manje podnosiš - političku scenu na kojoj su većina pajseri, ali niko nema apsolutnu moć, ili diktatura u kojoj non stop vlada jedna te ista gamad sa apsolutnom moći i tendencijom da postaju sve gori, a i sve nesposobniji, destruktivniji.
Ja Boga mi odustajem. Kada mi se smučilo da delim radni prostor sa nekim ljudima odustao sam i krenuo sam u privatni biznis u koji sam napravio tako da pre svega meni odgovara.Svi mi svakog dana radimo i delimo vreme i prostor sa nekim ljudima, pravilima ili okolnostim koje ne podnosimo. Pa ipak ne odustajemo od posla, prihoda, porodice, ili generalno - života zbog toga.