Anonymo96
Advanced
- Učlanjen(a)
- 10.06.2021.
- Pohvaljen
- 8.264
Кад си чуо да је република узела паре било ком граду или општини?Da li republika moze da uzme te pare Beogradu?
Кад си чуо да је република узела паре било ком граду или општини?Da li republika moze da uzme te pare Beogradu?
To se ja pitam svakog dana. Kao da ljudi nisu znali ko su presvuceni radikali. Ja sam bio klinac 90ih i gledao skupstinu ponekad i dobro znam ko su i sta su.Mene samo zanima ko je stvarno mislio da će Srbija postati moderna i razvijena država dolaskom SNS-a i Vučića na vlast?
Gubi se vreme.Čuveno pitanje na koje ovde niko (od apstinenata) nikada nije dao odgovor:
Šta imate da izgubite glasanjem?
(Insert lame excuses bellow)
Šta se podrazumeva pod ,,moderna''?Mene samo zanima ko je stvarno mislio da će Srbija postati moderna i razvijena država dolaskom SNS-a i Vučića na vlast?
kratka pametTo se ja pitam svakog dana. Kao da ljudi nisu znali ko su presvuceni radikali. Ja sam bio klinac 90ih i gledao skupstinu ponekad i dobro znam ko su i sta su.
Zaboravio si da dodas "Svi su oni isti".Gubi se vreme.
Kod mene na faksu je vecina bila zadovoljna sto je Vucic predsednik. Roditelji su bili ljuti na zute iz raznih razloga pa se prenelo i na decu. Kao sto sam ja protiv njega jer sam iz zute porodice Malo sam pojednostavio ali cinjenica je da ljudi tesko menjaju prvo misljenje koje steknu o nekom i necemu.Mene samo zanima ko je stvarno mislio da će Srbija postati moderna i razvijena država dolaskom SNS-a i Vučića na vlast?
Jao, covece iz visokog biznisa ciji minut kosta zilion evra, izvinjavam se sto pitam ali sto koji moj onda trosis sate na internet forumu, ako ti tih pola sata odlaska na glasacko mesto predstavlja nevidjeni utrosak vremena???Gubi se vreme.
Ja konkretno ne mogu da glasam za nekog koga ne mogu da smislim, bila to vlast, bila to opozicija.Čuveno pitanje na koje ovde niko (od apstinenata) nikada nije dao odgovor:
Šta imate da izgubite glasanjem?
(Insert lame excuses bellow)
Isto, ja sam rođen '92., dobio pravo glasa dve godine pre dolaska SNS-a na vlast, ali dobro se sećam svih godina tokom kojih sam gledao Vučića i radikale na TV-u. Prvi i osnovni utisak - "јеb'о te, koliko fizički odvratan i bezobrazan čovek. Koliko li je ovaj nesrećan i iskompleksiran". Intuicija me nije prevarila, godine vlasti su samo naglasile i u prvi plan izbacile njegovu (njihovu) nakaznost, moralnu i fizičku.To se ja pitam svakog dana. Kao da ljudi nisu znali ko su presvuceni radikali. Ja sam bio klinac 90ih i gledao skupstinu ponekad i dobro znam ko su i sta su.
Кренули и "опозициони" медији да је пропагирају.Zlorana u akciji..Mihajlović: Priznanje Radoičića je pokušaj da se sačuva Vučić, naravno da nije moguće da on nije znao
Ako mislite da u današnjoj Srbiji može nešto lako i brzo da se uradi, a da nije po volji vladajućeg režima, naročito da se napravi politička organizacija, koja neće podržavati režim, onda se grdno varate. Niste probali. U životu sam radila mnoge zahtevene i teške zadatke, ali sve to je ni...nova.rs
Samo se zapitaš šta manje podnosiš - političku scenu na kojoj su većina pajseri, ali niko nema apsolutnu moć, ili diktatura u kojoj non stop vlada jedna te ista gamad sa apsolutnom moći i tendencijom da postaju sve gori, a i sve nesposobniji, destruktivniji.Ja konkretno ne mogu da glasam za nekog koga ne mogu da smislim, bila to vlast, bila to opozicija.
I jesu.Zaboravio si da dodas "Svi su oni isti".
Ništa korisno neću učiniti za tih pola sata,radije ću i tih pola sata pratiti forum,ovde na forumu mogu da pročitam smislene i konkretne ideje,kritike i komentare. Glasao bih kada bi postojala prilika da se nešto promeni na gore,a jedina šansa je da se promeni na gore. Glasačko mesto mi je na manje od deset minuta od kuće,i mogu jedino da se prošetam i da popričam sa ljudima.Jao, covece iz visokog biznisa ciji minut kosta zilion evra, izvinjavam se sto pitam ali sto koji moj onda trosis sate na internet forumu, ako ti tih pola sata odlaska na glasacko mesto predstavlja nevidjeni utrosak vremena???
Ko vas ne zna...
Upravo zato. Što je najgore sećam se da su svi glasali za Tomu posle i za SNS jer su ih žuti "upropastili"To se ja pitam svakog dana. Kao da ljudi nisu znali ko su presvuceni radikali. Ja sam bio klinac 90ih i gledao skupstinu ponekad i dobro znam ko su i sta su.
Vladavina prava, zakona, gde se vlast mirno menja na izborima, gde predsednik radi svoj posao, premijer radi svoj posao, gde mediji nisu uzurpirani od strane jedne stranke, gde uvek može da se čuje i drugo mišljenje i sl.Šta se podrazumeva pod ,,moderna''?
Ona je nova poluga za pritisak na vlast kada ne ispunjavaju sve želje Amerikanaca.Кренули и "опозициони" медији да је пропагирају.
Kod mene na poslu (državna firma) je tada vladalo mišljenje da je Vučić "pošten" i da neće da krade kao žuti.Kod mene na faksu je vecina bila zadovoljna sto je Vucic predsednik. Roditelji su bili ljuti na zute iz raznih razloga pa se prenelo i na decu.
U Srbiji se može čuti drugo mišljenje. Opozicija nije ništa manje radikalna u nastojanju da ograniči slobodu govora.Vladavina prava, zakona, gde se vlast mirno menja na izborima, gde predsednik radi svoj posao, premijer radi svoj posao, gde mediji nisu uzurpirani od strane jedne stranke, gde uvek može da se čuje i drugo mišljenje i sl.
Ја право гласа имам од 93. и излазио сам на све изборе, осим на пар њих које сам наменски бојкотовао. Вучића памтим још из тог периода, када је као Шешељев пулен био у некаквом лажно-опозиционом окружењу. Више је нападао опозицију него СПС и ако су званично били у опозицији. Што се тиче његове реторике променило се само оно 100 муслимана за једног Србина, остало је слично. Цинизам у говору и драмске психотичне паузе су и тада у мени изазивале исте мучнине као и сада. Али ето, и ако за њега ми никада ни на памет није пало гласати, морам признати да ме је мало збунио након освајања власти и оних хапшења. Далеко од тога да сам почео да будем присталица, али свакао ме натерао да размишљам да ли сам нешто у вези њега погрешио. Срећом, или несрећом, то није дуго трајало брзо се све показало као обична представа чиме је код мене повратио стари реноме политичара због кога ми ни Милошевић не делује толико лоше, јер ето има и горих. Ако баш морам нешто да издвојим нешто добро о њему, то је да нас још увек није увукао у некакав рат, и да се искрено надам и да неће.Isto, ja sam rođen '92., dobio pravo glasa dve godine pre dolaska SNS-a na vlast, ali dobro se sećam svih godina tokom kojih sam gledao Vučića i radikale na TV-u. Prvi i osnovni utisak - "јеb'о te, koliko fizički odvratan i bezobrazan čovek. Koliko li je ovaj nesrećan i iskompleksiran". Intuicija me nije prevarila, godine vlasti su samo naglasile i u prvi plan izbacile njegovu (njihovu) nakaznost, moralnu i fizičku.
Kad se tamo negde budu svodili računi , nek uđe u zapisnik da im nijedne jedine sekunde od osnivanja do danas nisam poverovao niti sam ikad glasao za njih (a nisam propustio nijedne izbore otkako sam dobio pravo glasa).